Нощните проблеми на влюбените двойки

0 коментара0/5

През деня може и да сте най-влюбената и щастлива двойка, но стане ли вечер и време за сън, проблемите изникват един след друг. Ето кои са най-честите несъответствия в една връзка, що се отнася до съня, които могат да ви разделят.

Нощните проблеми на влюбените двойки

Ставането и лягането по различно време

Ако лягате след партньора си, то навярно лесно може да нарушите съня му с шумолене, преобличане, светване на нощни лампи, използване на телефон, четене на книга и т.н. Събуждането по различно време сутрин има същия ефект - единият от двама ви се събужда преждевременно, без да се е наспал и без да има нужда да става. В такива ситуации най-добре използвайте будилници без звук, а само с вибрация, и оставете всички необходими дрехи и аксесоари извън спалнята ви, за да може сутрин да не събуждате половинката си с ровичкане в гардероба.

Хъркането

Класически проблем при много двойки. Колкото и да се обичате през деня, идва нощта, а с нея и това ужасно хъркане, което ви кара да сте бесни на половинката си, защото не може да се наспите. Заради подобен проблем много двойки предпочитат да спят в отделни стаи, но пък така се стига до емоционално отдалечаване и дори понякога до раздяла. Така че решете проблема с хъркането, преди то да е съсипало връзката ви.

На единият му е топло, а на другият - студено

Познато ли ви е? Обикновено на мъжете им е горещо и обичат да спят на отворен прозорец, само с чаршаф или без отопление в спалнята през зимата, докато жените се увиват до ушите в одеала и дори спят с чорапи. Подобни термо различия са причината много двойки да спят на отделни легла или на едно, но с отделни завивки, или дори в отделни стаи.

Изборът на матрак

Това си е чисто изкуство. Прекаралите сте куп часове в лежане на всевъзможни матраци във всевъзможни магазини, докато изберете своят, а накрая се оказва, че той е твърде мек или прекалено твърд за половинката ви. И единият се събужда наспан и доволен, а другият е сърдит,уморен, схванат и му липсват няколко часа качествен сън.

12.10.2017/Ели Йорданова

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Нощните проблеми на влюбените двойки".

Още от "Любов"

От приятелство към любов и обратно

От приятелство към любов и обратно

Приятелството между мъжа и жената е възможно, но предимно в условията на една връзка. Точно от приятелството между мъжа и жената много често се ражда любовта. И приятелството е това, което прави една любов щастлива и вечна.

Женски хитрости за съблазняване

Женски хитрости за съблазняване

Тайната е не само в съблазняването, но и в задържането на един мъж в прегръдките ви. А славата на най-добри изкусителки имат французойките, така че, когато става дума за съблазняване, се учете от тях.

Общуване по часовник

Общуване по часовник

Телесната ни температура, кръвното налягане, произвеждането на хормони, енергийният баланс на организма следват определен ритъм, който не зависи от нашата воля.