Какво си говорят жените за мъжете?

1 коментар0/5

Жените се славят с това, че съберат ли се по женски, клюките по отношение на мъжете нямат край. Какво точно обаче си говорят жените за мъжете? И да не си признавате, истината е такава:

Какво си говорят жените за мъжете?
 © istockphoto.com

Задкулисни тайни

Женско събиране без разговори за секс?! Мисия невъзможна! В някакъв момент винаги се отваря темата за всичко, което се случва в леглото (или офиса, асансьора и всички други алтернативни места, на които сте правили секс).

Ако мъжете обичат да си мерят достойнствата, жените обичат да си мерят мъжете. Оказва се, че когато става въпрос за секс, нежната половина на човеществото има завидни математически умения. Интерес у жените будят продължителността на секса, честотата на секса, колко издръжливи са мъжете и каква е продължителността на секса. След толкова много цифри, може би жените се нуждаят от екселски таблици, за да си сравняват мъжете.

Женските събирания не минават и без да се обсъдят мъжете по отношение на това колко са добри в оралната любов, какви техники прилагат, тайните им козове в секса и, разбира се, позите.

Сантиметърът винаги е в джоба

Дори и да твърдят обратното, за жените размерът, дори и формата, са от особено значение. Ето защо не се учудвайте, ако в дамската чанта на жена, видите сантиметър или рулетка. 

В разговор между приятелки може да чуете всевъзможни коментари по отношение на мъжкото достойнство:

  • "Какво си мисли с тези 12 см?"
  • "Твърде тънък му е! Нищо не усещам."
  • "Е, не е от най-дългите, но пък е дебел."
  • "Огромен му е, а аз съм тясна..."

Размерът като че ли е важен за жените не толкова в сексуално отношение, за да бъдат задоволени, а за да се почувстват горди, че имат надарен партньор. И, ако някои жени чувстват необходимостта да се похвалят, други обсъждат размера, за да се оплачат или че ги боли по време на секс заради твърде голям размер, или че не могат да достигнат до оргазъм, защото въобще не го усещат. Споделената мъка е половин мъка.

Вижте още:
Ах, този размер >>>
Секс пози според размера >>>
Кой е идеалният размер споре джените? >>>
Твърде тясна/широка там долу? >>>

Поредният чифт чорапи на пода

Жените не пропускат да се оплачат от досадните навици на мъжете у дома - хвърлят си мръсните чорапи на пода, качват си краката на масата, оригват се, пърдят, цапат, не чистят и какво ли още не. Може би няма жена, която да е напълно доволна от мъжа си в битово отношение. И всяка жена не пропуска да сподели това.

Вижте още:  Мъжките навици, които дразнят жените >>>

Добави описание

И мъжете плачат

Жените се чувстват поласкани от мъжката емоционалност, от романтичните жестове, от оригиналните любовни изенади, дори и от това, че мъжете плачат пред тях. 

Вижте също:  Когато мъж плаче пред жена >>>

И понеже всичко това е повод за гордост на жените те няма как да не споделят с приятелките си какъв прекрасен мъж имат до себе си.

16.02.2017/Ели Йорданова

 

 

 

 

 

1 коментарДобави коментар »

Domakinka

От Domakinka16.02.2017, 11:19 ч.

Коментираме мъже, естествено! Зависи колко тесен, или широк е кръга на обсъждащите. Ако сме само колежки, или познати, коментарите ни засягат само онези неща и случки, които са забавни и леки за смилане. Ако разискваме...

Виж всички коментари за "Какво си говорят жените за мъжете?".

Още от "Тя"

Къде грешат жените с мъжете

Къде грешат жените с мъжете

Мъжете винаги са изкупителната жертва са всички женски проблеми. Ако една жена е дълго време сама или постоянно бива зарязвана от мъжете, то познайте кой е виновен за това. Разбира се, че мъжете.

Скандалджийката

Скандалджийката

Едва пристигнала, тя захвърля с ярост палтото си и се отпуска в най-близкия фотьойл: ,Писна ми, навън вали като из ведро и всички тези хора в автобуса, миришеше на пот и мокро куче. Не могат ли да си седят вкъщи и да не забравят, че има баня!"

Да нарушим правилата!

Да нарушим правилата!

Жените за разлика от мъжете много често се придържат към готови правила, особено що се отнася до любовта и секса. Но не трябва да се забравя, че с времето всичко се променя.