5 типа жени, от които мъжете бягат

0 коментара0/5

Самотните жени винаги търсят проблема за самотата си в мъжете. Но понякога мъжете се оказват невинни, а жените са тези, които сами си пречат да имат стабилна връзка с мъжете. Вижте кои са 5-те типа жени, от които мъжете бягат.

5 типа жени, от които мъжете бягат

Мис Покорна и неуверена

Освен, ако мъжът не е Крисчън Грей от трилогията „50 нюанса в сиво“, покорните жени не са сред любимите на мъжете. Покорните жени са неуверени в себе си, трудно взимат решения, нямат самочувствие и като цяло са лесни жени. А лесното не попада сред интересите на мъжете. Мъжката природа наподобява тази на хищниците. Мъжете обичат да преследват жените и трудните завоевания в любовта са наистина стойностните за тях. Когато жената им се предлага на тепсия и е склонна да направи всичко за един мъж, тя се превръща в крайно отгегчаваща за силната половина на човечеството.

Мис Тунингована

Мъжете не обичат запуснати жени, мъжкарани и такива, които като цяло не обръщат внимание на външния си вид. Но още повече ненавиждат прекалено тунингованите жени с всевъзможни подобрения – като се започне от силиконов бюст, устни с ботокс, моделиран нос и се стигне до хирургично оформено бразилско дупе. Такива жени често не дават да бъдат пипнати, случайно да не се спука или размести нещо по тях. А пък и усещането, когато ги докосвате, може би наподобява усещането да докосвате пластмасово барби с човешки ръст. Мъжете си падат по естествената красота, леко подчертана с грим. Но не тонове грим, поставянето, на който отнема часове и всяко докосване впоследствие довежда до размазването му. Мъжете обичат, когато целунат жена, по тях да не полепнат тонове фон дьо тен и червило, а когато докоснат жена, искат да усетят мека топлина, а не твърд силикон.

Добави описание

Мис Обсебваща маниачка

Мъжете обичат вниманието, както и жените да ги глезят, но когато това прераства в обсесивно поведение, мъжете се чувстват така сякаш се задушават. А повече от ясно е, че мъжете са свободолюбиви по природа, така че всеки опит да ги контролирате може да завърши със завидните им умения да бягат по-бързо от гепард в обратната на вашата посока.
Не им дръжте сметка за всичко – къде ходят, какво правят, защо са закъснели, с кой излизат, защо си слагат дрехите по пода, защо не си затварят капака на тоалетната и т.н.

Мис Депресирана

Чувствителната жена е нещо, което умилява мъжете, защото им дава шанс да бъдат закрилници. Но когато чувствителността се изразява по-скоро в редовни изблици на депресия и паника, това започва да отблъсква мъжете. Особено, ако депресиите са по повод страха жените от това да не бъдат зарязани. Подобна паника като че ли предизвиква най-големия женски страх – да не останат сами. Просто мъжете не си падат по вечно сърдити, параноични и разплакани жени.

Мис Оперирана от чувство за хумор

Мъжете са веселяци по природа и обичат жената до тях да е такава – да разбира вицовете им, да се смее на глупостите, които си приказват мъжете, да се забавлява по мъжки, да не се страхува, че ще се изложи и какво ще си кажат околните. Мъжете си падат по щури и забавни жени. Скучните, прилежни, сериозни жени, които им държат сметка за поведението са тези, от които мъжете бягат.

Вижте още:
Нещата, които отблъскват мъжете >>>
Пет неща, които отблъскват мъжете >>>

23.02.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5 типа жени, от които мъжете бягат".

Още от "Той"

Мъжете по Коледа

Мъжете по Коледа

Коледа не е време за мъже. Коледа е най-светлият християнски празник, но е силно комерсиализиран. За практичните мъже Коледа е свързана с прекалено разточителство. Какво е поведението на мъжете около Коледа?

Мъжът кръшкач

Мъжът кръшкач

Възраст: Около 28 години или около 42 години.

Той се нуждае от пространство

Той се нуждае от пространство

Усещаш, че го задушаваш. След време дори ти казва, че се чувства притиснат и не може да диша.