Секс пости

3 коментара0/5

Забелязали ли ли сте, че по време на пости всеки има различно мнение от какво е редно да се въздържа човек. И незнайно как всеки отписва от списъка с въздържание точно това, което най-много го изкушава.

Секс пости
Секс пости

За едни това е алкохолът, за други – млечните продукти и сякаш само по въпроса с месото всички са на едно мнение и като че ли само с него се изчерпват постите.

Коледни пости в диетата >>> 
Коледни пости и отслабване >>> 
Коледни пости за здраве >>> 

А къде е сексът в цялата постна картинка?

Сексът по време на пости отдавна не е табу... стига да сте бракувани. Дори е необходим, от религиозна гледна точка, тъй като въздържанието, ако не е по взаимно съгласие, може да тласне двамата партньори към друго изкушение и грях – изневярата.

А доколко сексът извън брака е грешен, остава под въпрос. Но грях или не, именно по време на коледните празници двойките правят най-много секс предвид почивните дни, свободното време и романтичната атмосфера, която създава Коледа и прочие.

Празниците подклаждат пламъка на любовта >>> 
Том 10 коледни секс пози >>> 

Въздържанието от секс от здравословна гледна точка

Не само, че сексът по време не пости не е грях, ами е и необходим от здравословна гледна точка. Сексът подобрява психическото здраве, подсилва имунната система, подобрява мозъчната дейност, има подмладяващ ефект. А липсата му, особено когато е в резултат от потиснато силно сексуално желание, води до цялостен дисбаланс на психическото и физическото здраве.

В резултат от секс пости може да си докарате стрес, излишни нерви, депресия, липса на настроение, нетрудоспособност, раздразнителност, нарушения в потентността, еректилна дисфункция.

Защо не можем без секс? >>> 
Потисканото сексуално желание – вредно или полезно? >>> 

Добави описание

Секс пости за стимулиране на желанието

От друга гледна точка въздържание всъщност може да усили сексуалното желание и привличане между двамата партньори. Кратката почивка един от друг може наистина да разпали още по-силни искрата между двамата.

09.12.2013/Ели Йорданова

Още за: секс

3 коментарaДобави коментар »

djasra

От djasra31.12.2013, 18:27 ч.

леле постите били цитирам=да се лишиш от най- голямото си изкушение. Според догмата през постите са забранени абсолютно всички удоволствия като цяло- пост и молитва това е, не се пазариш кое удовоствие ще жертваш, цел...

Виж всички коментари за "Секс пости".

Още от "Секс тайни"

Орална любов за нея

Орална любов за нея

На повечето жени им е омръзнало да четат по разни списания как да бъдат единствени и неповторими за мъжете си, как да ги задоволят напълно и да станат виртуози в областта на секса.

Първият секс между нас двамата

Първият секс между нас двамата

Новата връзка носи противоречиви емоции – главно любовно вълнение и притеснение дали ще се получи. Измъчват ни въпроси за първата целувка, за постепенното сближаване, но най-вече за първия секс.

Високи токчета за разтърсващ оргазъм

Високи токчета за разтърсващ оргазъм

На високи токчета изглеждате не само стройни и сексапилни. Чифт обувки с високи токчета ще ви осигури и разтърсващ оргазъм. Чрез високи токчета ще откриете нови секс пози, ще разнообразите сексуалния си живот и ще изживеете незабравим оргазъм.