Как Коледа спаси връзката ви?

0 коментара0/5

Коледа ви предразполага към редица дейности, които неусетно ви сближават и нищо чудно иначе разпадащата ви се връзка да бъде спасена.

Как Коледа спаси връзката ви?

Коледа е време за опаковане на подаръци. Викнете половинката си на помощ за връзване на панделки и лепене с тиксо. И дори и да дойде с неохота, подобни занимания са идеалното време да стоплите отношенията помежду си.

Отидете на лов за коледно дръвче, а после го украсете заедно. Това е от онези занимания, които заразяват всеки с коледно настроение и сближава тхората.

Възползвайте се от студеното време покрайте кънки на лед заедно. Със сигурност настроението ви ще се приповдигне, а и карането на кънки се класира като едно от най-романтичните зимни занимания за двойки.

Добави описание

Организирайте си вечерна разходка, когато всички коледни светлини са запалени, и отидете на някой от традиционните коледни базари, където да се насладите на чаша горещо вино.

Останете вкъщи по пижами с чаша гореща напитка и си пуснете романтичен коледен филм.

4 рецепти за горещи коледни напитки >>>

Събудете детското в себе си и отидете с шейна в парка през уикенда, направете снежен човек и играйте на война със снежни топки, а накрая си вземете горещ съвместен душ у дома. 

Направете си симна фотосесия.

14.12.2017/Ели Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Как Коледа спаси връзката ви?".

Още от "Любов"

Мъжете ценят красотата, жените-обществения статус

Мъжете ценят красотата, жените-обществения статус

Фактът, че мъжете ценят красотата у жените, а дамите предпочитат мъже с висок обществен статус изглежда неоспорим.

Влюбени с килограм отгоре

Влюбени с килограм отгоре

Имат ли връзка влюбването, щастието и дългата връзка с напълняването или в това няма и капка истина? Има, и още как, даже цял океан от истина. Оказва се, че любовта неминуемо ви обременява с някой и друг килограм. Защо е така, обаче?

Свети Валентин – защо мъжете го мразят, а ние обожаваме?

Свети Валентин – защо мъжете го мразят, а ние обожаваме?

Свети Валентин наближава. А с него и цялата еуфория, която съпътства деня на влюбените. Сърца, плюшени играчки, рози, шоколадови бонбони, предложения за празника. Жените се заразяват от любовната еуфория, а мъжете... Мъжете се примиряват.