Познавате ли ерогенните зони у мъжа?

2 коментара0/5

Нежната половина на света може да разнообразява ерогенните зони у мъжа, ако знае къде са те.

Познавате ли ерогенните зони у мъжа?
Познавате ли ерогенните зони у мъжа?

Малцина дами например знаят, че главата, но на раменете, е именно такава зона, твърди специализирания портал sex-news.ru. Масаж на челото и кожата върху главата спомагат за отпускането и отделянето на голямо количество хормони на удоволствието у партньора. Ако пък по време на половия акт дръпнете мъжа за косата, у него ще се събудят хищнически инстинкти.

Ерогенните зони на мъжа >>>

Друга зона са шията и ключиците. Целувките на шията са много интимни. Може също да си поиграете с ключиците – първо да прокарате по тях пръст, а после и устни.

Мъжът може бързо да бъде приведен в състояние на пълна сексуална готовност, ако погаделичкате въображаемата линия от пъпа му до пениса му.

Впрочем не се хвърляйте веднага да галите най-видимия орган на мъжката възбуда. Отначало обърнете внимание на бедрата му, особено на вътрешната им част. Леко докосване или погалване с крачета, или силни масажни движение, или пък ласки с голите ви гърди ще станат приятно начало на половия акт.

Не пренебрегвайте ерогенните зони "в сянка" >>>

Голямо количество нервни окончания има в долната част на тестисите, затова ласките там с ръце или устни предизвикват незабравими усещания.

И накрая според учените сексуалната възбуда се появява в централната нервна система. Затова е важно не само да галите партньора, но и да не забравяте за стимулирането и на други чувствени органи. 

12.01.2014/Розали

2 коментарaДобави коментар »

ohkuku

От ohkuku10.02.2014, 14:19 ч.

Няма да те попитам дали не си била лесбиика,пробваи с мен...пък да видим..?

Виж всички коментари за "Познавате ли ерогенните зони у мъжа?".

Още от "Секс тайни"

Секс играчки, които не може да си позволите

Секс играчки, които не може да си позволите

Сексът продава, сексът има цена, но сега ще си говорим за един по-различен смисъл за това какво означава “скъп секс”. Ето някои от най-луксозните и скъпи секс играчки, струващи едно малко състояние.

Фелацио за съвършени любовници

Фелацио за съвършени любовници

Фелацио за съвършени любовници. Навремето се чудехме какво представлява целувката или иначе казано, колко мокра е. Същото упражнение, ако си спомняте - с улавянето на бонбона от чаша пълна с вода помага, когато френският е с лош акцент.

3 правила за неангажиращ секс

3 правила за неангажиращ секс

Неангажиращият секс е все по-разпространен. Неангажиращият секс е начин за забавление и утоляване на сексуалните желания. Вижте 3 правила за неангажиращ секс.