Защо сексът сутрин си заслужава?

0 коментара0/5

Ако партньорът ви подканя за горещ секс рано сутрин, не му обръщайте гръб с доза мърморене срещу сутрешната му ерекция. Сексът сутрин определено си заслужава, така че дайте шанс на половинката си да ви го докаже.

Защо сексът сутрин си заслужава?
 © istockphoto.com

Вярно е, че, когато става въпрос за секс, на мъжете им е много по-лесно да се събудят в ранни зори, докато жените предпочитат да си спят на топло под юргана. Но сутрешната ерекция си е биологично обоснована, тъй като сутрешният секс определено си заслужава, а тялото ви печели най-много от него.

Оползотворете сутрешната ерекция >>>

 

Ето 5 основателни причини защо да наблегнете на секса сутрин вместо да се отдавате на сексуалните си желания, по което и да е друго време на денонощието:

Добави описание

Сексът сутрин действа тонизиращо

Нито любимата чаша с кафе, нито освежаващият душ, могат да ви събудят и енергизират така, както сутрешният секс. Оргазмът е последван от прилив на хормони, които дават летящ стар на деня ви – ставате по-работоспособни, продуктивни, мобилизирани.

 

Сутрешният секс е бодрост за целия ден >>> 

Защо сексът сутрин си заслужава?

 

Сексът сутрин действа здравословно

В случай, че ежедневието ви е забързано, работата ви – напрегната, и редовно се чувствате като премазани от товарен влак, най-добрият лек е половинката ви, и по-точно – сутрешните му похотливи помисли към вас. Сутрешната креватна аеробика подобрява кръвообръщението, понижава риска от поява на главоболие, инфаркт, хипертония и намалява стреса.

 

Сексът сутрин ви кара да изглеждате по-красиви

Не се учудвайте, ако колегите ви се усмихват при вида ви и ви правят комплименти за външния вид. Усмивката ви е заразителна, а чувството ви на удовлетвореност ви кара да сияете. И всичко се дължи на повишените нива на окситоцин (хормона на щастието), в резултат от сутрешния ви оргазъм.

 

Правете секс сутрин >>>

Сутрешният секс е полезен за сърцето >>>

 

Защо сексът сутрин си заслужава?

 

Секс сутрин за разтърсващ оргазъм

Ако наистина половината от оргазма се дължи на мозъка ни, то сутрин е най-доброто време за достигането до такъв. Докато вечер главата ви обичайно е кошер, то сутрин съзнанието ви е чисто от затормозяващи мисли, което помага много по-лесно да се настроите на еротична вълна.

 

Сутрешен секс за подобряване на взаимоотношенията с партньора

Интимната гимнастика сутрин е идеален начин да си кажете „Добро утро“ с партньора. Комуникацията и особено липсата й е един от основните проблеми на много двойки, а сексът сутрин определено успява да отключи тема за разговор и да развърже езика ви. Така че сутрешният секс е идеален начин за сближаване и подобряване на отношенията ви с партньора.

 

07.11.2016/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Защо сексът сутрин си заслужава?".

Още от "Секс тайни"

10 любопитни факта за женските зърна

10 любопитни факта за женските зърна

Зърната са естествена част от женското тяло, която има различни функции. Най-приятната, разбира се, е свързана със секса и удоволствието от стимулирането на зърната. Прочетете 10 любопитни факта за женските зърна.

Сексуалните  фантазии

Сексуалните фантазии

Нашите сексуални фантазии. Скритите ни “срамни” желания. Една смущаваща среща със съкровеното ни, интимно “АЗ” в тъмната стаичка на въображението ни.

Секс в четири части - “Жената отгоре” ІІ част

Секс в четири части - “Жената отгоре” ІІ част

Нови секспози - жената отгоре. Вариантите на тази поза ти позволяват да държиш ситуацията под свой контрол.