Подарете си ... секс-играчка

29 коментара1/5

Коледа настройва стандартно празнично. Желаете ли нещо нестандартно? Дайте воля на скритите си желания.

Не сме деца, но няма нищо лошо да си подарим играчка. Единственото условие – да е за възрастни.

Ще се учудите колко неща може да откриете ако посетите близкия секс – магазин.
Не, мили дами, не махвайте пренебрежително с ръка, защото не знаете какво ви чака. От традиционния вибратор, през еротично бельо до всякакви приспособления за отдаване и получаване на удоволствие.

Човешкото въображение се е разпростряло надалеч в търсенето на алтернативни начини за сексуално удоволствие. Позволявайки си дори извратени крайности.

И така, в духа на „стандартната“ Коледа, започваме от „стандартните“ играчки във възходяща градация към по-нетрадиционните.


1.Добрият стар вибратор

wibrator.jpgНа всички ни е известно от прекалената масовизация на този продукт как изглежда. Освен във формата на мъжки полов член, то се предлага в различни цветове, големини и от различни материи. Някои имат допълнителни приспособления за стимулация на клитора, ануса и въртяща главичка. Други разчитат единствено на батерията, чрез която се задействат и стимулиращите вибрации. Препоръчително е да се използва с презерватив или с обвлажняващ гел. След употреба винаги го почиствайте много добре, за да се запази хигиената му и да не предизвика вагинални възпаления следващия път .

2.Дилдо

Малко или по-голямо, двойно или единично, с препаска или без... Сещате ли се за какво говоря? Дилдата са хит на пазара. Тази иновация сред секс-играчките наподобява полов член. Изработено е от пластмаса или от силикон, обикновено е сравнително по-гъвкаво и меко от вибратора. Предлага се с колан или двойно за употреба от жени, или стандартно – в различни форми и големини.

mi-su.jpg
3.Вагинални топчета

Топчета за вагинална стимулация са изработени от пласмаса или силикон в различни цветове. Секс играчката се поставя във влагалището и при изваждането и ще се почувствате като на седмото небе. Можете да си ги носите колкото си искате, без никой да разбере откъде идва това прекрасно настроение у вас. Размерът им е 2,5см-оптимален за максимално удоволствие от тях. Много са ефектни и на достъпна цена.

1409.jpg
4.Анални удоволствия

C24-111.jpgАналните играчки са във формата на топчета, дилда и вибратори. Размерите са по-малки от вагиналните, но удоволствието също толкова голямо. В ануса както на мъжете, така и не жените, са разположени нервни окончания, при чиято възбудимост и стимулация се достига до силен оргазъм. Може да е леко болезнено в началото, но удоволствието ще ви отпусне.

5.Клиторни стимуланти

Клиторните стимуланти са с яйцевидна форма, с вибриращи зайчета в основата си. Те са от еластична тъкан и се поставят между бедрата. Вибрациите им могат да ви докарат до мощен и ефективен оргазъм за броени минути.

6.Ароматът на Попърс
3pcspwd.jpgОтворен и оставен да се изпарява, този стаен еротичен ароматизатор има за цел само едно нещо, а именно по – приятно изживяване и увеличаване на ласките между партньорите в сексуалната игра. Ароматът увеличава продължителността на оргазма, спомага за по приятно самозадоволяване и предразполага към един по-приятен и безболезнен анален секс. В процеса на ласки между партньори възприятията стават изключително приятни и възбуждащи. Самият оргазъм е по силен и по–продължителен.

7.Вибриращ пръстен

1195567452.jpgТази чаровна играчка е изработена от силикон и ще увеличи многократно удоволствието ви от секса, защото върши няколко неща едновременно. Пръстена се поставя върху пениса. Халката пристяга пениса в основата, с което способства за по-продължителна ерекция, вибраторчето сладостно гъделичка клитора на партньорката и увеличава възбудата й, а вибрациите, които се усещат и от двамата, правят изживяването просто невероятно! Халката е изключително гъвкава и еластична и се поставя лесно с малко количество лубрикант върху еректирал пенис или дилдо.

Тези палави играчки съществуват във всевъзможни разновидности. В търсене на по-голямо сексуално удоволствие човешкото съзнание е неуморно. Съответно струва си да пробвате. Стандартно или не, изборът е ваш.

 

20. 12. 2007 / Радостина Пеева

29 коментарaДобави коментар »

mitkonin

От mitkonin13.01.2014, 21:23 ч.

mitkoninOт mitkonin • 13.01.2014, 21:21:12 ч.Здравейте дами, в бизнеса със секс артикули съм от доста време. Искам да ви кажа, че няма нищо лошо да се ползват такива неща. Практиката показва, че разнообразяването на секса с подобни...

Виж всички коментари за "Подарете си ... секс-играчка".

Още от "Секс тайни"

Откъде идва тръпката при секса на открито

Откъде идва тръпката при секса на открито

Опасността двойката да бъде хваната натясно - точно това е тръпката при секса на открито.

12 секс факти, които научихме през 2016 г.

12 секс факти, които научихме през 2016 г.

Докато някои бяха заети да правят секс, други бяха заети да разглеждат секса под микроскоп. 2016-та беше поредната година, изпълнена с безброй секс проучвания. А ето и най-любопитното от тях.

8 неща, които не знаете за клитора

8 неща, които не знаете за клитора

Най-чувствителното място на жените често, а именно клиторът, често бива пренебрегван. А всъщност той заслужава да му бъде отдадено много повече внимание. Ето няколко неща, които не знаете за клитора.