Кунилингус

85 коментара4/5

или 10-те заповеди на женското удоволствие

Подгответе партньорката си.


КунилингусПървото препятствие, което може да смути новака, завладян от най-благородни намерения, е самият обект, а именно женските гениталии, които някои вдъхновени поети наричат най-сладката пъпка или извор на божествена амброзия. И какво, за бога, да се прави, ако перспективата да натопите устни в този извор ви се струва съблазнителна, колкото необходимостта да направите изкуствено дишане "уста в уста" на умираща кафява мечка?!
Ако основното препятствие за вас е космената покривка, опитайте деликатно да предложите на партньорката си да се избави от нея. Поне частично.
Например, предложете й да посети салон за интимни прически. Или просто я отведете в банята и, внимателно боравейки с бръснарските инструменти, й направете самостоятелно фризьорската услуга. Нека го възприеме като част от любовната игра.
Ако на всичките Ви молби и уговорки отговаря с твърдо "не" и защищава своята растителност с упорството на възрастна лейди, пазеща маргаритките си от посегателствата на съседските момчета, значи сте случили на рядко срещана високо нравствена и абсолютно фригидна особа, от която можете да очаквате две-три чудесни дечица и възхитителен празничен обед, но такива излишества като фееричен секс - никога.
Още един деликатен момент, който според уверенията на много мъже е сериозно препятствие по пътя към изпълнение на заветните женски желания, е опасението да не усетят неприятна миризма. Мъдрата природа се е погрижила мирисът на женското лоно да въздейства на мъжа крайно възбуждащо. Ако при Вас не става така, значи нещо не е наред. Или с нея, или с Вас. Ако Вашата партьорка не само взима душ преди да си легнете, но и редовно посещава гинеколог за проверка на евентуална инфекция, проблемът не е в нея, а във Вас. Най-вероятно Вие просто не я обичате достатъчно, защото мирисът на любимата жена не може да остави нито един мъж равнодушен.
Ако миризмата й Ви е неприятна, това е сигнал, че скоро ще почне да Ви дразни навикът й да спи на лявата си страна, да прави неуместни забележки, начинът й на шофиране, на обличане и т.н. Помислете за това.
Може би, ще е по-добре за Вас да се разделите още сега?
 

Избавете се от лошите си навици.
Повечето мъже неизвестно защо наивно предполагат, че техниката на кунилингуса представлява колкото се може по-настървено боравене с езика. Не се мъчете, господа!
Усърдието изобщо няма да увеличи положителните емоции на партньорката Ви. Даже напротив. Ако забележите, че партньорката Ви подтиснато стене, извива се и се опитва да Ви избута, сграбчила Ви за косите, това още не значи, че е на върха на блаженството. Най-вероятно това означава, че й причинявате болка, но горкичката не смее да си го признае. Първо, престанете да хапете. Второ, никой не Ви е молил да се преструвате тук на хамстер, отчаяно облизващ смъртоносната рана на женската си.
Докосванията с език трябва да бъдат леки и едва осезаеми, особено в началото. Впрочем, няма смисъл чак толкова упорито да се опитвате да напипате с език клитора й, а след като го напипате, да се впиете в него в мъртва хватка, сякаш трябва да Ви дадат медал, че знаете къде се намира това нещо.
Излишно е да Ви напомням, че клиторът е хиперчувствителна точка и за много жени е непоносимо даже краткото докосване до него. Разбира се, че да знаеш къде е клиторът на жената, е много похвално, но най-добре е по възможност да го избягвате, като отделяте внимание на околното пространство.

Изяснете си в какво положение е най-удобно да държи краката си.
Трудно е, разбира се, да се повярва, но Вашата партньорка може да не е завършила като малка цирковото училище, и затова изпълнението на някои акробатически етюди, които й налагате, може малко да я затруднява. Напълно е възможно да има слабо разгъване и затова, когато уютно се настаните между чатала й и с длани се опитвате да разтворите по-широко краката й, тя изобщо да не изпитва блаженството, което Ви се струва, че трябва да й доставят Вашите манипулации.
Бас държа, че й се привижда едно от двете: или учителя по физкултура, каращ нея-беззащитната третокласничка, да направи шпагат, или гинекологичен стол.
Между другото, ще Ви открия една страшна тайна: много жени са в състояние да изпитат оргазъм, само когато краката им са събрани.
Внимавайте! Ако партньорката Ви достига оргазъм всеки път, когато я натиснете с рамо под коленете, най-вероятно безсъвестно Ви заблуждава. И го прави само защото не сте се поинтересували, удобно ли й е в такава поза.

