Какво искат жените за Коледа, а какво получават от мъжете?

2 коментара0/5

Всяка жена може да изброи поне три неща, които иска за коледен подарък, но мъжете обикновено не уцелват нито едно от трите.

Какво искат жените за Коледа, а какво получават от мъжете?
Какво искат жените за Коледа, а какво получават от мъжете?

Защо за мъжете се затрудняват толкова с избирането на подаръци? Дали проблемът е в тях и  липсата им на въображение и 6-то чувство, което да им подскаже какво ще ви хареса, или просто са твърде заети в размисли какво да ви купят и стават слепи за явните ви намеци какво искате. А може би не сте били достатъчно красноречиви в опитите си да подскажете какво ще ви зарадва.

Резултатът е трагикомичен – 2 часа преди бъдни вечер той тича като ужилен по магазините в опит да ви купи най-хубавия коледен подарък, мечтаейки си да е бил по наблюдателен при последния ви шопинг заедно, когато му показахте поне 10 неща, които ви харесват, а той нервно тропаше с крак пред магазина.

Как пазаруват мъжете и жените по Коледа? >>>

Е нищо, че накрая ще получите още една пижама, както миналата година и по-миналата и по-по-миналата. Достатъчно е желанието му да ви зарадва и онова сладко негово изражение в очакване дали ще подскочите от радост, когато отворите подаръка си.

И все пак как да си осигурите мечтания подарък от него, щом с намеци не става? Ако му кажете директно, рискувате две неща – да убиете задоволство му, че сам се е сетил с какъв подарък да ви изненада за Коледа (нищо, че вие сте сте правили на клоун, за да му намекнете за желанията си към Дядо Коледа), и да получите грозен вариант на желаното от вас нещо, ако не сте били достатъчно конкретни в желанията си (име на магазин, адрес, продукт, цена и т.н.). Ако кажете просто сребърно бижу, не разчитайте на усета му за красиво. Някои мъже се хвърлят на нещо безбожно скъпо, смятайки, че е красиво, а други търсят нещо евтино, но пък голямо и кичозно, с което няма как да останете незабелязани.

Като споменахме финансовата страна на нещата, някои мъже наистина не намират смисъл да дават много пари за подарък на половинките си, като смятат, че така или иначе няма да са доволни. Други решават, че щом е скъпо, значи няма как жената да не бъде във възторг от коледния си подарък. Което обикновено води до редица семейни скандали по въпроса с харченето, спестяването и лекции за това, че скъпото не винаги е синоним на хубаво.

16.12.2013/Eли Йорданова

2 коментарaДобави коментар »

mucii

От mucii17.12.2015, 14:47 ч.

Аз имам един код да отстъпка в сайта sexshop.bg .. cupidon2015 .. Сега са пуснали такава промоция .. за намаления и е много добре. Тази година ще си поиграем с моя приятел :) :D

Виж всички коментари за "Какво искат жените за Коледа, а какво получават от мъжете?".

Още от "Тя"

Завладейте го веднага!

Завладейте го веднага!

Как да завладеете вниманието му още от пръв поглед?! Как да намерим пътя към мъжкото сърце, след като току що сме Го срещнали...каква е тайната и как да накараме желания от нас мъж да полудее по нас.

Майката

Майката

За мен „Осми март“ е преди всичко ден на майката. Официално е „Международен ден на жената“, но за мен е ден на майката. Жените без деца също претендират за празнуващи на „8 март“, но за мен е ден на майката.

Кога жените предпочитат лъжата?

Кога жените предпочитат лъжата?

Жените мразят, когато мъжете ги лъжат, но трудно приемат истината, защото често тя не им харесва. Жените се радват на лъжата, но когато мислят, че е истина, а не лъжа. Иначе се сърдят на мъжете, които пък се оправдават, че това е благородна лъжа.