Да ви хванат в (секс) крачка

19 коментара0/5

Ами сега? Хванати в щуро секс геройство с любимия на видно публично място! От Розали получавате шумни аплодисменти и гръмко Браво! за авантюристичния ви дух. Но, ако секс сценарият ви включва изневяра, не се надявайте на помилване, ако ви спипат.

Да ви хванат в (секс) крачка
Това е една от най-неловките секс ситуации, способни не само да развалят иначе обещаващия секс, но и да ви превърнат в обект на присмех, критика..., но и завист за неудържимата ви страст и възможността да я консумирате без задръжки. Според много двойки бързият секс под напрежението да не ви спипат е многократно по-вълнуващ.
Сексът на екс на нетрадиционни публични места ескалира възбудата до рекордни нива и е точно това, което търсят много двойки, отегчени от еднообразния секс по учебник.

Ето Да ви хванат в (секс) крачканяколко местенца, където никога не сте правили секс и които са идеалното решение за това как да повишите адреналина си при реалната опасност да ви хванат в секс крачка. Но не винаги, когато ви спипат „на калъп“ може да се разминете само с усмивка и изчервяване. Хванат ли ви на бюрото в офиса или някъде на публично място, навярно сексуалното ви премеждие ще ви излезе доста солено. Другият възможен вариант да ви спипат в секс крачка е добре познатият сценарий от хилядите вицове за жената с любовника и съпруга, който се прибира от командировка.

Още неловки секс ситуации:

  • Да се спука презерватива. Винаги има и план „Б“ - хапче за спешна контрацепция.
  • Да ви арестуват. В България може би не, но на Запад това е естествената развръзка, ако ви хваната в секс крачка.
А вас хващали ли са ви в секс крачка?

04.04.2011/Ели Йорданова

19 коментарaДобави коментар »

Kk

От Kk11.07.2011, 11:48 ч.

хващали са ме... признавам : ))Не бяхме в тоалетна, разбира се, но пък беше забавно! : )))

Виж всички коментари за "Да ви хванат в (секс) крачка".

Още от "Секс тайни"

Да прелъстим със стриптийз

Да прелъстим със стриптийз

Едно от най-великите тайнства-това е прелъстяването. Достатъчно е да назовем само няколко нашумели заглавия на екранни продукции, които ни връщат назад в миналото, издигайки в култ това древно изкуство и способностите на жената като най-вещата в него.

15 начина да „Го“ наречем

15 начина да „Го“ наречем

След като упоменахме най-нетрадиционните начини да назовем нашата „малка приятелка“, не може да пропуснем да поговорим и за названията на мъжката гордост. Атрибут не по-малко ценен ни в проучването и получаването на сексуално удоволствие.

Секс с надарен

Секс с надарен

"Колкото повече, толкова повече", казал известен анимационен герой, но в сексуалния живот това невинаги е предимство.