Тайните на телефонния секс

1 коментар0/5

Практикувате ли телефонен секс? Ако отговорът е „да”, вероятно знаете, че той може да бъде достатъчно удовлетворяващ и възбуждащ сетивата. Какви са тайните на телефонния секс – разберете сега.

Тайните на телефонния секс
 © iStock

Телефонният секс е популярен поради много причини. На първо място той е абсолютно безопасен, тоест не е необходимо да се притеснявате за полово-предавани болести или пък нежелана бременност. Телефонният секс е и страхотно интимно интензивно преживяване за двойки, в които партньорите са физически далече един от друг – в различни градове или дори в различни страни.

Телефонният секс изисква както добър сигнал, така и доверие между жената и мъжа. Само по този начин човек може да се наслади на изживяването чрез най-мощния секс орган – мозъкът. Телефонният секс също така е и чудесен начин човек да се отдаде на най-съкровените си фантазии, без да се притеснява дали всъщност би могъл да ги осъществи наистина.

Защо фантазираме за други по време на секс? >>>

За да се радвате на запомнящ се телефонен секс, имайте предвид следните няколко неща:

Не усложнявайте нещата

В началото телефонният секс може да бъде смущаващ, но не и непреодолимо предизвикателство. Не усложнявайте нещата с прекалено много мисли. Достатъчно е да се обадите на своя партньор преди лягане, а защо не и рано сутрин, след като се събудите. Докато лежите в леглото, кажете на половинката си колко много ви липсва и какви неща бихте правили, ако сега бяхте заедно.

Добави описание

Мълчанието може да бъде злато

Не си мислете, че по време на телефонен секс няма място за мълчание. Напротив! В началото може и да говорите, но след като нещата се „разгорещят”, замълчете и оставете партньорът ви да чува само вашия дъх. Ако пък издавате и някакви секси стонове по време на телефонния секс, това със сигурност ще подлуди половинката ви.

Прочетете още:

Секстинг тайни

Не забравяйте визуализацията

Ако искате да „подгреете” атмосферата още преди да е започнал телефонният секс, направете го, като изпратите секси снимки на своя любим. Не е задължително да бъде гола снимка. Облечете любимото си бельо за специални случаи и снимайте една конкретна част от тялото си, с която да събудите желанието на половинката си. Какво по-хубаво начало на телефонен секс от секси снимка?

Не се притеснявайте да включвате играчки

Телефонният секс може да включва и мастурбация с любимите ви играчки за секс. По този начин може да направите изживяването дори още по-страхотно. Не се притеснявайте да се отпуснете, да се оставите на усещанията си, а защо не и да експериментирате с различни докосвания.

Дискретни секси играчки, които не приличат на такива >>>

20.02.2017/Милена Алексиева

1 коментарДобави коментар »

Mohito

От Mohito02.03.2017, 13:51 ч.

По този начин , насладата идва изцяло от мозъка и фантазиите ,които се вихрят , заключени за околните. Съзнанието проектира съкровени желания, които стават отчасти реалност , макар и без допира до партньор.

Виж всички коментари за "Тайните на телефонния секс".

Още от "Секс тайни"

Целувката - по-еротична от самия секс

Целувката - по-еротична от самия секс

Целувката е най-красивият вид сношение между двама души. Сношение на устните, телата и душите. В секса тя е неминуема част, която допринася за по-пълноценно изживяване на акта и умножава удоволствието, което изпитваме.

Секс-факти около Световното по футбол

Секс-факти около Световното по футбол

Мъжете си купуват повече секс играчки по време на Мондиала.

SILD – сексуално осъзнати сънища

SILD – сексуално осъзнати сънища

Ако си падате по мокрите сънища със сексуално съдържание, то значи SILD е точно за вас. Това е техника за предизвикване на осъзнати сънища, а дали сюжетът им ще е сексуален зависи изцяло от вас.