Три вида движения с език.
Ако през сексуалния си живот сте се научили да си показвате езика като при ортоларинголога, да извършвате кръгови движения с него и да вкарвате споменатия предмет навътре в дълбините на женското естество, няма с какво да се гордеете особено. Повечето жени търпят подобни екзерсиси само от вежливост.
Опитайте се да приложите по-изтънчена тактика.
Ето Ви няколко ноу-хау.

 • Изплезете език така, че повърхността му да бъде абсолютно плоска. След това започнете бавно да движите глава нагоре-надолу, сякаш кимате саркастично с интонацията: "Да, мадам..." Трикът се състои в това, че докосвате най-чувствителните местенца на жената с цялата повърхност на езика си.
 • Напълно отпуснете език, да стане "мек". След това го прокарайте между малките устни. Като естествена смазка използвайте слюнката. Имайте предвид, че колкото по-бавно действате, толкова повече го усеща тя.
 • Известно е, че едната страна на клитора обикновено е по-чувствителна от другата. Изяснете си по опитен път - коя от тях. Ако нямате търпение да се заемете непосредствено с клитора, помнете, че не си струва да се докосвате до самото "вълшебно копче". По-добре опитайте да захапете с устни кожата около него, без да прониквате с език вътре.
  Абсолютното мнозинство от жените скоро ще Ви отговорят с благодарен оргазъм.
 • Фантазирайте! Както е известно, жените се отличават с необикновена интуиция, особено що се отнася до секса. Затова, ако докато сте между чатала й, започнете нервно да размишлявате в смисъл, че "абе аз тук цял час вече се мъча, а пък на нея не й пука на черупката!", имайте предвид, че жената ще го почувства веднага.
  Ако сте уморен и въобще Ви е скучно там (да не кажа противно) или изведнъж изпаднете в състояние на ступор пред зрелището на женската натура непосредствено пред носа Ви, веднага започнете да фантазирате. Иначе на всичките й бъдещи оргазми, а значи и на Вашата репутация на добър любовник, може да се сложи кръст.
  Опитайте се да си представите нещо вълнуващо-непристойно-например Анджелина Джоли с белезници или в най-лошия случай собствения си началник с мрежести чорапи и перо, забодено на едно място. И не се страхувайте да се почувствате като завършен мръсник. Вие просто се опитвате да доставите удоволствие на любимата жена.


Дълбокият сондаж
Типична грешка на много мъже е убеждението им, че езикът трябва да се вкарва колкото се може по-дълбоко в женските недра. Действително, някои дами изпадат в състояние на крайна възбуда от този трик, но други (те са мнозинство) просто няма да почувстват нищо, а при трети подобен "дълбок сондаж" няма да предизвика нищо освен неприятни усещания.
Как да определите представителка от коя категория е с Вас?
Просто я попитайте. Дори ако предпочитате да изглеждате като двойка глухонеми в постелята, в дадения случай е по-добре да преодолеете смущението си. Това ще Ви избави от много напразни старания и глупави недоразумения по-нататък. Впрочем, ако Вашата партньорка Ви увери под клетва, че дълбокото проникване й харесва, можете да пристъпите към осъществяването му едва тогава, когато вече е достатъчно възбудена.

Използвайте пръсти!
Народната мъдрост гласи, че мъжът не е импотентен, докато има поне един здрав пръст. А Вие имате цели десет. Главното е да умеете правилно да ги използвате. Преди всичко, постигнете координация между ръцете и езика си. Изберете онова движение на езика, което най-много харесва на Вашата партньорка и действайте едновременно с пръсти.
Какво конкретно ще правите с ръце, няма значение, ако

 • Пръстите Ви са достатъчно влажни,
 • Правите всичко "бавно и тъжно".


