4 заблуди при връзката с женен мъж

0 коментара0/5

Има милиони причини защо женен мъж изневерява на жена си. Или пък защо жена иска да стане втората в любовното уравнение. А има и десетки заблуди, които съпътстват подобни тройки. Ето кои са най-разпространените.

4 заблуди при връзката с женен мъж

Нещата, които съпругата не знае, няма как да я наранят

Може и да не знае сега, но за в бъдеще рано или късно ще научи. И тогава истината ще бъде още по-съкрушителна за нея. Първо, защото явно не става въпрос за мимолетна връзка, тъй като лъжата е пазена стриктно дълго време. И второ, защото мъжът, в когото се е врекла и обича, е предал доверието й. 

Всичко е само секс

Това си го повтаря всяка жена, която се среща с женен мъж. Само че рано или късно сексът прераства в любов и тогава ситуацията става сложна. Дори и да сте имали намерението всичко да бъде съвсем мимолетно, идва момент, в който не е толкова лесно да се отдръпнете. И тогава идва желанието вие да бъдете първата, а не втората жена в живота на мъжа.

Как изневеряват зодиите? >>>

Добави описание

Той ще напусне съпругата си рано или кусно

Само че това се случва в много редки случаи. Приемете, че вие сте играчка в ръцете му и той няма да остави питомното заради дивото. Защо да рискува? Дори и жените, които разбират, че съпрузите им изневеряват не предприемат радикални мерки и не напускат половинките си, защото вярват, че всичко това рано или късно ще им омръзне. Така че вие винаги ще бъдете втората по ред. 

6 изневери и причините за тях >>>

Тя е толкова зла, че той ще е по-добре без нея

Често мъжете, които изневеряват, споделят на любовниците си, че съпругите им са едва ли не вещици, които всеки ден ги тормозят. Но това обикновено са чиста проба лъжи в опит да оневинят себе си и деянията си. Всъщност повечето от тези мъже имат щастлив брак, но просто са се увлекли по една или друга причина. А забежките им обикновено са краткотрайни.

С какво любовницата е по-добра от съпругата? >>>

25.01.2018/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "4 заблуди при връзката с женен мъж".

Още от "Изневяра"

Накъде да се насочим, ако ни се иска да изневеряваме?

Накъде да се насочим, ако ни се иска да изневеряваме?

Хайде да си го кажем направо. Абсолютно никой не иска да му се случи подобно нещо. Става дума за рогата, с които някой може да ни разкраси.

Прощавате ли изневяра?

Прощавате ли изневяра?

Дори най-голямата любов крие риск от изневяра. Никога не знаете кога на половинката ви ще й прищрака нещо. Нямате гаранции и просто обичате на сляпо. Хората са си го казали – любовта наистина е сляпа.

Да кажем ли на приятелка за изневяра?

Да кажем ли на приятелка за изневяра?

Бихте ли казали на приятелка, ако разберете, че ѝ изневеряват? Трябва ли да се намествате в чужда връзка? А редно ли е да криете истината? Малко размисли и страсти по темата „Да кажа ли на приятелка, че ѝ изневеряват?”.