Невъзможно е връзката ви да бъда щастлива без тези 5 неща

0 коментара0/5

Има неща, без които една връзка може, но има и такива, без които всяка връзка е обречена на неуспех. Ето без кои 5 неща връзката ви не може.

Невъзможно е връзката ви да бъда щастлива без тези 5 неща

Сходни характери

Наистина противоположностите привличат, но сходните неща са тези, които ви задържат заедно. Добре е в някои аспекти да сте различни и да се допълвате взаимно, като така компенсирате слабостите си. Но що се отнася до важни неща като цели в живота, виждания, вярвания и от сорта, трябва да сте еднакви. В противен случай връзката ви е обречена на постоянни спорове, дилеми и войни за надмощие. 

5 неща, с които жените не бива да правят компромис в любовта >>>

Сексуална съвместимост

Сексът е половината от една връзка или поне в началото е така. Ето защо е много важно да искате едно и също в леглото, без да ви се налага да правите големи компромиси в сексуално отношение. Ако сексът е добър, то и връзката ви има шанс да бъде добра и хармонична. 

Привличане от вътрешното Аз

Да, в началото външността играе роля и тя е тази, която ви е събрала. Но лщбовта към вътрешното Аз на партньора ви е това, което наистина има значение, за да е връзката ви щастлива и стабилна и за в бъдеще. Ако харесвате опаковката, но съдържанието не ви е съвсем по вкуса, това е компромис, който не си струва да правите. Важно е да харесвате човека срещу вас с всичките му недостатъци. Някои може и да промените, но други ще си останат завинаги.

Добави описание

Трябва да познавате себе си

Има хора, които постоянно се оплакват, че не намират подходящата половинка в живота си. Вечно се намират в любовни драми, но най-интересното е, че причината за тях е обикновено чисто персонална. Просто има хора, които не знаят какво искат от живота, от любовта, от човека срещу тях и това пречи и връзката им да бъде стабилна. Когато веднъж завинаги опознаете себе си, собствените си желания, стремежи и търсения в любовта, то тогава може би ще намерите човека, с когото да имате щастлива връзка.

Доверие

Липсата му е нещо, което обрича всяка връзка на провал. Доверието е нещо фундаментално за отношенията между двама души. То е свързано с добрата комуникация, с честността между двама души и още ред важни за една връзка неща. Така че липсата на доверие е като да липсва носеща греда в сграда - цялата конструкция предстои да рухне рано или късно.

Колко важно е доверието в любовта? >>>

03.05.2018/Ели Йорданова

Още за: връзка, любов

Още от "Любов"

Противоположностите се привличат?

Противоположностите се привличат?

Защо е така? Може би защото никой не е перфектен и търси това, което няма. Защото различното е очарователно, екзотично, провокира любопитството и задържа интереса ви, защото не може да има двама лидери и трябва да се търси баланса в една връзка.

Връзка с по-възрастен партньор - 7 предимства

Връзка с по-възрастен партньор - 7 предимства

Връзките с определена разлика в годините имат големи предимства, които ги правят по-функционални.

Защо сме толкова различни?

Защо сме толкова различни?

Мъжът сключва брак с надеждата, че жената ще си остане същата. Жената, напротив, се надява, че мъжът ще се промени според нейните представи. И това е само една от разликите, които пречат на щастието ни.