Къде грешат жените с мъжете

0 коментара0/5

Мъжете винаги са изкупителната жертва са всички женски проблеми. Ако една жена е дълго време сама или постоянно бива зарязвана от мъжете, то познайте кой е виновен за това. Разбира се, че мъжете.

Къде грешат жените с мъжете
 © istockphoto.com

Ето къде грешат жените с мъжете:

Говорят много, слушат малко

Типично е за жените да приказват много и повечето мъже го приемат дори с усмивка, но не понасят жени, които не чуват дори и малкото, което казват мъжете. И понеже не слушат, изпускат важна информация от страна на мъжете, която може да се окаже причината за раздялата им.

Вижте също:Той не ме слуша! Защо да му говоря? >>>

Търсят грешките само в мъжете

Жените смятат, че познават мъжете по-добре от тях самите. И вглъбявайки се да анализират мъжкото поведение и мислене, като че ли забравят да разсъждават малко повече и над собствената си същност. Съответно не виждат своите грешки и кусури, които често водят до личните им любовни драми в живота. Определено и мъжете не са безгрешни и перфектни, но пък и жените не виждат очевидни неща.

Добави описание

Омаловажават мъжките чувства

Като че ли често жените гледат на мъжете като на безчувствени създания, които мислят само с мозъка между краката си. Но напротив, въпреки, че мъжете мислят за секс по-често от жените, са понякога дори по-чувствителни от жените. А нетактичността на слабия пол е причина мъжете да се чувстват наранени, а защитната им реакция е да се разделят с жената, подиграла се с чувствата му (дори и без да е целяла това).

Вижте също:
Положителните качества на емоционалния мъж >>>
Когато мъж плаче пред жена >>>

Смятат, че мъжете си падат по предизвикателни жени

Да, мъжете обичат предизвикателни жени, но не обичат тяхната половинка да е предизвикателна на обществени места, където се превръща в център на внимание за десетки похотливи мъжки очи. Бъдете секси, похотливи и закачливи, но в леглото или когато сте на саме с половинката си. Иначе бъдете сдържани, поддържани и представителни, за да бъде мъжът ви горд със завоевание като вас, без да се налага да споделя бюста, дупето и краката ви с чужди погледи и похотливи мъжки мисли.

Вярват, че мъжете няма да ги харесат без грим

Ако и вие сте от жените, които стават 10 мин преди половинката си, за да се гримират, така че той никога да не ви вижда без грим, правите голяма грешка. Женската красота е особено ценена от мъжете, но не и когато е продукт само на грим. Мъжете нямат нищо против да подчертаете красотата си с грим, но ще бъдат запленени от вас и рано сутрин, когато сте рошава, сънена и по пижама.

Добави описание

Вижте също: 
6 истини, които мъжете биха искали жените да знаят >>>

Смятат, че мъжете търсят покорна жена

Ако казвате на всичко “Да”, ако се съгласявате с всичко, ако правите компромиси за всичко, ако угаждане на половинката си за всичко, рано или късно ще станете повече от скучна за него и връзката ви ще приключи. Мъжете са ловци по природа, обичат да ловуват, обичат завоеванията, падат си по забраненото, в съзнанието им то е по-сладко, по-секси, така че не се давайте твърде лесно. Твърде лесната жена, поднесена им на тепсия, не представлява такъв интерес, както завоюваната с известна доза усилия.

Вижте също:
Защо мъжете се страхуват от независими жени? >>>

29.12.2016/Ели Йорданова
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Къде грешат жените с мъжете".

Още от "Тя"

Дженифър Лопес

Защо мъжете се страхуват от независимите жени?

Те са силни, могат да се оправят сами в живота и застават наравно с мъжа. Това са само част от качествата на независимите жени, които плашат много от мъжете. Кои са останалите, разберете сега.

Всяка влюбена  жена трябва да има

Всяка влюбена жена трябва да има

Скъпи дами, всички вие обвързани или не момичета, които обичате и искате да бъдете обичани, няма да ви навреди, ако притежавате някое (или всички) от следните неща:

Как да очаровате един мъж?

Как да очаровате един мъж?

"Рецептите" са на шармантните французойки... Да ангажирате вниманието на един мъж? Нищо по-просто, ако сте сигурна в себе си, загадъчна, искрена, забавна... или само така изглеждате.