Жената на най-добрия ми приятел - луд съм по нея

0 коментара0/5

Кое тежи повече – приятелството или любовта, и може ли дружбата да оцелее, ако емоциите създават проблем?

Жената на най-добрия ми приятел - луд съм по нея

Той е най-добрият ви приятел, а тя е неговата жена. Обаче вие не просто я харесвате, а постепенно хлътвате по нея. И дилемата „тя или той“, „приятелството или любовта“ се изправя като дамоклев меч над главата ви.

Какво да правите?

 

Оттегляте се – забравяте за нея!

За нищо на света не искате да загубите верния си приятел. Мъжката дружба е най-ценното, което имате и не бихте я проиграли за несигурна връзка.

Изборът е ясен – приятелят е по-ценен от жената, чиито образ си ляга вечер с вас в леглото.

Стараете се да я избягвате, най-малкото, защото се страхувате да не ви заподозрат в нечистите помисли, които определено се събуждат всеки път, когато тя е наоколо.

Самодисциплината на чувствата е трудна работа. Може и да ви се получи и тогава си заслужава да вдигнете наздравица за самия себе си. Но успехът е силно съмнителен. А и ситуацията не работи във ваша полза. Движите се в една компания.

Той ви споделя щастливите мигове с жената, която харесвате или още по-лошо – започва да се оплаква от нея, макар че не иска да я напуска.

Според психолозите това е най-трудната ситуация, в която няма правилно поведение. Ако изберете откровено да признаете на най-близкия си другар, че харесвате половинката му, може да изгубите и него, и нея. Ако решите да мълчите като комунист на разпит с надеждата да ви мине, най-вероятно ще събудите основателния въпрос защо се държите като бурсук.

И пак ще трябва да си признавате.

Благосклонната съдба би ви изпратила в този момент някъде много далеч от бурята – на работа в чужбина или поне в дълга командировка в друг град. Ако имате този късмет, изцедете го максимално, най-вече като се отдадете на флиртове с всяка жена, която поне малко ви хареса.

Все пак и 21 век не е измислил нищо по-добро като лечение на забранената любов от старите клишета „времето лекува“ или „очи, които не се виждат, се забравят“.

 

 

Отивате да тренирате бокс

Това поведение е типично за всеки уважаващ себе си мачо. Неканените емоции към жената на ближния го ядосват сериозно. Якото блъскане по въображаем противник не само сваля адрелина, но и истински помага в търсенето на изгубеното равновесие.

Физическото натоварване и изливане на енергията и яда върху боксовата круша се препоръчва горещо от терапевтите, а може да се замени и с друг спорт, по възможност силов.

 

Жената на най-добрия ми приятел - луд съм по нея

Луд сте по нея...

Решението е радикално. Към него се прибягва или когато първите два варианта на бягство са претърпели крах, или при мъже, които определено дават превес на желанията си пред светостта на мъжкото приятелство. Прямо и откровено до болка хвърляте картите на масата, пък да става каквото ще. Този изпълнен с драматизъм вариант не случайно е вдъхновил не един филм.

В реалния живот не всичко е толкова драматично, успокояват психолозите. Рядко развръзката е юмручен бой между самци или раздираща се от съмнения дулцинея, която седи по цели нощи в съмнение кого да избере.

 

 

Животът поднася скучни решения вместо драматични обрати, сочат изследванията.

Най-често емоциите и на тримата минават като буря в чаша вода. Но все пак, внимавайте – бурята може да се окаже истинско торнадо.

 

Още от "Той"

Защо ви трябва европейски мъж?

Защо ви трябва европейски мъж?

Европейските мъже се смятат за едни от най-добрите любовници, за едни от най-красивите и поддържани половинки до дамите и за едни от най-успешните в професионален план господа.

Какво влагат мъжете в целувката?

Какво влагат мъжете в целувката?

Мъжете обичат да целуват, но какво ли влагат в този интимен акт. Има поне седем прочита на мъжката целувка.

Ерогенните зони на мъжа

Ерогенните зони на мъжа

Често мъжете се оплакват, че докато правят любов, партньорките им са прекалено пасивни. Не, че те не са спрямо жените, но това е друга тема.