Секс игри

9 коментара1/5

Обичате ли игричките? А какво ще кажете да ги вмъкнете и в леглото и да се насладите на една щура секси нощ? Условието обаче е да играете по правилата и да пробвате късмета си. Може пък и да спечелите големия джакпот.

Секс игри
Секс игрите за разкрепостени любовчии от сорта на суинг , аналингуст , петинг или пък разнообразяването на сексуалния живот с организирането на тройка или пък влизането в роли, изпълнявайки сюжета на романтичен филм или порно сцена, са част от добре известните и практикувани сексуални развлечения. Но какво ще кажете за нещо по-просто, забавно и в същото време възбуждащо.

Похотливи зарчета
  • Любовни зарчетаСекс игри те са предназначени за момента на любовната игра и имат за цел да ви предразположат и подготвят за продължението на вечерта. Посланията на тези зарчета са по-романтични и нежни. На едното зарче са изписани действия – целуване, милване, докосване, гъделичкане, смучене и т.н., а на другото е обозначено мястото – устни, зърна, шия и прочие. Хвърлете няколко пъти зарчетата, изпълнете комбинациите и когато вече сте се разгорещили преминете към...секс зарчетата.
  • Секс зарчетата са на същия птинцип като любовните зарчета с тази разлика, че са посочени различни секс пози и места , където да ги практикувате.

Можете да използвате и обикновени зарчета, но преди това върху лист хартия напишете числата от 2 до 12 и срещу всяко напишете действие или поза. Изпробвалите тази игричка жени споделят, че това е идеален начин да получат това, което по принцип рядко получават и е средство да насочат мъжете към това, което харесват в сексуално отношение. Така че експериментирайте с половинката си и се насладете на сексуалните изживявания.

Секс игриСекс рулетка

Спомняте ли си тази сравнително невинна детска игра, при която група приятели от двата пола се събират в кръг, седнали на земята, а в средата поставят бутилка. Един от компанията завърта пръв бутилката и човекът, която тя сочи, се предполага да бъде целунат по устните от този, който е завъртял бутилката. Следващият, който завърта бутилката е този, който е бил целунат и така нататък. Е, защото не изиграете тази игричка, но вече като възрастни. Изпийте една бутилка вино за повдигане на настроението и я сложете в средата на кръга. А целувката по устните можете да я замените за целувка с език, целувка по врата, а защо не и нещо по-разгорещяващо, включително и един секс на екс .

Може да играете и по други правила. Вземете голям лист хартия, така че широчината му да бъде по-голяма от дължината на бутилката. Нарисувайте кръг и го разчертайте на секции като нарязана торта. Във всяка секция напишете някакви действия (стриптийз, френска целувка или „партньорът избира“). Играта се играе по двойки и, когато завъртите бутилката, изпълнявате това, което ви се е паднало като действие, но върху половинката си.

Гол покер

А какво ще кажете за гол покер? Не можете да Секс игрииграете покер? Още по-добре! Така ще направите играта далеч по интересна и ще бъдете желан играч и за следващите игри на гол покер. Правилата са прости – когато губите, сваляте част от облеклото си.
 
Часовникът тиктака

Това обаче съвсем не означава, че трябва да сте припряни в секса. Даже напротив, колкото по-бавно, толкова по-добре. Става дума за секс таймер(пясъчен часовник, който е разграфен и показва с какъв мъж си имате работа в зависимост от това колко издръжлив е в леглото – жребец, расов кон, плейбой, средно добър любовник, незадоволителен или направо отчайващ случай). Въпросът колко трае перфектният секс е надълго и нашироко разискван, но всеобщото мнение на учените е, че 13 мин. са напълно достатъчни. Но реално необходимото време, за да се почувствате и вие и партньорът ви сексуално задоволени, е строго индивидуално. Няма значение дали сексът трае 2, 20 или 220 мин., щом ви доставя удоволствие.

11.10.2010/Ели Йорданова

9 коментарaДобави коментар »

Si

От Si23.02.2011, 13:45 ч.

яеня1ш е ждш

Виж всички коментари за "Секс игри".

Още от "Секс тайни"

Порно – полезни секс съвети

Порно – полезни секс съвети

Нека разбием на пух и прах ужасната репутация на порното, като ви отсеем някои наистина добри съвети за секса, които може да научите от филмите за възрастни.

Известните сексманиаци

Известните сексманиаци

За някой беше известно, за други имаше съмнение, а за трети просто не можеше да се повярва... и въпреки това тезата, че сексът е забавление само за бедните, имената на следните известни личности опровергават това.

Страстоубийците в секса

Страстоубийците в секса

Какво може да убие сексуалното ви желание? За мъжете страстоубийците в секса са може би интимната дамска прическа и неуместното бельо, а за жените... Е това вие ще кажете. А ето и нашата страстоубийствена класация, в която на първо място попадат: