Дали той е мъжът за вас?

0 коментара0/5

Ако сте объркани в чувствата си и не сте сигурни какво е бъдещето ви с човека до вас, ето 5 знака, които ще ви подскажат, че сте намерили мъжът с главно "М", единственият и най-подходящ за вас.

Дали той е мъжът за вас?
 © Istockphoto.com

Той е винаги на разположение, когато имате нужда от помощ, а подаръците и комплиментите са това, в което е повече от добър

Стремежът на мъжа до вас да ви усмихне е нещото, което красноречиво говори колко важна сте за него. Мъжете не говорят празни приказки, нито пък си дават зор да вършат нещо, когато никой не изисква това от тях. Така че самоинициативата е нещо, което трябва да поощрите и оцените високо. Кажете "Благодаря" место да критикувате мъжа до вас защо ви е купил толкова скъпи или пък толкова евтини обици. Жестът е важен! А когато ви предложи да носи тежките ви пазарски чанти, не се правете на мъжко момиче, което може да се справя само в живота. Мъжете обичат да се чувстват полезни и силни. Не им отнемайте тази привилегия.

Той ви слуша и се вълнува от това, което му споделяте

Ако партньорът ви може да влезе в ролята на най-добрата ви приятелка, която е готова да ви изслуша и да ви даде съвет, ако нужно, то това няма как да не е мъжът с главно "М". За мъжете е трудно да се концентрират, когато жената срещу тях говори почти без да си поеме дъх, или ги занимава с напълно неважни за един мъж неща. Ако вашата половинка , обаче, проявява завидно търпение и наистина изглежда, че чува, това което му говорите, и се вълнува от вашите проблеми, интереси и прочие, то не съмнявайте, че това е правилният човек за вас.

Вижте още:  5-те тайни на обещаващата любов >>>

Уважавате мъжа до вас

Не става въпрос за това, че го уважавате, защото затваря капака на тоалетната чиния или си е сгънал и подредил тениските в гардероба. Уважавате ли мисленето му, стремежите му, постиженията му, него самият като личност? Уважавате ли професията му или това, че безделничи. Уважавате ли начина му на живот, дори той съвсем да не съответства на вашия? Ако дълбоко в себе си изпитвате неосъзнато, непровокирано, дори необосновано уважение към този мъж, то значи, дори и в даден момент да ви изглежда, като че това не е човекът за вас, явно има над какво пак да помислите, защото може би именно това е точният мъж.

Добави описание

Той притежава точно тези качества, които за вас имат най-голямо значение

Няма перфектни мъже като характер, виждания за света, физика, професии, умения и т.н. Но е важно да приемате недостатъците на партньора си и по-точно да не се фокусирате върху тях, да не ви дразнят, да не ги забелязвате, просто защото са маловажни за вас. Това, което е от значение, е дали качествата, които изпъкват, са тези, които са ценни за вас. Може той да е голям майтапчия и супер забавен, но ако вие си падате по сериозните и сдържаните, тези му качества ще са по-скоро негативни, отколкото положителни, макар да изглежда обратното.

Вижте ще:  
Положителните качества на емоционалния мъж >>>

Той ви кара да се чувствате в безопасност

Усещането за закрила и сигурност в емоционално, физическо, материално отношение са нещата, които са предпоставка за дълга и стабилна връзка. Ако мъжът до вас се стреми да ви достави този комфорт и усещане за сигурност, то може би той е човекът за вас.

01.06.2017/Ели Йорданова

Още за: връзка, любов

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Дали той е мъжът за вас?".

Още от "Той"

Тъща, всемогъща

Тъща, всемогъща

Моята тъща е голям пич. Готви вкусно, разтребва бързо и носи на майтап.  Очаквах тъща-вещица, получих тъща-мечта. С какво ме спечели майката на жена ми и как й влязох под кожата?

Мъжките навици, които дразнят жените

Мъжките навици, които дразнят жените

Мъжете редовно критикуват жените, че закъсняват, клюкарят, депресират се, прекарват часове в шопинг, сърдят се, но и мъжете си имат своите дразнещи навици, които влудяват жените. Ето един кратък списък на мъжките навици, които дразнят жените:

Кавалер сред феминистки

Кавалер сред феминистки

Как се става кавалер в „Ордена на феминистките“? Докога мъжете ще сме изкупителни жертви на незадоволените амбиции на жените да доминират? Как да сме кавалери, като дамите са безследно изчезнали?