Позите в секса позиционират и характерите

0 коментара0/5

Мъжете и жените имат своите предпочитания в секса и в това добре личи при избора на позите по време на половия акт. Те разкриват немалко неща за човека.

Позите в секса позиционират и характерите
 © istockphoto.com

Мисионерската поза

се харесва на повечето жени. То показва, че двамата възприемат визуалният контакт с партньора като задължителен. При тази поза се получава близост във всеки един смисъл. Жените не стоят безучастни, пускат в ход ръцете си, могат да извършват кръгови движения със задните си части, за да получат максимално удоволствие.

Вижте още:Секс пози според размера >>>

Позата „ездачка“

се харесва на онези жени, които обичат да командват и да управляват нещата, включително и в половия акт. В секса това им се отдава лесно. Обикновено мъжът няма нищо против жената да му е отгоре, защото вижда женското тяло и може да гали или да си играе с гърдите на партньорката.

Вижте още: Секс поза според зодията >>>

Задната поза (доги стайл)

се харесва на онези жени, които отприщват скритите си животински инстинкти. Мъжете пък получават голямо удоволствие, но жените могат да управляват дълбочината на проникване и да си галят гениталиите. Тази поза е привлекателна с това, че изстрелва емоциите като фойерверк. При нея оргазмът и върховното удоволствие направо са гарантирани.

Вижте още: Какви пози харесват мъжете? >>>

Страничната поза

позволява да се почувства партньора почти както при мисионерската поза. Всички движения помагат на мъжа и жената да се слеят в едно.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Позите в секса позиционират и характерите".

Още от "Секс тайни"

Как тялото ви се променя по време на секс?

Как тялото ви се променя по време на секс?

Човешкото тяло е една почти съвършена система – с множество функции и взаимосвързани процеси. По време на секс пък то дори се променя. Какво точно се случва с вас, докато се забавлявате в леглото, научете сега.

Целувката - по-еротична от самия секс

Целувката - по-еротична от самия секс

Целувката е най-красивият вид сношение между двама души. Сношение на устните, телата и душите. В секса тя е неминуема част, която допринася за по-пълноценно изживяване на акта и умножава удоволствието, което изпитваме.

Секс с надарен

Секс с надарен

"Колкото повече, толкова повече", казал известен анимационен герой, но в сексуалния живот това невинаги е предимство.