Секс пости

3 коментара0/5

Забелязали ли ли сте, че по време на пости всеки има различно мнение от какво е редно да се въздържа човек. И незнайно как всеки отписва от списъка с въздържание точно това, което най-много го изкушава.

Секс пости
Секс пости

За едни това е алкохолът, за други – млечните продукти и сякаш само по въпроса с месото всички са на едно мнение и като че ли само с него се изчерпват постите.

Коледни пости в диетата >>> 
Коледни пости и отслабване >>> 
Коледни пости за здраве >>> 

А къде е сексът в цялата постна картинка?

Сексът по време на пости отдавна не е табу... стига да сте бракувани. Дори е необходим, от религиозна гледна точка, тъй като въздържанието, ако не е по взаимно съгласие, може да тласне двамата партньори към друго изкушение и грях – изневярата.

А доколко сексът извън брака е грешен, остава под въпрос. Но грях или не, именно по време на коледните празници двойките правят най-много секс предвид почивните дни, свободното време и романтичната атмосфера, която създава Коледа и прочие.

Празниците подклаждат пламъка на любовта >>> 
Том 10 коледни секс пози >>> 

Въздържанието от секс от здравословна гледна точка

Не само, че сексът по време не пости не е грях, ами е и необходим от здравословна гледна точка. Сексът подобрява психическото здраве, подсилва имунната система, подобрява мозъчната дейност, има подмладяващ ефект. А липсата му, особено когато е в резултат от потиснато силно сексуално желание, води до цялостен дисбаланс на психическото и физическото здраве.

В резултат от секс пости може да си докарате стрес, излишни нерви, депресия, липса на настроение, нетрудоспособност, раздразнителност, нарушения в потентността, еректилна дисфункция.

Защо не можем без секс? >>> 
Потисканото сексуално желание – вредно или полезно? >>> 

Добави описание

Секс пости за стимулиране на желанието

От друга гледна точка въздържание всъщност може да усили сексуалното желание и привличане между двамата партньори. Кратката почивка един от друг може наистина да разпали още по-силни искрата между двамата.

09.12.2013/Ели Йорданова

Още за: секс

3 коментарaДобави коментар »

djasra

От djasra31.12.2013, 18:27 ч.

леле постите били цитирам=да се лишиш от най- голямото си изкушение. Според догмата през постите са забранени абсолютно всички удоволствия като цяло- пост и молитва това е, не се пазариш кое удовоствие ще жертваш, цел...

Виж всички коментари за "Секс пости".

Още от "Секс тайни"

3 правила за неангажиращ секс

3 правила за неангажиращ секс

Неангажиращият секс е все по-разпространен. Неангажиращият секс е начин за забавление и утоляване на сексуалните желания. Вижте 3 правила за неангажиращ секс.

Колко важен е оргазмът в една връзка?

Колко важен е оргазмът в една връзка?

Една връзка не може без секс, но важи ли същото и за оргазма? И възможно ли е липсата му да доведе до раздяла?

7 неща, с които дразним мъжете

7 неща, с които дразним мъжете

Мъжете ни обожават. Харесва им как изглеждаме, как ходим, как ухаем, как се смеем... Понякога обаче се държим по начин, който направо не понасят. Научете 7 от нещата, с които дразним мъжете