5 типа жени, от които мъжете бягат

0 коментара0/5

Самотните жени винаги търсят проблема за самотата си в мъжете. Но понякога мъжете се оказват невинни, а жените са тези, които сами си пречат да имат стабилна връзка с мъжете. Вижте кои са 5-те типа жени, от които мъжете бягат.

5 типа жени, от които мъжете бягат

Мис Покорна и неуверена

Освен, ако мъжът не е Крисчън Грей от трилогията „50 нюанса в сиво“, покорните жени не са сред любимите на мъжете. Покорните жени са неуверени в себе си, трудно взимат решения, нямат самочувствие и като цяло са лесни жени. А лесното не попада сред интересите на мъжете. Мъжката природа наподобява тази на хищниците. Мъжете обичат да преследват жените и трудните завоевания в любовта са наистина стойностните за тях. Когато жената им се предлага на тепсия и е склонна да направи всичко за един мъж, тя се превръща в крайно отгегчаваща за силната половина на човечеството.

Мис Тунингована

Мъжете не обичат запуснати жени, мъжкарани и такива, които като цяло не обръщат внимание на външния си вид. Но още повече ненавиждат прекалено тунингованите жени с всевъзможни подобрения – като се започне от силиконов бюст, устни с ботокс, моделиран нос и се стигне до хирургично оформено бразилско дупе. Такива жени често не дават да бъдат пипнати, случайно да не се спука или размести нещо по тях. А пък и усещането, когато ги докосвате, може би наподобява усещането да докосвате пластмасово барби с човешки ръст. Мъжете си падат по естествената красота, леко подчертана с грим. Но не тонове грим, поставянето, на който отнема часове и всяко докосване впоследствие довежда до размазването му. Мъжете обичат, когато целунат жена, по тях да не полепнат тонове фон дьо тен и червило, а когато докоснат жена, искат да усетят мека топлина, а не твърд силикон.

Добави описание

Мис Обсебваща маниачка

Мъжете обичат вниманието, както и жените да ги глезят, но когато това прераства в обсесивно поведение, мъжете се чувстват така сякаш се задушават. А повече от ясно е, че мъжете са свободолюбиви по природа, така че всеки опит да ги контролирате може да завърши със завидните им умения да бягат по-бързо от гепард в обратната на вашата посока.
Не им дръжте сметка за всичко – къде ходят, какво правят, защо са закъснели, с кой излизат, защо си слагат дрехите по пода, защо не си затварят капака на тоалетната и т.н.

Мис Депресирана

Чувствителната жена е нещо, което умилява мъжете, защото им дава шанс да бъдат закрилници. Но когато чувствителността се изразява по-скоро в редовни изблици на депресия и паника, това започва да отблъсква мъжете. Особено, ако депресиите са по повод страха жените от това да не бъдат зарязани. Подобна паника като че ли предизвиква най-големия женски страх – да не останат сами. Просто мъжете не си падат по вечно сърдити, параноични и разплакани жени.

Мис Оперирана от чувство за хумор

Мъжете са веселяци по природа и обичат жената до тях да е такава – да разбира вицовете им, да се смее на глупостите, които си приказват мъжете, да се забавлява по мъжки, да не се страхува, че ще се изложи и какво ще си кажат околните. Мъжете си падат по щури и забавни жени. Скучните, прилежни, сериозни жени, които им държат сметка за поведението са тези, от които мъжете бягат.

Вижте още:
Нещата, които отблъскват мъжете >>>
Пет неща, които отблъскват мъжете >>>

23.02.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5 типа жени, от които мъжете бягат".

Още от "Той"

Портрет на сваляча

Портрет на сваляча

Може би ще ви се стори странно, но съвременните изследвания показват, че мъжете имат доста по-критично отношение към себе си от жените. Харчат повече пари, време и енергия, за да подобрят външния вид и потентността си.

Колкото и да ви дразни мъжът, не го показвайте!

Колкото и да ви дразни мъжът, не го показвайте!

Колкото и съвършен да е един мъж, нормално е да има своите недостатъци. Психолозите шеговито посочват някои от най-разпространените недостатъци на силния пол и дават лаконични съвети как да се справим с тях.

Парфюмът и часовникът правят мъжа по-привлекателен

Парфюмът и часовникът правят мъжа по-привлекателен

Оценка на сексуалността на мъжете според аксесоарите им показва, че най-сексапилни са тези, които носят часовник и ухаят на парфюм.