За секс играчка в секс магазин

53 коментара2/5

Секс магазините вече далеч не предизвикват засрамен поглед. Напротив,  почти всяка съвременна жена има своя секс играчка и я използва с гордо вдигната глава. Или крака. Да отскочим до близкия секс магазин, за да видим какви секс играчки са актуални.

Вибратор, дилдо, анални топчета, помпи, вибриращ пръстен, екстравагантно бельо, секс-кукли и все по-нестандартни секс играчки с още по-нетрадиционни наименования.


9331_0.jpg

След подробно разглеждане на предлаганите артикули по родните секс магазини, изведохме някои изключително пиперливи и атрактивни секс атрибути, които си струва да бъдат споменати.

Сред тях са „oralizer“, който представлява вибро уста от специална гума, която е на батерии и има уникалната способност да засмуква мъжкия член по начин, по който жената не може. „Стъклен бът плуг“ е анален стимулатор, който може да се охлажда или затопля в зависимост от предпочитанията. Помпи за гърди, които имат различни функции – дразнене, пристягане, дори защипване на зърната.

По-нестандартните може да се сдобият например с R-bit клитор стимулатор с формата на зайче, което има ушички и е в лилав цвят. Или топчета и броеници за стимулация на ануса, които може да използват заедно с партньора си.

За тези, които искат да имат вибратор, изборът няма да е никак лесен. Освен безбройните материи, размери, цветове и функции, по-разкрепостените може да се спрат на „мултифункционални“ видове, които стимулират едновременно най-чувствителните точки на жената. А защо не и вибратори с нестандартна форма, които се извиват по причудливи начини и все по-малко приличат на истински член.

9331_1.jpgИстински качественият вибратор трябва да има следните характеристика:

  • подходящ размер за този, който ще го ползва.
  • удобна дръжка, която улеснява използването му.
  • материята е според вкуса на клиента, но най-предпочитан е силиконът. Силиконът значително превъзхожда гумата, желето или винила.
  • лесен за поддръжка и миене.
  • липса на натрапчив мирис. Тук също силиконът е първенец.
  • материя, която минимално е склонна да задържа бактерии и не предизвиква алергични реакции.


Не оставайте с впечатлението, че в секс магазините има само нестандартни секс играчки. От секс магазин може да си купите сексапилно бельо, като дантелено боди за цялото тяло, бикини без дъно или цял еротичен костюм. Ще откриете и богато разнообразие от масажни масла и овлажняващи гелове с всевъзможни ефекти. Вибро пръстените са сред най-търсените и семпли секс играчки.

Секс магазините предлагат изключително богато разнообразие и за хомосексуални двойки, така че да не им липсва нищо от пълната гама на чувствени изживявания, които може да изпитат по време на секс.

За да се запознаем по-добре с отношението на българина към секс магазините и секс играчките, се свързахме с Михаела Михайлова, мениджър на популярна верига секс магазини. Според нея е трудно да се определи кой артикул е най-харесван, тъй като гамата на предлаганите продукти в секс магазините е изключително голяма и има всякакви клиенти. „При вибраторите най-харесвани са всички в пенисовидна форма, предпочитани са тези от материали в телесен цвят. Увеличава се тенденцията в харесването на всички играчки за анален секс. Сред козметичните продукти най популярни са спрейовете за задържане при мъжете и лубрикантите с анестетичен ефект, предназначени за анален секс, както и спрейовете релаксанти на аналната мускулатура.“ - сподели Михаела.

Мъжете са по-освободени в мисленето си и не се притесняват толкова да посещават секс магазини, докато жените винаги са придружени от приятелка. Все повече се засилва и тенденцията двойки (семейни или не), да посещават секс магазините, защото са решили да внесат разнообразие в сексуалния си живот.

9331_2.jpg

Оказва се, че секс играчките са много по-търсени и използвани от жените, отколкото от мъжете. „Мъжете купуват предимно подаръци за своите половинки. Често, когато купуват продукти за себе си, то те се свеждат около задържащите козметични продукти. Изглежда желанието у мъжа да доставя удоволствие не само на себе си, е един утвърждаващ се принцип в съвременния метро морал.“ - каза още Михаела.

Наблюденията сочат, че мисленето на българина се променя в унисон с всички европейски и световни тенденции. Все по-малко се притесняваме да посещаваме секс магазини и все повече показваме нещата, които ни доставят сексуално удоволствие. Притеснение настъпва тогава, когато клиентът знае какво иска, но му е трудно да го изкаже с думи.

За по-срамежливите почти всички секс магазини предлагат стоките си и онлайн, така че може да запазите пълна анонимност и да се сдобиете с атрактивна секс играчка, която да ви достави удоволствие. Дори да не си падате по подобни експерименти, си струва да опитате поне веднъж. За изживяването и палавия спомен след това.

Материалът е подготвен със съдействието на магазини „Sexwell“.

19.03.2009/Деси Великова

Още от "Секс тайни"

Фелацио за съвършени любовници

Фелацио за съвършени любовници

Фелацио за съвършени любовници. Навремето се чудехме какво представлява целувката или иначе казано, колко мокра е. Същото упражнение, ако си спомняте - с улавянето на бонбона от чаша пълна с вода помага, когато френският е с лош акцент.

Сексът на нетрадиционни места

Сексът на нетрадиционни места

Сексът...От нежен и романтичен до страстен и разтърсващ, той е тайнство, неизчерпаемо откъм открития. Но колкото и да сме вещи в изкуството „правене на любов“, винаги има нови неща, които чакат да бъдат разбулени и опитани.

8 неща, които не знаете за клитора

8 неща, които не знаете за клитора

Най-чувствителното място на жените често, а именно клиторът, често бива пренебрегван. А всъщност той заслужава да му бъде отдадено много повече внимание. Ето няколко неща, които не знаете за клитора.