Бъдeте неговата Снежанка

14 коментара0/5

Коледното настроение е обхванало всички нас. Няма как да не са ви повлияли украсата из града, претрупаните магазини, блещукащите елхи, закачливите реклами...

Всичко излъчва празнично настроение и ни заразява лавинообразно.

Коледният дух се е настанил във всеки дом и във всяка стая. Няма защо да го изолираме и от спалнята ни. Там за миг може да забравим постите и да се насладим на забавната част от празника. Пищните подаръци, развлеченията, купоните, обилната трапеза малко изменят сакралния смисъл на Рождество Христово и го комерсиализират. Такива са времената и вместо да негодуваме е по-добре да се възползваме и да направим предстоящите дни по-забавни и запомнящи се.6653_1.jpg

Сега не е време за поучителни слова, а за оригинални идеи – предколедно. Затова дайте воля на въображението и чуйте нашите съвети. Станете най-вълнуващия коледен подарък за вашия любим - не под елхата, а в леглото. Бъдете неговата Снежанка!

Защо партньорът ви би харесал това?

Защото ще сте различна, изненадваща и скандална. За добро или зло в мъжките фантазии Снежанка отдавна не е скромното момиче, помощничка на Дядо Коледа. С тази представа за нея мъжете се разделят още на около 9-10 годишна възраст. След това тя е секси-парчето, което всеки желае да зърне, а когато порасне и да притежава. Неслучайно момиче, напомнящо на Снежанка, се появява в почти всички мъжки списания, сайтове, предавания.


Да се приготвим

Облеклото е от основно значение. Зависи дали искате да се „приготвите“ за коледен подарък само в спалнята или изцяло да сте в коледен стайлинг .

Задължително е да бъдете много секси. Снежанка е различното, привлекателно, добро и разкрепостено момиче.

Избере бельо в червено, а ако специално си купувате може да сте в червено и бяло с пухкави елементи. Къса сладка рокличка или нощничка също ще има поразяващ ефект. Задължителен елемент е червената коледна шапка. Дори да не се харесвате с нея, бързо ще я свалите в разгара на страстта.За грим заложете на червено червило и нежно подчертани очи със спирала и светли сенки. Сложете светла пудра, за да изглежда кожата ви бяла като на истинска Снежанка.

Как да действаме?

Мотото на вечерта трябва да е „Секси и гореща“.Веднъж прекрачили границата на стила „традиционна Снежанка“, продължете напред с пълна пара. Забравете за задръжките и срамежливостта. Бедете провокативна и инициативна. Изненадайте вашия любим със стриптийз до елхата на фон от коледни песни. Може в края на прелъстителния танц да му подарите еротичен коледен подарък. Не говорим за традиционния подарък, който също е добре да сте му приготвили, а за нещо малко, шеговито, закупено например от секс-шоп.

Веднъж попаднали в обятията на любимия, трудно ще се сетите за съветите, които се опитвам да ви дам. И все пак - за тази вечер се опитайте да избягате от традиционния секс. Толкова сте се приготвяли, нека завърши всичко още по-вълнуващо.

6653_2.jpg

Изберете поза , която до сега не сте пробвали или рядко практикувате. Накарайте го да онемее и да се остави на очевидно преднамерените ви действия. Ако се притесни или обърка от активността ви, му обяснете шеговито, че това специална поза/метод, наречен „Палавата Снежанка“. Той определено ще умира от желание да вкуси от сладостта, която му предлага неговата собствена Снежанка.

Опасявам се, че стигнах твърде далеч с предложенията. Вие обаче може да стигнете още по-далеч с изпълнението и да изненадате дори самите себе си. Бъдете нестандартните Снежанки и дарете вашия любим мъж с много приятни емоции. И най-вече с много любов!

Весела и снежна Коледа!

 

13.12.2007/Деси Великова

14 коментарaДобави коментар »

Tigress

От Tigress23.12.2009, 16:42 ч.

Сайтът от ден на ден започва да става все по-порнографски и по-порнографски. Не мисля, че е необходимо да има публикации на теми: "Как да го изненадам за празниците със секси облекло", защото, ако двамата се обичат, не е...

Виж всички коментари за "Бъдeте неговата Снежанка".

Още от "Секс тайни"

Суингът – игра за разкрепостени

Суингът – игра за разкрепостени

Почитателите на суинга го определят като начин на живот и висша форма на сексуално удоволствие. По-консервативните го считат за развратен и порочен акт.

Как тялото ви се променя по време на секс?

Как тялото ви се променя по време на секс?

Човешкото тяло е една почти съвършена система – с множество функции и взаимосвързани процеси. По време на секс пък то дори се променя. Какво точно се случва с вас, докато се забавлявате в леглото, научете сега.

Страхотен секс за жените

Страхотен секс за жените

Жените превъзхождат мъжете в сексуално отношение. Ще попитате с какво? Ако мъжете достигат максималната точка на удоволствието в края на сексуалния акт, при еякулация, то жените са мултиоргазмени.