Да си сравним прическите

140 коментара4/5

Нали сте чули старата смешка „Къде жените са най-къдрави?“ и преди да сме вбесили по-моралните от вас, бързам да отговоря – в Африка.Но не за тази страна - мечта ще си говорим сега, а за една друга територия, наречена венериния хълм, която определено не изисква виза и билет, но затова пък се нуждае от своите грижи и поддръжка. И понеже ми се струва полезно да пишем за нещата, за които тайно всички си шушукаме и да няма теми табу: ИНТИМНИТЕ ПРИЧЕСКИ – кога, как и дали ?

Каквото и да си кажем всички знаем, че те впечатляват, разпалват и обогатяват мъжките фантазии. А веднъж обладан от желание и страст по вас знаете, че той наистина може да ви изкачи на седмото небе от удоволствие. Достатъчно е само да го предизвикате. И така каква прическа да си изберем зависи от степента на болка, която сте готова да изтърпите в името на...любовта, любимия или да си го кажем направо - в името на Оргазма. Не е нужно да ви казваме, че ако сте достатъчно обезкосмена на интимното място за него френската любов би била „труд“, с който ще се „нагърби“ по всяко време. А колкото по-често, толкова по-добре.

Има няколко стандартни форми, които дамите най-често предпочитат, за да оформят интимната си прическа.

Първата е под формата на добре познатия ни триъгълник. Болката, която трябва да изпитате ще е по-малка, тъй като окосмяването, което ще оставите ще е повече. А дали това е Eфектът, който търсите ? Ако трябва да дадем оценка по добре познатата ни шестобална мисля, че никой не би написал повече от среден 3.

Затова пък заслужена четворка можем да поставим на правоъгълника, който много жени използват. Колкото по-тънък е той, толкова по-закачливо и естетично ще изглежда прическата. Изтърпявате повече неприятни дръпвания, но пък ефектът си го бива.

Ако искате да развихрите повече въображението си и да се забавите значително по-дълго в салона изберете някакъв малък препинателен знак – запетайка, удивителен, а защо не и въпросителен. Уверявам ви, че има козметички, които извършват тези услуги и които с удоволствие биха ви помогнали. Тук оценката е твърдо 5 плюс.

И така стигаме до шестицата. Две прически си поделят според нас тази оценка. Едната : досещате ли се какъв ефект би предизвикала буквата на любимия ви под формата на интимна прическа? Разбира се тук дамите, чиито половинки са със „сложните“ букви Ю, Я, Ж или В биха се затруднили, но пък...затова е оценката отличен. Другата прическа, която също се класира за високото отличие е т. нар. Холивудска маска, при която се премахва цялото окосмяване. Ако не заради друго си заслужава шестицата, заради жертвата, която ще направите.
Има разбира се и предложения, които не успяхме да включим в класацията като елхички, тропически плодове или ромбове, но това оставяме на вашата фантазия.И още нещо в допълнение към различните предложения. Не забравяйте, че както при всяка прическа, така и на тази може да смените цвета. И тъй като се предполага, че няма да разхождате избраният от вас стил по улиците може да не се съобразявате с модните тенденции в момента. Дерзайте!

25.07.2007/Дани Рангелова

140 коментарaДобави коментар »

Mujut

От Mujut05.02.2012, 21:12 ч.

Аз лично мисля,че жена без окосмен триъгълник не е истинска жена.НЯМА нищо по-грозно от оскубана като броилер пичка с пъпчици заради наранената от бръсненето кожа.Все едно си е търкала оная работа на кората на...

Виж всички коментари за "Да си сравним прическите".

Още от "Секс тайни"

Множествен оргазъм

Множествен оргазъм

Мит или реалност е множественият оргазъм? Зависи кого попитате! Някои жени никога не са изпитвали оргазъм, други спокойно му се наслаждават при всеки сексуален акт, с малки изключения, а трети редовно се радват на множествен оргазъм.

Защо стенем

Защо стенем

Поведението на жените по време на секс е много любопитно. Докато мъжете по-скоро дишат запъхтяно, жените пъшкат, скимтят, стенат, крещят. Какво означават тези стонове?

Ползата от секса

Ползата от секса

Любовта влияе положително не само на душата, но също и на сърцето, мускулите, мозъка и линията. Добрата сексуална активност има особено благоприятно въздействие върху жените. Обаче за да имате полза от него, трябва да имате оргазми.