7-те вида любов - към коя спада вашата връзка?

0 коментара0/5

Какъв тип е вашата връзка? Вижте 8-те начина, по които може да изглежда любовта.

7-те вида любов - към коя спада вашата връзка?

Празна любов

Много лесно е да се окажете в болезнените й прегръдки, но е много трудно да се отскубнете. Чувствате че има огромна празнина между двама ви с партньора, сякаш нещо винаги липсва. И колкото и да се опитвате с думи и действия все тъпчете на едно място. Привързаността и фактът, че сте свикнали с този човек, както липсата на каквито и да са конфликти между двама ви са причините все още да не сте прекратили отношенията си.

Пулсираща любов

Това е връзка на високи обороти, в която има много адреналин. Постоянно опитвате нови неща заедно, срещате се с нови хора, в постоянно движение сте. За да просъществува такава връзка, трябва и двамата да сте активни натури с натоварено ежедневие. Така няма да се чувствате пренебрегнати от половинката си, въпреки малото време, в което го виждате. Но пък дори и малко, времето ви заедно е абсолютно добре оползотворено. А сексът във връзката ви определено си струва. Нищо ново няма да е за вас, ако се срещнете в обедната си почивка за един бърз и разтърсващ секс на обществено място. 

Несподелена любов

Дори и да сте успели да изградите връзка с човека, когото обичате, в нея няма никакъв смисъл, тъй като чувствата са едностранни. И, колкото и да си мечтаете, това никога няма да се промени. Винаги вие ще давате, ще се грижите, ще обичате, но няма да получавате същото в замяна, заради което тази връзка е добре да бъде прекъсната възможно по-скоро. Тази връзка ви самоунищожава.

Добави описание

Манипулативна любов

Прилича доста на несподелената любов. Единият от двама ви е влюбен, а другият се възползва от чувствата му. Така се превръщате в играчка в ръцете на партньора си, послушен домашен любимец, който го разтоварва след дългия ден. От време на време получавате мили подаръци и романтични жестове, но те са само актьорска игра и начин да разпалят любовта ви и надежадата, че може пък и да има бъдеще в тази връзка. А всъщност целта на партньора ви е просто да ви манипулира, за да не си тръгнете, тъй като има изгода от вас.

Платоническа любов

Това е любов, в която липса физическия контакт И въпреки, че сексът отсъства, любовта в тази връзка е една от най-силните и непоклатими. В такива се превръщат някои връзки от разстояние или връзки, които са забранени по една или друга причина и отхвърлени като възможни от обществото. 

От любов към приятелство и обратно >>>

Страстна любов

Това е любовта от холивудските филми. Изпепеляваща и всепоглъщата, страстната любов е нещо, което всеки иска да изпита в живота си. При страстната любов има няколко възможни сценария. Може страстта да е само в началото, а после да изгори като факла и връзката да приключи. А може и да премине в по-спокойна фаза и да се превърне в една стабилна любов. А има и отделни случаи, в които страстта е нещо, което изпълва връзката ви цял живот и всеки ден се чувствате така, както на медения си месец.

Добави описание

Истинска любов

Тя не винаги пламва с буен огън, а сякаш започва с ясното съзнание, че сте създадени един за друг. Тази любов е пропита от взаимно разбиране, чувствата са двупосочни и никой от двамата партньори не робува на перфекционизма, като задължителен елемент в любовта. Чувствате се прекрасно заедно, разбирате се с един поглед и си представяте живота заедно.

22.02.2018/Ели Йорданова

Още за: връзка, любов

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "7-те вида любов - към коя спада вашата връзка?".

Още от "Любов"

Съвместимост с партньора – отивате ли си?

Съвместимост с партньора – отивате ли си?

Наистина ли съществуват сродни души, наистина ли всеки има своя половинка в живота, която трябва да намери, наистина ли любовта е химия, а двамата партньори са химични елементи, които си взаимодействат?

50-те знака на сериозната връзка

50-те знака на сериозната връзка

Планирате ваканции, карате колата на другия и имате ключ от дома на родителите на вашия партньор? Това са все признаци, че връзката ви е сериозна, показва ново проучване.

Защо мъжете настояват за секс от първата среща???

Защо мъжете настояват за секс от първата среща???

Мили дами, повярвайте: Най-голямата грешка, която една жена би могла да направи, е да си легне с мъжа още на първата среща.