Секстинг тайни

0 коментара0/5

Практикувате ли секстинг? Навярно всеки един от вас го е правил. Не знаете какво е секстинг? Надали! Този, сравнително нов термин, касаещ отношенията в една връзка, е всъщност добре позната практика с модерно име.

Секстинг тайни
 © сн.Istockphoto.com

През 40-те години на миналия век, френската писателка Симон дьо Бовоар е написала едно послание до далечната си любов:„Да ти пиша е като да те целувам. Ще бъда там... Сред тъжните улици на Чикаго... в празна стая, ще бъда с теб.“Но докато тогава любовните текстове са били само на хартиен носител (в книга или писмо), то днес електронната комуникация е създала един съвременен жанр, включващ далеч по-похотливи текстове със сексуално съдържание и провокативни снимки.

Добави описаниеТ.нар. секстинг е поредната секс игра, която да съживи връзката ви. Мръсните съобщения са идеална любовна прелюдия и начало на едно от най-горещите ви сексуални изживявания. Те са ключът към възбудата ви, а очакването да изпитате и видите на живо съдържанието на съобщението, което току-що сте получили, определено ви действа наелектризиращо. 

Секс игри >>>
Еротични игри >>>
4 изпитани сексперимента в леглото >>>

Секстингът е като подаръците на Коледа – нямате търпение да отворите изпратеното ви съобщение, а при вида на съдържанието, изпадате в екстаз.

Добави описание

Кога, обаче, е най-подходящият момент за секстинг?

Ако искате да държите в очакване и сладко напрежение партньора си през целия ден, влезте в ролята на еротичен автор някъде около обяд. Е, разбира се, рискувате да го задавите с обяда му, показвайки му своя гола снимка с текст "Искам те веднага!". Но със сигурност не очаквайте да го видите сърдит вечерта, а напротив. Дори ще ви е подготвил секси отмъщение. Бъдете в готовност, все пак си играхте с опашката на Дявола.Секстингът би бил съвсем на място (зависи от гледната точка) и на обща семейна вечеря или вечеря с приятели. Ако изпратите на партньора си, който седи точно срещу вас, съобщение с текст "Днес съм без бельо" и сте облечена с къса рокля, със сигурност ще вечеряте студено ястие или ще се появите чак за десерта.

Софт секстинг

Секстингът не винаги е свързан с еротика, порно и секси подмятания. Секстингът може да бъде чисто и просто флирт, начин да усмихнете половинката си от разстояние, да го накарате да си мисли за вас през деня ,като просто му напишете "Целувам те!" или така трудното за изричане "Обичам те!"

Мъжкият страх от "Обичам те!" >>>

24.11.2016/Ели Йорданова

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Секстинг тайни".

Още от "Секс тайни"

4 изпитани сексперимента в леглото

4 изпитани сексперимента в леглото

Върнете огънят на любовта в леглото с дългогодишния си партньор или запалете искрата на страстта с новата си “секс играчка” като се отдадете на на няколко безотказани сексперименти, които ще завъртят главата и на двама ви.

Магията на тантра

Магията на тантра

Връщането към духовното става все по-модерно през последните години. Това не е случайно - след като човекът се пренасища от всякакви материални и физически облаги, той осъзнава, че най-невероятната и несравнима наслада е духовната.

Защо мъжете го играят „оралисти“?

Защо мъжете го играят „оралисти“?

Или, иначе казано, защо обичат да ви подаряват орална любов? Тази порода мъже е любимата на жените, тъй като почитателите на френските ласки изпитват истинска наслада от оралния секс, което обяснява и старанието им, докарващо ви до заветното "О".