Индивидуален подход
Кунилингусът, както и всеки друг вид секс, не се свежда само до техниката.
За жената е особено важна емоционалната страна на нещата. Затова, даже ако в леглото Ви е попаднала случайна партньорка, дайте й да разбере, че цените нейната индивидуалност. За целта съвсем не е задължително да й устройвате подробен разпит с пристрастие и да й изтръгнете дали като малка е боледувала от варицела и какво й харесва повече - макраме или кръстат бод.
Жените, разбира се, обичат с ушите си, но освен уши имат и други чувствителни места. Постарайте се, без да се натрапвате, да си изясните интимните пристрастия на Вашата партньорка. На някои жени например им харесва, когато по време на орални ласки ги пощипват нежно по корема и бедрата, а други обожават, когато им говорят цинизми. Важното е да не объркате нещо.

Доведете я до оргазъм.
Не, не, спектакълът "съкрушителен множествен оргазъм" с пролог и епилог не се брои, даже да е изпълнен от много талантлива актриса. За да доведете партньорката си до истински оргазъм, съществуват два безотказни начина, в случай, разбира се, че тя по принцип е способна да го изпитва.
Първо, изберете оптималната тактика за движение на езика, така че "маршрутът" Ви да минава в непосредствена близост до клитора, и поддържайте стабилен ритъм. Партньорката Ви с удоволствие ще помогне да намерите правилната точка, главното е да не се притеснявате да я попитате.
Вторият трик се заключава в бавното, но колкото се може по-дълго въздействие. Дoри ако почувствате, че се възбужда все повече и повече, не увеличавайте темпото. Можете да правите малки паузи, това само ще я пришпори.
Накратко казано, действайте така, сякаш единствената Ви цел е за нищо на света да не й позволите да достигне до оргазъм.
Съберете търпение и изчакайте, докато почувствате, че партньорката Ви действително се намира на чертата. След като изчакате последната, най-мъчителна пауза, можете смело да й се нахвърлите като гладно куче на парче месо. Даже ако действате прекалено бавно, може да увеличите темпото във всеки един момент. А ако започнете веднага с всичка сила да работите с езика, старанията Ви ще приличат на опитите на шофьора-новак да превключи от първа на четвърта. Резултатът е известен - моторът глъхне и колата не тръгва.

Позволете й да си почине.
Браво! Вие го направихте! Доведохте жената до оргазъм и още как! Но даже ако сте разкъсван от напълно законна гордост, позволете на Вашата партньорка също в пълна степен да се наслади на своите усещания. Няма смисъл бавно да я въвличате в приятелско бъбрене, просто я прегърнете, затворете очи и се отпуснете. Когато дойде на себе си, можете вежливо да се поинтересувате, не иска ли да изпробва мисионерската поза.
Но, моля Ви, само не демонстрирайте пълна липса на поне някакъв намек за вежливост и добро възпитание със съобщения от рода на: "Обръщай се, сега е мой ред!"
Ако Вашите старания и да не са били напълно безкористни, не си струва да го показвате толкова грубо. Обратното, ако бъдете достатъчно търпелив, нежен и сдържан, скоро непременно ще получите това, което сте си заслужили.

31.08.2004/Дарина Петкова

85 коментарaДобави коментар »

Aidriell

От Aidriell13.07.2016, 16:58 ч.

Жена без добре оформен космат триъгълник не ми харесва-не ми я хвалете! То е все едно този мъж е в ролята на педофил. Откъде пък ви хрумна въобще идеята ,че мнозинството от мъже харесваме голи охлювчета -жени без...

Виж всички коментари за "Кунилингус".

Още от "Секс тайни"

Разкриха за какво мислят мъжете по време на секс

За какво мислят мъжете по време на секс?

Британско изследване установи за какво мислят мъжете по време на секс.

Бъдeте неговата Снежанка

Бъдeте неговата Снежанка

Коледното настроение е обхванало всички нас. Няма как да не са ви повлияли украсата из града, претрупаните магазини, блещукащите елхи, закачливите реклами...

Страхотен секс за жените

Страхотен секс за жените

Жените превъзхождат мъжете в сексуално отношение. Ще попитате с какво? Ако мъжете достигат максималната точка на удоволствието в края на сексуалния акт, при еякулация, то жените са мултиоргазмени.