Стонове в леглото за по-хубав секс

0 коментара0/5

Стоновете са израз на удоволствие, начин да се освободите от натрупанoто сексуално напрежение, подобно на оргазма, но и средство за стимулиране на сексуална възбуда. Ето защо стоновете в леглото са задължителни за хубавия секс.

Стонове в леглото за по-хубав секс
Стонове в леглото за по-хубав секс

Не оставайте безмълвни в леглото, което не означава да се превръщате в досадни бъбривки под завивките, каквито мъжете ненавиждат, освен, ако не си падате по мръсните думи по време на секс. По-добре се насочете към нещо, което със сигурност ще подейства възбуждащо и на двама ви – стонове, ескалиращи дори до викове по време на секс.

Докато за жените стоновете в леглото действат отпускащо и същевременно зареждащо, то за мъжете женските стонове са комплимент за сексуалните им познания, награда за опитите им да доставят наслада на половинката си, като в същото време тихото женско пъшкане или силните викове изстрелват мъжкото либидо високо в небето.

Стонове в леглото за по-хубав секс

Стоновете в леглото са запазена марка на жените от началото до края на сексуалното изживяване, като обикновено децибелите нарастват с нарастването на възбудата, а при наистина разтърсващ оргазъм навярно тапите за уши ще са ви много полезни. Мъжете пък прибягват до викове в редки случаи само при еякулация.

Вижте също:

Защо стенем>>>

4 изпитани сексперимента в леглото>>>

И докато при силния пол стоновете са винаги израз на сексуална възбуда, то жените понякога впускат в действие актьорския си талант, като стоновете им играят ролята на инструмент за сексуална стимулация, повдигане на мъжкото самочувствие и насърчаване на партньора в усърдието му да ви достави удоволствие. А мъжете просто си мислят, че женските викове могат само да означават, че са си свършили качествено работата в леглото.

Стонове в леглото за по-хубав сексИли иначе казано, жените умело управляват мъжете само с вдигането на малко повече шум под завивиките. Но тук няма място за обвинения в опити за манипулация, защото стоновете в леглото имат безспорно положителен ефект, както за мъжете, така и за жените, и съответно интимните им изживявания.

И докато стонове, били те изкуствени или чист израз на емоции, имат огромен успех, то спотаените викове, които замлъкват без звук са истинска пречка за изпитването на максимално удоволствие от секса. Така че дайте воля на гласните си струни, било то под формата на съблазнителни за мъжете стонове или бурни викове, без да се притеснявате от съседите. Те само могат да ви завидят на сексуалния ви живот.

01.07.2013/Ели Йорданова
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Стонове в леглото за по-хубав секс".

Още от "Секс тайни"

Защо не можем без секс?

Защо не можем без секс?

Сексът и успехът на връзката са тясно свързани. А това е още една добра причина, да подобрите вашия сексуален живот.

Жените мастурбират

Жените мастурбират

Ако все още не знаете, жените мастурбират! Е, може би не толкова често, колкото мъжете, но със сигурност мастурбират по-често, отколкото твърдят. Много жени се срамуват от факта, че мастурбират, но в мастурбацията няма нищо неестествено.

Всичко, което трябва да знаете за тантричния секс

Всичко, което трябва да знаете за тантричния секс

Какво е тантра и как да я постигнете? В следващите редове ще научите всичко, което ви е необходимо за тантричния секс. Усъвършенстването оставаме на вас!