Почивката, която отново ще разпали страстта ви

От 0 коментара0/5

Ако сте се превърнали в двойка тип “щастливи пенсионери”, ето как да направите връзката си освен щастлива, но и страстна, различна, екзотична. Отидете на почивка, но не каква да е.

Почивката, която отново ще разпали страстта ви
 © Сн.: iStock.com

Независимо от сезона, винаги има начин да отидете на романтична почивка, такава, която да върне отново страстта във връзката ви. Рано ви е да се пускате по течението и да са откажете от онова чувство на пърхащи пеперуди в стомаха. Може отново да го изпитате, без да се налага да изневерявате. Имате най-прекрасния партньор, просто трябва да се отдадете на нещо по-различно, за да разпалите искрата помежду си.

 

Отидете на остров

Островите имат славата на едни от най-романтичните места, на които може да отидете с половинката си. Ако търсите наистина рай и екзотика, където да консумирате любовта си, отидете на Бали.

Ако си падате по водните спортове като уинд сърф или кайт сърф и прочие, отидете на Лефкада (Гърция).

Вижте също:

Как да спасим загиваща връзка? >>>

10 от най-красивите гръцки плажове >>>

Ако пък търсите плаж в комбинация с планински преходи и туристически обиколки, отидете на Тенерифе. Островът, независимо какъв и къде е, е място, което създава усещането за интимност и нищо чудно да се приберете от почивката си една идея по-влюбени от преди.

 

Почивка без интернет

Интернетът е най-големият убиец на реалната комуникация, а оттам и на връзката ви с партньора. Ето защо отидете на място, където със сигурност няма обхват, интернет и каквито и да било комуникации, които да разсеят вниманието ви един от друг.

почивка, страст

 

Организирайте си роуд трип

Пътуването с кола е прекрасен начин да прекарате повече време с партньора си, а и така ще обиколите доста места. Изберете си дестинации, които не фигурират в стандартните пътеводители. Изберете нещо съвсем непознато, бъдете авантюристи и откриватели.

 

Почивка и уроци по екстремни спортове

Съчетайте почивката си с уроци за двама по сърф, гмуркане, сноуборд и прочие в зависимост от сезони. Въвличането и на двама ви в една и съща забавна дейност ще подобри отношенията ви и близостта между вас.

секс, страст, почивка

 

Изгубени сред нищото

Доказано е, че в трудни моменти, хората стават по-единни, стават си по-близки и дори се влюбват, когато се окажат сами в трудна ситуация, зависещи само един от друг. Така че си организирайте екстремна почивка с преходи или друг вид занимания, при които може да се окаже, че трябва да разчитате само един на друг.

Още от "Брак"

Тайната на щастливия брак

Тайната на щастливия брак

Ново британско изследване разкри кои според жителите на различни области във Великобритания са най-важните фактори за щастлив брак, съобщава в. "Дейли мейл".

Преди и след брака

Преди и след брака

Скоро ще облечете бялата рокля? Най-голямата ви надежда е да живеете дълго и щастливо с любимия мъж. За да стане тя реалност, убийте безпочвената романтика в себе си.

Семейното щастие е закодирано в гените

Семейното щастие е закодирано в гените

Според някои тайната на щастливия брак е компромисът или никога да не си лягате скарани.