Каква е тайната на щастливия брак на Кристен Бел и Дакс Шепърд?

0 коментара0/5

Каква е тайната на щастливия брак? Докато експертите по междуличностни взаимоотношения, както и много женени двойки търсят отговора на този въпрос, актрисата Кристен Бел изглежда е разбрала каква е тайната, съдейки по нейния брак с Дакс Шепърд.

Каква е тайната на щастливия брак на Кристен Бел и Дакс Шепърд?
 © Getty images

Двамата се запознават през 2007 г. на парти за рожден ден и оттогава са заедно. Сгодяват се през 2010 и се женят през 2013 г. Имат две дъщери - Линкълн (родена през 2013) и Делта (родена през 2014).

 

Кристен Бел се омъжи >>>

Бел вярва, че има няколко неща, които са далеч по-важни от грижливото и внимателно обгрижване на връзката и брака. Ето списък със съветите й, който наскоро Кристен публикува в Instagram:

Добави описание

Кристен: "Получих писмо от мил мъж, който ме помоли да дам няколко съвета на приятелите му, които ще се женят. След като приключих със списъка си, осъзнах, че съм написала нещо като ръководство от А до Я за това как аз и Дакс Шепърд поддържаме любовта и страстта си."

  • "Уязвимостта сближава и изгражда интимност. Останете винаги уязвими един към друг."
  • "След 10 години, когато нивата на допамин са намалели, не забравяйте, че животът е лудост. И е привилегия да минете през нея, заедно с партньор до себе си."
  • "Бъдете самостоятелни. Това ще направи брака ви по-добър."
  • "Да обичате някого въпреки грешките, провалите и проблемите в характера му е най-силната възможна любов."
  • "Радвайте се на това, което прави партньора ви щастлив, и му позволете да следва собствените си интереси."
  • "Знайте, че всеки прави най-доброто, на което е способен, спрямо това, с което разполага. Така че вземете по-голяма кутия с емоционални инструменти, за да поправите проблемите си."

Добави описание

През март 2017 Кристен споделя, че едно от нещата, което е помогнало най-много на брака й с Дакс е посещаването на семеен терапевт още в самото начало на връзката им. 

"Подложихме се на терапия достатъчно рано, за да разберем от какво естество са споровете ни и къде и кога трябва да спрем. Мисля, че повечето хора чакат докато чашата прелее, преди да потърсят помощ от професионалист."

22.03.2018/Ели Йорданова

 

Още от "Любов"

Какви странности се случват в мозъка ни, когато се влюбим?

Какви странности се случват в мозъка ни, когато се влюбим?

Когато човек се влюби, той става по-различен от обикновено. Всички тези странни и дори нелогични промени в мисленето и поведението на всеки от нас могат да бъдат обяснени с работата на мозъка. Какво се случва в мозъка ни, когато се влюбим?

Няколко заблуди за  мъжете и жените

Няколко заблуди за мъжете и жените

Между мъжете и жените съществуват значително повече различия, отколкото изглежда на пръв поглед.

Защо сме толкова различни?

Защо сме толкова различни?

Мъжът сключва брак с надеждата, че жената ще си остане същата. Жената, напротив, се надява, че мъжът ще се промени според нейните представи. И това е само една от разликите, които пречат на щастието ни.