Приемате ли хомосексуалистите? Смятате ли, че хомосексуалността е болест, която трябва да се лекува? Мненията са винаги противоречиви. Някои са толерантни към хомосексуалистите , а други ги гледат сякаш са прокажени.Към пълния текст

«1234567891011121314»

134 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

angelche1

angelche127.01.2018, 14:19:15 ч.

Сигурно ,ако се появи човек с лилаво оцветяване на кожата ,ще го убиете с камъни и ще се държите с него като прокажен ,а ходите на църква и се мислите за добри хора .

Отговори на angelche1

angelche1

angelche127.01.2018, 14:17:21 ч.

Хомосексуалността я има ,откакто свят светува ,среща се при хиляди видове ,но само човешкото същество е способно на нетолерантност .

Казвате ,че лесбийките не били нормални ,за мен пък не е нормално да не се захласнеш по-мега секси мадама с добро сърце ,гейовете не били нормални ,за мен пък не е нормално да не се възбудиш от мъжки полов орган с извинение ,най-нормалната сексуалност е Би сексуалността ,принципно .

Светът няма да изчезне при наличието на хомо и би сексуалните ,те винаги са съществували ,проблемът не е в хомосексуалните ,а в хомофобите ,те правят мръсотиите.

Никой хомосексуален не е отишъл при детето на хетеро двойка и да му е казал ,ще станеш гей . По Вашата логика гейовете и лесбийките трябва да са хетеросексуални ,защото са отгледани в хетеро семейства ,да,ама не ,половата ориентация е в кръвта и душевният пол не винаги ,отговаря на физическия.

Гейовете и лесбийките са доказателство ,че има и прераждания .

Не ми харесва ,когато хората се подиграват на по-слабите ,например на импотентните мъже ,на жените ,които не могат да имат деца ,на трансексуалните.

Хората са такива идиоти с извинение съдят те по външен вид ,а не по душа камоли да приемат някой с различна ориентация .

Отговори на angelche1

teri31

teri3117.06.2013, 13:49:10 ч.

Не мога да повярвам колко назад сме с мисленето и разсъжденията си по този въпрос. Всеки човек има равни права. Според мен хомосексуалните двойки могат да създават семейства и да си осиновяват деца. Няма да са по лоши родители от хетеросексуалните.

P.C. Не бих имала нищо против родителите ми да са от един пол само да се обичат и да обичат мен.

Отговори на teri31

like-a-beautiful-wound

like-a-beautiful-wound06.05.2013, 21:03:33 ч.

Реплика към Heterosexualna

Усещате ли как си противоречите? "Нямате нищо против" гейовете, като казвате, че били много повече мъже, а не искате да имат свободата да обичат, когото искат. Заради хора като вас се налага всеки ден да се борят, да търпят обиди и пр. Каква шибана разлика има между гей и лесбийка?! И как по дяволите техния живот засяга вашият, това ми е много интересно?! Не е ли човек точно като вас? С какво е по-различен?! Защо да не може да създаде семейство? Ако има дете ви уверявам, че ще бъде 100 пъти по-добър родител от вас.

Отговори на like-a-beautiful-wound

Az

Az26.07.2011, 00:36:36 ч.

Проблемът със сексуалната ориентация ще го има докато хетеросексуалните се побутват и си подшушват кой с кого спал, кой с мъж, кой с жена. Няма какво толкова да се коментира тая тема, не сте богове за да решават кой с кого да разпуска : ) а това с морала го оставете настрана, все се хващате за него, а той няма нищо общо със сексуалната ориентация. Има си и изнасилвачи хетеросексуалните мъже които зверски могат да изчукат малката ви дъщеричка, а един мъж който е хомосексуален просто си има партньор и това е. Извергите които блудстват с деца не се делят на хетеросексуални и хомосексуални. Така че стига с тоя пседоморал

Отговори на Az

Emilia

Emilia24.08.2010, 20:53:51 ч.

