Говорете за секса открито

53 коментара5/5

Всички си мислят за секс. Всички искат да правят секс. Но колко имат смелостта да говорят открито за него?

Сутрин е, вие сте в гимнастическия салон. В момента между вдигането на тежести и качването на колелото дочувате думи, които ви карат ла настръхнете.
Наостряте слух:
"Харесва ми... в леглото... копринено бельо..."

Деликатно се обръщате и ахвате. Мъж и жена, един до друг.

Той, малко объркан, се опитва да скрие блясъка на задоволство в погледа си. Тя, отпусната, следи с усмивка движенията му, продължавайки да му разказва какво най-много й харесва в леглото.

Бихте си помислили, че става дума за жени, независими, много освободени, които флиртуват открито и карат мъжете да легнат с тях. Обаче истината е съвсем различна.

28-годишната Ева, момичето, което случайно чухте в гимнастическия салон, досега не е омръзнала на приятеля си и се надява да остане завинаги с него.

"Мисля, че когато говоря открито за секса, се чувствам по-добре. Това е начин да се отпусна от всекидневните проблеми и напрежението. И то така, че да не засегна партньора си. Това ми позволява да навляза дълбоко във вътрешния свят на другия и същевременно да изразя ексцентричната, еротична, весела страна на моята същност."

Естествено Ева вече не се покрива с първата представа, която си бяхте съставили за нея. И не само тя....

Разговорите за секса заличават преградите.

За повечето жени те са флирт с мъжа. Със сигурност сте се убедили, че, интересът към телевизионните предавания, засягащи тази тема, напоследък значително се е повишил. Все повече хора се явяват на екрана и споделят еротичните си изживявания с милиони зрители.
Ева представлява класически пример Тя е готова да разкрие колкото може повече от себе си, нещо, което кара автоматично другите да направят същото. За нея това няма никаква връзка с опита да накара даден мъж да я хареса. Тя смята, че най-добрият начин да опознаеш действително някого е да научиш какво ю възбужда във и извън леглото.
Все пак рядко ще чуете някоя жена да говори за постиженията си миналата нощ.

Дарбата да се говори за секса свободно по начин, който нито осъжда, нито шокира, може да подобри значително сексуалния ви живот.

"Една моя приятелка имаше голям сексуален проблем със съпруга си - всъщност не бяха правили любов повече от шест месеца. Тя му беше предложила да говорят за това, но той и беше отказал. Една вечер, както седяхме до камината и пиехме, без да искам, насочих разговора към болезнената тема. Отначалото почувствах скованост в атмосферата. Постепенно обаче двамата започнаха да се отпускат и да споделят представите си за секса. Погледите им се съживиха, гласовете им също, изглежда, че всеки по своему изживяваше, личния си сексуален опит в... си, и това им действаше възбуждащо!Оттеглих се тактично и безшумно, а на следващия ден приятелката ми сподели, че онази вечер са имали най-чудесното сексуално изживяване. В крайна сметка бариерата, която толкова време ги делеше, беше изчезнала."


В моменти, когато съмнението, несигурността, напрежението и безизходицата ни заобикалят, няма по-съзнателно лекарство от това да чуем преживяванията на другите. Така ще осъзнаем, че не само ние се сблъскваме с подобни проблеми. А тази информация е способна да ни освободи, да ни въз върне отново изгубеното самочувствие, да ни накара да се почувстваме секси и отново желани.

Телефонната любов

Разбира се, съществуват и двойки, които обожават идеята да говорят по телефона и да се наслаждават на... телефонната любов!
Това може да означава, че те се желаят толкова много в конкретния момент, че не са в състояние да се въздържат или просто, че предпочитат да изявят представите си за секса, отколкото действително да го правят.
Обикновено в този случаи единият от двамата не е в състояние да се справи с действителната сексуална близост и използва телефона, за да избегне прекия контакт с партньора си.

Разбира се, да се говори открито за секса пред всички може да подразни партньора ви.

Представете си, че се намирате в компания в някои ресторант. До вас седи най-секси мъжът, когото някога сте срещали, а до него една ваша приятелка. Без да се усетите, започвате разговор, засягащ и тримата. Колкото повече тон се възбужда, толкова по-дълбоко навлизате в темата.

Изведнъж разбирате, че вашият приятел ви наблюдава от другия край на масата със свити устни и намръщени вежди.
Обиден ви е и с основание.

Сигурно е, че веднага щом премине вцепенение то, в което е изпаднал, вашият приятел ще се включи в играта, ще се заслуша в това, което му говорите за вашата сексуалност, и накрая ще се възбуди.

И още по-сигурно е, че този разговор ще ви накара да погледнете с друго око на еротичния ви живот.

Партньорът ви ще бъде готов да направи всичко, за да сте щастлива.

06.07.2006/rozali.com

53 коментарaДобави коментар »

Амсалак

От Амсалак11.03.2007, 18:32 ч.

Мдам..кучетата си лаят керванът си върви.. Ако и понякога да е наистина много приятно просто да се чифтосаш с някой,без дори и погледи да размениш,то ако наистина държиш на човека до теб,може би не е лошо ей така за идеята...

Виж всички коментари за "Говорете за секса открито".

Още от "Секс тайни"

Скуърт оргазъм – женска еякулация

Скуърт оргазъм – женска еякулация

Не само мъжете, но и жените могат да изпитат еякулация, позната като скуърт оргазъм.

Неочакваният секс

Неочакваният секс

Понякога незабавното сексуално задоволяване е точно това, от което се нуждаете.

Бисексуалността - табу или мода?

Бисексуалността - табу или мода?

Някога Платон е написал в диалога „ Пир“ как в началото хората били мъжко-женски същества. Боговете обаче ги разделили на две, оставяйки половинките да се лутат и така се появила любовта.