Защо сексът сутрин си заслужава?

0 коментара0/5

Ако партньорът ви подканя за горещ секс рано сутрин, не му обръщайте гръб с доза мърморене срещу сутрешната му ерекция. Сексът сутрин определено си заслужава, така че дайте шанс на половинката си да ви го докаже.

Защо сексът сутрин си заслужава?
 © istockphoto.com

Вярно е, че, когато става въпрос за секс, на мъжете им е много по-лесно да се събудят в ранни зори, докато жените предпочитат да си спят на топло под юргана. Но сутрешната ерекция си е биологично обоснована, тъй като сутрешният секс определено си заслужава, а тялото ви печели най-много от него.

Оползотворете сутрешната ерекция >>>

 

Ето 5 основателни причини защо да наблегнете на секса сутрин вместо да се отдавате на сексуалните си желания, по което и да е друго време на денонощието:

Добави описание

Сексът сутрин действа тонизиращо

Нито любимата чаша с кафе, нито освежаващият душ, могат да ви събудят и енергизират така, както сутрешният секс. Оргазмът е последван от прилив на хормони, които дават летящ стар на деня ви – ставате по-работоспособни, продуктивни, мобилизирани.

 

Сутрешният секс е бодрост за целия ден >>> 

Защо сексът сутрин си заслужава?

 

Сексът сутрин действа здравословно

В случай, че ежедневието ви е забързано, работата ви – напрегната, и редовно се чувствате като премазани от товарен влак, най-добрият лек е половинката ви, и по-точно – сутрешните му похотливи помисли към вас. Сутрешната креватна аеробика подобрява кръвообръщението, понижава риска от поява на главоболие, инфаркт, хипертония и намалява стреса.

 

Сексът сутрин ви кара да изглеждате по-красиви

Не се учудвайте, ако колегите ви се усмихват при вида ви и ви правят комплименти за външния вид. Усмивката ви е заразителна, а чувството ви на удовлетвореност ви кара да сияете. И всичко се дължи на повишените нива на окситоцин (хормона на щастието), в резултат от сутрешния ви оргазъм.

 

Правете секс сутрин >>>

Сутрешният секс е полезен за сърцето >>>

 

Защо сексът сутрин си заслужава?

 

Секс сутрин за разтърсващ оргазъм

Ако наистина половината от оргазма се дължи на мозъка ни, то сутрин е най-доброто време за достигането до такъв. Докато вечер главата ви обичайно е кошер, то сутрин съзнанието ви е чисто от затормозяващи мисли, което помага много по-лесно да се настроите на еротична вълна.

 

Сутрешен секс за подобряване на взаимоотношенията с партньора

Интимната гимнастика сутрин е идеален начин да си кажете „Добро утро“ с партньора. Комуникацията и особено липсата й е един от основните проблеми на много двойки, а сексът сутрин определено успява да отключи тема за разговор и да развърже езика ви. Така че сутрешният секс е идеален начин за сближаване и подобряване на отношенията ви с партньора.

 

07.11.2016/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Защо сексът сутрин си заслужава?".

Още от "Секс тайни"

Възможна ли е връзка без секс?

Възможна ли е връзка без секс?

Колко от вас смятат любовта без секс за възможна, а колко от вас мислят секса без любов за нещо напълно нормално? Мненията за връзката между любовта и секса ще е винаги противоречива, но едно е ясно – една сериозна връзка не търпи компромиси.

Виртуален секс

Виртуален секс

Правили ли сте виртуален секс? Не?! Не ви се е наложило. Все още. По-доброто решение от изневярата, ако сте обвързани и забавно развлечение, ако сте сами, виртуалният секс си струва да се опита.

Най-желаните места за секс

Най-желаните места за секс

Мислите, че не съществува нещо, което може да ви изненада в спалнята. Направили сте всичко, което е възможно на този свят. Едва ли...