Пет секс пози за горещи моменти

17 коментара5/5

Позите имат ключова роля за разнообразието в сексуалния ни живот. Ако ви доскучее сексуалния живот, е време не да смените партньора, а „терена“ за палави приключения и секс позите, които сте свикнали да използвате.

9046_0.jpg

За да ви улесним, избрахме няколко пози, които имат особен сексуален заряд. Някои от тях вероятно „изпробвате“ всекидневно, а други сте позабравили с времето. Независимо от това, ще повдигнете удоволствието от сексуалния си живот и ще разпалите въображението си за още и още подвизи.

На масата/бюрото9046_1.jpg

Тази поза може да изпълните на различни места – маса, бюро, кухненски плот, дори капака на автомобила. Легнете върху опората, която имате и вдигнете крака върху раменете на партньора.

По-слабо атлетичните може да увият крака около кръста на мъжа, така че да не се изморят прекалено бързо. Проникването е дълбоко, а мъжът има възможност да докосва голяма част от тялото ви, както и сам да се наслаждава на гледката пред себе си. Позата е лесна за изпълнение и доставя голямо удоволствие и на двамата, така че недоволни няма да има.

 

9046_2.jpgПрез страничния вход

Тази поза е страхотна прелюдия към стандартната мисионерска поза или към кучешката. Лягате на една страна със събрани крака, свити в коленете. Партньорът прониква отстрани, като вие му оставате в профил. Позата изисква мъжът да е на колене, а ханшът на жената леко повдигнат.

Проникването не е дълбоко и жената трудно може да достигне върха, но е интересна и вълнуваща. Тъй като сте със събрани крака, мъжът усеща натиска по-силно от обикновено и на него определено ще му хареса.
 

 

Кучешката/Задна (Номерът на G-точката)9046_3.jpg

Това е една от любимите пози и за жени, и за мъже. Макар да е „класика в жанра“, не можахме да я пропуснем в настоящата селекция. Мъжете обожават гледката на партньорката си точно по този начин, както и възможността да проникнат анално (за тези, които са почитатели на аналния секс ).

В същото време физическото удоволствие за жената е огромно, тъй като точно в тази поза има възможност да се стимулира прословутата G-точка, която се намира няколко сантиметра след входа на влагалището в посока коремчето.

9046_4.jpgЛъвски дилижанс

Партньорът трябва да е седнал с леко разтворени крака, а вие да сте отгоре му с леко свити крака в коленете, без да ги обгръщате около кръста. Телата на партньорите не са сближени, а напротив – и двамата се подпират с дланите си назад.

Движението се извършва основно от жената и затова е възможно да се уморите бързо, както и да имате мускулна треска на ръцете и краката на следващия ден. За да е по-дълбоко проникването, партньорът може също да се движи, подпирайки се на дланите си.

 

Люлеещ се стол (Родео)
9046_5.jpg

Посоката на проникването е подобна на тази при кучешката поза, затова е много възможно да изпитате върховно удоволствие от тази поза. Много жени изпитват болка при по-активен натиск, но тъй като вие владеете положението, може да избегнете това неудобство.

Позата дава много свобода на жената и е перфектна за прелюдия към кучешката или друга любима поза – направо да легнете върху него или той да се надигне, така че да сте седнали в него с гръб. Мъжете обожават тази поза, защото се наслаждават на задните части на партньорката си и страстните движения, които извършва.

 

Проявявайте въображение в леглото и не допускайте сексуалният ви живот да стане жертва на рутината. Която и да е любимата ви поза, не я превръщате в „задължителна за вечерта“, а давайте воля на експериментаторката във вас.

22.01.2009

17 коментарaДобави коментар »

Един мъж

От Един мъж04.09.2009, 14:05 ч.

Щом се притесняваш от този партньор смени го с друг от който няма да се притесняваш

Виж всички коментари за "Пет секс пози за горещи моменти".

Още от "Секс тайни"

Свирката

Свирката

Простете дами, но как точно назовавате това, което мъжете умират да получат от вас? Орална любов, орални ласки, свирка, минет, “онова нещо”... Да, точно за това иде реч. Насилено удоволствие без размножителна цел.

Коя миризма възбужда най-много мъжете?

Коя миризма възбужда най-много мъжете?

Австралийските учени съставиха списък с най-странните неща, които възбуждат мъжете.

Пробвали ли сте 69?

Пробвали ли сте 69?

69 е една от най-скандалните сексуални позиции в любовния акт. Много хора смятат, че тази поза е определяща за максимално силни сексуални усещания.