Позите в секса позиционират и характерите

0 коментара0/5

Мъжете и жените имат своите предпочитания в секса и в това добре личи при избора на позите по време на половия акт. Те разкриват немалко неща за човека.

Позите в секса позиционират и характерите
 © istockphoto.com

Мисионерската поза

се харесва на повечето жени. То показва, че двамата възприемат визуалният контакт с партньора като задължителен. При тази поза се получава близост във всеки един смисъл. Жените не стоят безучастни, пускат в ход ръцете си, могат да извършват кръгови движения със задните си части, за да получат максимално удоволствие.

Вижте още:Секс пози според размера >>>

Позата „ездачка“

се харесва на онези жени, които обичат да командват и да управляват нещата, включително и в половия акт. В секса това им се отдава лесно. Обикновено мъжът няма нищо против жената да му е отгоре, защото вижда женското тяло и може да гали или да си играе с гърдите на партньорката.

Вижте още: Секс поза според зодията >>>

Задната поза (доги стайл)

се харесва на онези жени, които отприщват скритите си животински инстинкти. Мъжете пък получават голямо удоволствие, но жените могат да управляват дълбочината на проникване и да си галят гениталиите. Тази поза е привлекателна с това, че изстрелва емоциите като фойерверк. При нея оргазмът и върховното удоволствие направо са гарантирани.

Вижте още: Какви пози харесват мъжете? >>>

Страничната поза

позволява да се почувства партньора почти както при мисионерската поза. Всички движения помагат на мъжа и жената да се слеят в едно.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Позите в секса позиционират и характерите".

Още от "Секс тайни"

25 странни факта за секса

25 странни факта за секса

Сексът може да бъде не само удоволствие, но и източник на доста странни факти. Предлагаме ви 25 от тях, част от които вероятно не знаете

Кареза – секс без оргазъм

Кареза – секс без оргазъм

Сексът сближава хората, помага да освободите натрупаното напрежение, да се сдобрите с половинката си. Но най-ефективен в това отношение е сексът без оргазъм (кареза) или поне така твърдят привържениците му.

Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм

Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм

Женските гърди имат много повече роли, отколкото може да предположите, една от които е особено важна – чрез еротичен масаж на гърдите може да изпитате един от най-разтърсващите си оргазми.