Удоволствие самотно

1 коментар0/5

Самозадоволяването – тази стара и добра практика вече не е табу, напротив! Тя излиза на светло и се превръща в моден хит

Удоволствие самотно
Удоволствие самотно

„Мастурбация е да правиш любов с човека, когото обичаш най-силно.“
Уди Алън

Не е толкова отдавна времето, когато никой не смееше да говори за нея открито. Мастурбацията бе нещо, което се практикува тайно, обаче е тема табу. А всъщност е съвсем естествена, квинтесенция на интимността. Но полека-лека самотното удоволствие излиза на светло и се превръща в колективно: на екрана, в книжарницата, по радиото... Напоследък мастурбацията вдъхновява творците повече отвсякога, навсякъде... И може да се твърди, че тя е „на гребена на вълната“.

Ето ви 6 доказателства за това:

В киното

Не, няма да се спираме на тийнейджърски филми като „Американски пай“ или „Ах, тази Мери“. Мастурбацията в киното е застъпена доста по-сериозно, например във филма „Американски прелести“. Той превзе екрана и заради сцената с галещия се под душа Кевин Спейси в главната роля. Ами „Мечтатели“ на големия режисьор Бернардо Бертолучи с актьора Луи Гарел? Бертолучи превърна секса във водеща тема още преди 35 години, когато засне „Последно танго в Париж“. Понякога става дума не само за момчета, а и за големи актриси като Наоми Уотс в „Мълхоланд драйв“. В независимото кино табута и ограничения няма. Да напомним за We Fuck Alone на Гаспар Ное, който мина с успех на кино фестивала в Кан. Да не забравяме и за любимата на поколения киномани „Емануела“...

Жените мастурбират >>>

В рекламите

Продуктът, който ни довежда до оргазъм, е убедителен маркетингов аргумент. Рекламистите отпускат въображение с разнообразни храни, ядки и мляко, които ни доставят истинско удоволствие, когато сме сами вкъщи. И защо ли момичето от рекламата на Herbal Essences издава викове на наслада, докато се къпе?

В песните

Самотното удоволствие се превръща в музикално вдъхновение и за наше учудване тон дават момичетата, напомняйки за мастурбацията в песните си. Попзвездата Бритни Спиърс преди няколко години надигна глас с парчето Touch of My Hand. Испанската певица Bebe се разкрива без задръжки в Con Mis Manos. В последния си хит Take Care Джанет Джексън предлага мастурбацията като временно облекчение, заместващо любимия човек. Френската певица Елиза Товати също не се притеснява да възпява красотата на мастурбацията.

В изкуството

Мастурбацията е на мода и на театралната сцена. Най-голямото доказателство: спектакъл в Лондон от август 2006 г. Над 250 актьори онанираха публично с цел да подпомогнат фонда Terrence Higgins Trust - най-значимата асоциация в борбата срещу СПИН в кралството. Пример за единомислие и солидарност.

По телевизията

След като Шарлот от „Сексът и градът“ в една от сериите се оказа пристрастена към огромната си секс играчка - вибратора, мастурбацията се настани спокойно в американските тв сериали. В момента темата е култова, присъства и в „Анатомията на Грей“...

Мастурбирам, следователно съм мъж >>>

В литературата

Писателите онанират ли? Естествено - та нали писането е занимание самотно.... Резултатите търсете в книжарниците. Много нови романи съдържат пасажи, свързани с мастурбацията. Големи американски автори от миналия век не се притесняват да описват своите най-интимни желания: „Сексус“ на Хенри Милър или Чарлз Буковски. Френската литература също има образци в този жанр. „Диви нощи“ на Сирил Колар направи бум в литературата и беше много добре адаптиран към големия екран.

10.05.2013
Материалът е предоставен
от сп. ELLE

1 коментарДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 10.05.2013, 20:50 ч.

:Х Розали .. Цепите с интерпретация. Приказката "секса продава" е малко неточна.. Желанието за удоволствие поражда у клиентите желание да закупят дадения продукт, защото асоциират точно със сексуално удоволствие....

Виж всички коментари за "Удоволствие самотно".

Още от "Секс тайни"

Редовният секс подмладява със седем години

Редовният секс подмладява със седем години

Редовният секс помага на хората да изглеждат млади за по-дълго време, установиха британски учени.

Секс в Новогодишната нощ

Секс в Новогодишната нощ

Няма начин да не ви е добре познат.

Топ 10 коледни секс пози

Топ 10 коледни секс пози

И така, имате свободно време, в палаво настроение сте, дори си купихте онзи сладък костюм на Снежанка, който ще образува световъртеж на половинката ви. Но преди да се впуснете в секс маратон, се позабавлявайте с наръчника ни за коледни секс пози.