Къде грешат жените с мъжете

0 коментара0/5

Мъжете винаги са изкупителната жертва са всички женски проблеми. Ако една жена е дълго време сама или постоянно бива зарязвана от мъжете, то познайте кой е виновен за това. Разбира се, че мъжете.

Къде грешат жените с мъжете
 © istockphoto.com

Ето къде грешат жените с мъжете:

Говорят много, слушат малко

Типично е за жените да приказват много и повечето мъже го приемат дори с усмивка, но не понасят жени, които не чуват дори и малкото, което казват мъжете. И понеже не слушат, изпускат важна информация от страна на мъжете, която може да се окаже причината за раздялата им.

Вижте също:Той не ме слуша! Защо да му говоря? >>>

Търсят грешките само в мъжете

Жените смятат, че познават мъжете по-добре от тях самите. И вглъбявайки се да анализират мъжкото поведение и мислене, като че ли забравят да разсъждават малко повече и над собствената си същност. Съответно не виждат своите грешки и кусури, които често водят до личните им любовни драми в живота. Определено и мъжете не са безгрешни и перфектни, но пък и жените не виждат очевидни неща.

Добави описание

Омаловажават мъжките чувства

Като че ли често жените гледат на мъжете като на безчувствени създания, които мислят само с мозъка между краката си. Но напротив, въпреки, че мъжете мислят за секс по-често от жените, са понякога дори по-чувствителни от жените. А нетактичността на слабия пол е причина мъжете да се чувстват наранени, а защитната им реакция е да се разделят с жената, подиграла се с чувствата му (дори и без да е целяла това).

Вижте също:
Положителните качества на емоционалния мъж >>>
Когато мъж плаче пред жена >>>

Смятат, че мъжете си падат по предизвикателни жени

Да, мъжете обичат предизвикателни жени, но не обичат тяхната половинка да е предизвикателна на обществени места, където се превръща в център на внимание за десетки похотливи мъжки очи. Бъдете секси, похотливи и закачливи, но в леглото или когато сте на саме с половинката си. Иначе бъдете сдържани, поддържани и представителни, за да бъде мъжът ви горд със завоевание като вас, без да се налага да споделя бюста, дупето и краката ви с чужди погледи и похотливи мъжки мисли.

Вярват, че мъжете няма да ги харесат без грим

Ако и вие сте от жените, които стават 10 мин преди половинката си, за да се гримират, така че той никога да не ви вижда без грим, правите голяма грешка. Женската красота е особено ценена от мъжете, но не и когато е продукт само на грим. Мъжете нямат нищо против да подчертаете красотата си с грим, но ще бъдат запленени от вас и рано сутрин, когато сте рошава, сънена и по пижама.

Добави описание

Вижте също: 
6 истини, които мъжете биха искали жените да знаят >>>

Смятат, че мъжете търсят покорна жена

Ако казвате на всичко “Да”, ако се съгласявате с всичко, ако правите компромиси за всичко, ако угаждане на половинката си за всичко, рано или късно ще станете повече от скучна за него и връзката ви ще приключи. Мъжете са ловци по природа, обичат да ловуват, обичат завоеванията, падат си по забраненото, в съзнанието им то е по-сладко, по-секси, така че не се давайте твърде лесно. Твърде лесната жена, поднесена им на тепсия, не представлява такъв интерес, както завоюваната с известна доза усилия.

Вижте също:
Защо мъжете се страхуват от независими жени? >>>

29.12.2016/Ели Йорданова
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Къде грешат жените с мъжете".

Още от "Тя"

Приятелка с бившата

Приятелка с бившата

„Бившата“ е най-омразната дума на настоящата. Жените са просто алергични към бившите и не могат да преживеят факта, че не са първата и последната любов на партньпра си. Но има и такива жени, които постъпват по-хитро, сприятелявайки се с бившата на любимия.

Необвързана на 30? И какво от това!

Необвързана на 30? И какво от това!

Ако вече сте изживели три десетилетия от живота си, но продължавате да не сте намерили Мъжа – това не е причина за паника или пък депресия. Дори напротив!

Жените, които всеки мъж трябва да има

Жените, които всеки мъж трябва да има

Повечето мъже имат в главата си определен тип жена, с която искат да прекарат живота си. Въпреки това, преди да се ожени, всеки мъж мечтае да бъде с някоя от жените в следващата класация.