5-те приятели на силните жени

0 коментара0/5

Една силна жена няма как да бъде такава, ако няма подходящите приятели до себе си. Това е и една от причините жените да инвестират толкова много в поддържането на приятелствата си. Вижте кои са 5-те приятели на силните жени.

5-те приятели на силните жени
 © istockphoto.com

Силните жени са едни от най-добрите приятели и именно затова са желани в много приятелски компании. Силните жени са магнетични и имат склонно да привличат няколко определени типажа в обкръжението си:

Мъдрия шегаджия

Това е интелигентният, сериозният, когато е нужно, но и запазил детското в себе си, изявяващо се в гръмогласен смях, чувство за хумор, безупречен начин да разсмива околните, дори в най-трудните им и тъжни моменти. Всяка една силна жена се нуждае от подобен шегаджия, който да не рони сълзи, когато тя плаче, да не изпада в депресии, когато тя страда от такива, а да се държи сякаш на пук на всичко и с цялата си несериозност да ви застреля с най-неуместната реплика за ситуацията, която обаче е точно тази, която ще ви накара да изтриете тревогата от лицето си и да избухнете в смях.

Полиграфът

Дори и на силните жени се случва да се окажат заблудени и измамени. Ето защо им е нужен приятел, който да им отваря очите, когато е нужно. Има хора, които имат вродена способност да "виждат" лъжата, още преди да е изречена дори. Именно те ще ви спасят, когато някой се опитва да ви подлива вода. 

Добави описание

Гневният боец за правда

Силните жени много умело могат да се защитават и да отстояват позицията си. Но винаги е по-добре, когато в боя сте рамо до рамо с човек, на когото може да разчитате. Ето защо сред приятелите на силните жени е и гневният боец за правда, който е готов винаги да се сражава с вас срещу несправедливостта, независимо дали сте на улицата, в градския транспорт, на работното място, в нощен клуб или на плажа.

Огледален образ

Обикновено хората с еднакви възгледи, вярвания, разсъждения, дори еднакъв външен вид и начин на обличане са приятели в живота. Силните жени, обаче, предпочитат сред приятелите си да имат някой, който е пълна противоположност. Комуникацията с такъв човек е идеален начин да се запознаете и с други гледни точки за нещата от живота и да обогатите мирогледа си. 

Кошче за душевни отпадъци

Когато се окажете в дупка, ще ви трябва някой, който не само да ви извади от там, но и да ви предпази да не се озовавате отново в дупката. Или иначе казано сред приятелите на силните жени винаги има един, който е чудесен слушател, психоаналитик, мотиватор, оптимист и кошче за душевни отпадъци, което никога не се препълва, и винаги е насреща, когато ви е нужен. Той е човекът, който ще ви побутне, казвайки ви, че можете, че сте силни и че не трябва да се отказвате още при първото препятствие.

15.06.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5-те приятели на силните жени".

Още от "Тя"

Как Коледа може да ви скара?

Как Коледа може да ви скара?

Наред с мръсните чорапи по пода, отворения капак на тоалетната чиния и безмилостното за мъжете обикаляне по магазини, Коледа е още една причина за семейни скандали.

Обичам двама... и това ми харесва!

Обичам двама... и това ми харесва!

В живота ви се е появил нов мъж и се чудите какво да правите с първия? Понякога въобще не се стига до такава дилема и животът си продължава без страдания, без необходимост да правите избор, да бягате или да лъжете.

Да нарушим правилата!

Да нарушим правилата!

Жените за разлика от мъжете много често се придържат към готови правила, особено що се отнася до любовта и секса. Но не трябва да се забравя, че с времето всичко се променя.