Скуърт оргазъм – женска еякулация

80 коментара5/5

Не само мъжете, но и жените могат да изпитат еякулация, позната като скуърт оргазъм.

Какво е скуърт оргазъм?

През 2001 г. G-точката, заедно е с парауретралните жлези (Skene жлези), намиращи се в зоната на G-точката, е официално обявена за женски анатомичен орган и по-точно – за женска простата. Следователно и всички жени могат да еякулират, тъй като G-точката е снабдена със секреторни клетки, подобни на тези в мъжката простата. G-точката е свързана със система от каналчета, които водят към уретрата, и в които се образува еякулационната течност, изпълваща  G-точката  при сексуална възбуда и стимулация.
Скуърт оргазъм – женска еякулация
При последвала стимулация се достига до  т.нар. скуърт оргазъм (от англ. squirt - бликам, пръскам). Той се изразява в изхвърлянето, под формата на силна струя, на голямо количество прозрачна течност от парауретралните жлези, най-голямата от които се намира на отверстието на уретрата. Еякулационната течност е напълно различна от смазочната вагинална течност, която се отделя по време на секс.  Няма нищо общо и  с урината (въпреки, че първоначалното усещане е като напишкване), и е от части близка до семенната течност във връзка с това, че съдържа протеини, а също наподобява и простатния секрет при мъжете като химичен състав.    

Как да достигнете до скуърт оргазъм?

Този вид оргазъмСкуърт оргазъм – женска еякулация се достига най-лесно с пръсти или чрез дилдо. Стимулирайте зоната около G-точката, където се намират Skene-жлезите (образуващи еякулационна течност) и PC-мускулите (именно те отговорят за изхвърлянето на силната струя прозрачна течност, но също така участват при процеса на отделяне на урина, така че е важно, преди да се отдадете на секс с идеята да достигнете до скуърт оргазъм, да се отбиете до тоалетната). Продължете стимулацията дотогава, докогато G-точката набъбне и се изпълвани с еякулационна течност, а PC-мускулите започнат да се съкращават. При последвала стимулация директно върху G-точката, и едновременно с това стягане на PC-мускулите от ваша страна, ще постигнете скуърт оргазъм.Честото практикуване на упраженията на Кегел, които тренират PC-мускулите, ще ви помогнат по-лесно да достигате до скуърт оргазъм.

Скуътр оргазмите са придружени с обилно прогизване на чаршафите, така че се застраховайте предварително и се запасете с няколко ката хавлии под вас. Количеството еякулационна течност може да бъде от няколко капки до 300 и повече милилитра.

30.05.2011/Ели Йорданова

80 коментарaДобави коментар »

erotika

От erotika19.04.2017, 12:35 ч.

Техника: Женска еякулация с помощта на партньор Подготовка на вашия партньор: 1. Измийте добре ръцете си. 2. Пригответе си кърпа, но не настоявайте да я слагате под партньорката си незабавно. Ако тя веднага разбере, че...

Виж всички коментари за "Скуърт оргазъм – женска еякулация".

Още от "Секс тайни"

Секстинг тайни

Секстинг тайни

Практикувате ли секстинг? Навярно всеки един от вас го е правил. Не знаете какво е секстинг? Надали! Този, сравнително нов термин, касаещ отношенията в една връзка, е всъщност добре позната практика с модерно име.

32 интересни факта за оргазма

32 интересни факта за оргазма

Сексът е хубаво нещо, но оргазмът е като „черешката на тортата“ - съвършеният завършек, от който всеки се нуждае

Секс стимуланти и афродизиаци

Секс стимуланти и афродизиаци

Нещо вкусно, нещо ароматно, нещо съблазнително – що е то? Навярно порция афродизиаци, гарнирани със секс стимуланти. Афродизиаците са естествени активатори на сексуалното желание, а секс стимулантите повишават сексуалните ви възможности.