Когато ти е за първи път

100 коментара2/5

Чувала си много разкази за това какво трябва да се случи, изчела си не една статия и мнения, но все си мислиш, че има нещо, което не знаеш.

Първият ти сексуален контакт предстои и си изпълнена с притеснения. Повечето ти приятелки вече са го направили, но ти все още се колебаеш. Как ли ще е при теб?
 
7647_1.jpg

                                                       
Кога е най-подходящото време да загубиш девствеността си?
                                                      
Не е на 15, нито на 16, 18 или 20. Най-подходящото време да загубиш девствеността си е, когато се почувстваш напълно готова. Звучи банално, но е съвършено вярно. Направи го, когато усетиш, че сама го искаш, че тялото ти се пробужда и имаш сексуални желания. Направи го, когато откриеш подходящия човек, който те предразполага и възбужда.

Огромна грешка на много момичета е да правят секс, защото са се почувствали притиснати от гаджето си или са искали да не изостават от приятелките си. Постъпиш ли така, ще съжаляваш. Първият ти път трябва да е тогава, когато тялото и душата ти поискат да са интимни с определен човек.

Какво да очакваш?
                                
Разказите за проливните кръвотечения и адската болка са граничещи с глупостта. Възможно е да се случи, но това означава, че има нещо нередно.

Ако си напълно отпусната и партньорът ти е успял да те възбуди, е много вероятно да не усетиш никаква болка. Деликатната ти зона там е мускул, който има способността да се разтяга7647_2.jpg предостатъчно, стига той да е нежен, а ти да си възбудена. Кръвта от разкъсването на химена не е огромно количество и едва ли ще изплаши някой от двама ви. При много момичета, които са ползвали тампони или са спортували активно, е много вероятно изобщо да няма кръв. Редовното спортуване прави по-еластични мускулите ти там и определено ще ти е от полза, когато настъпи съкровеният момент.

Младите момичета имат доста различни очаквания. Някои си мислят, че първият път е истинска касапница и ще боли ужасно. Други се надяват да е най-романтичната и страстна вечер, в която ще изпитат невъобразимо удоволствие и дори оргазъм. Истината е някъде по средата. Възможно е да има болка и малко кръв, но е напълно поносимо и не бива да се плашиш. Ако партньорът ти си го бива, дори може да ти хареса, и то адски много, още при първия път.

Най-добре да избереш мисионерската поза, ако имаш доверие на партньора си, че ги може тези неща. Ако искаш ти да контролираш нещата и се чувстваш уверена, може да си отгоре. Останалите пози ги оставете за следващите пъти. Някои казват, че възглавница под дупето помага, но това е индивидуално и ти си прецени дали да я ползваш според това дали ти е комфортно.

Задължително е да ползваш презерватив . Освен, че с него ще ти е по-комфортно, тъй като има специална смазка, която улеснява проникването, презервативът ще те накара да се чувстваш по-спокойна, предпазена от болести и евентуално забременяване. Особено е важно да ползвате презерватив, ако партньорът ти е неопитен. Колкото и да те пази, няма 100% сигурност.

Възможно е първите няколко опита сексуалния контакт да не се получава. Това се случва, ако си се притеснила и стегнала прекалено. Тогава просто, колкото и да опитвате, може да ти се струва, че нищо не може да влезе там. Важното е да не се паникьосваш и да прекратявате опитите, когато усетиш, че губиш желание. След това пак да ги подновите и така докато се получи. При повечето момичета обаче се получава още от първия път. Важното е да си отпусната и да усещаш, че го искаш истински.

Партньорът също е от значение. Даже от най-голямо значение!
Направи го с момче, към което имаш чувства и си сигурна в дискретността му.
Той трябва да е романтичен и мил, а не някой плейбой, след който всички тичат и той си сменя гаджетата едно след друго. Запомни, че тези, които най-много говорят и се фукат, че ги бива в леглото, те са най-отчаяните случаи. Колкото по-влюбени сте един в друг, толкова по-невероятна ще бъде нощта. Това е тайната на добрият секс.

Ако ти предстои да изживееш първата си специална вечер с мъж, забрави за всички притеснения и се наслади максимално на всяка минута от нощта. Бъди сигурна, че никога няма да забравиш тези моменти, затова си пожелай да са страхотни.

15.05.2008/Деси Великова

100 коментарaДобави коментар »

cveti786

От cveti78604.08.2012, 08:00 ч.

:::))))Елпасо би ти отговорила,че някой на 40+получават първия си оргазъм ,ама и ти си зле да очакваш още първия път да се случи:)

Виж всички коментари за "Когато ти е за първи път".

Още от "Секс тайни"

Бъдeте неговата Снежанка

Бъдeте неговата Снежанка

Коледното настроение е обхванало всички нас. Няма как да не са ви повлияли украсата из града, претрупаните магазини, блещукащите елхи, закачливите реклами...

Секс митове, на които не трябва да вярвате

Секс митове, на които не трябва да вярвате

Наистина ли мъжете мислят постоянно за секс? Повече калории с фитнес или със страстни упражнения в леглото може да изгорите? Има различни отговори на тези въпроси, но не всички от тях са истина. Вижте 7 популярни секс мита, на които трябва да спрете да вярвате.

Кога жените са в настроение за секс?

Кога жените са в настроение за секс?

Един от разпространените митове за секса е, че мъжете са винаги готови, докато жените имат нужда от специална настройка, за да се заредят с настроение за секс. Но всъщност и двата пола имат своите слаби и силни моменти, що се отнася до желанието за секс.