Към изречението от статията „Друга тенденция, която се наблюдава, е че „нормалните“ мъже са склонни да приемат и дори харесват гледката на хомосексуални ласки между лесбийки, а гейовете ги отвращават.”

Обяснението на този факт е следното: Защото тези мъже са хетеросексуални, затова те се възбуждат от галещите се жени, защото жените са им противоположният пол, макар и лесбийки. Докато ако същите хетеросексуални мъже гледат как мъже се галят, нормално е това да ги отврати. НЕ ИЗИСКВАЙТЕ ОТ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ МЪЖЕ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТ ДА ГЛЕДАТ ГАЛЕЩИ СЕ ПОМЕЖДУ СИ МЪЖЕ!!! Просто не бива да проявяват насилие.

Докато аз като хетеросексуална жена се отвращавам от лесбийски ласки да гледам (защото лесбийките са от собствения ми пол, а той не ме възбужда), но харесвам и се възбуждам да гледам ласки между хомосексуалните мъже (защото мъжете са от противоположния на мен пол, а аз съм хетеро).

Отговори на Emilia

Petti

Petti08.05.2010, 18:11:56 ч.

Az sam na 35.maj koito ot vreme na vreme se sreshtam s po vazrasten.obi4am da my dyham.mislia 4e e normalno vseki da pravi kakvoto izka

Отговори на Petti

Fatma Shalaby

Fatma Shalaby07.05.2010, 22:24:29 ч.

Реплика към Тери

Няма безплатен обяд.Всичко си има цена.И же;анието да имаш деца не е най-важното условие,за да имаш деца.За едно дете най-важното е какво ще му усигуриш,ако неможеш да му усигуиш спокойствие няма значение какво друго му даваш.А една гей двойка няма как да запуши устата на останалите хора,няма как да отгледа детето в буркан.Човек в тяхното положение трябва да избира любов или деца,в техния случей двете заедно се развалят взаимно.Толерантността към такива двойки е едно,а одобрението да имат деца е друго нещо.

Отговори на Fatma Shalaby

Ot mene

Ot mene07.05.2010, 21:30:42 ч.

Хомосексуалността е грешка на природата и трябва да се отнасяме с нея като такава. Съгласна съм, че хората с недъзи не трябва да се третират от обществото с презрение. Те също трябрва да имат своите права както всички останали. Но не разбирам защо гейовете трябва да са горди от това, че са различни и да го демонстрират при всеки удобен случай. Както един инвалид не може да стане танцйор (не знам къде е ер малък), така и един хомосексуалист не може да бъде родител. Не съм го измислила аз, а прородата така го е планирала.

А колкото до брака, тази институция е измислена от хората, не от природата и си има своите правила - това е съюз между мъж и жена и така трябва да си остане. Ако гейовете искат да имат материални или други претенции един към друг, това може да се направи и по много други начини.

И още нещо - който ви разправя, че в Щатите хомосексуалните се приемат от обществото, много жестоко ви лъже. Да се толерират - да, до извстна(правна)степен, но да се приемат от обществото като нещо нормално - не. Аз живея в Щатите и мога да ви кажа, че никой от моите приятели не иска да има дете гей. Даже има една много гадна и презрителна дума за тях - "фагетс". Има и една подигравателна - "къп кейкс". Затова гейовете тука си живеят като нормални хора, не демонстрират нищо и никой не ги закача. А българските гейове докато продължават да се налагат и да се навират в очите на всички със своята хомосексуалност, дотогава ще бъдат мразени от повечето хора.

Отговори на Ot mene

Kaki4ka

Kaki4ka07.05.2010, 20:34:47 ч.

Реплика към Ileen

А какво става като трябва да отидат на родителска среща? Детето казва: Това е татко ми и другия ми татко!!! Децата ще го направят на пихтия...

Отговори на Kaki4ka

Добави коментар »

«1234567891011121314»

Коментари за "Какво е отношението ви към хомосексуалистите?"
Страница 1 от 14 • Коментари 134

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.