SMS любов

127 коментара0/5

В една песен се пееше: „Телефон все ни свързва, телефон ни дели”, сега ситуацията е същата, но думите по – различни, нещо като „SMS все ни свързва, SMS ни дели”.

През последните 15 години комуникациите се развиха до толкова, че сега всеки носи своя телефон в джоба... и лошо няма.Едва ли този, измислил чудото SMS е предполагал в какво ще се превърне изобретението му. Че ще посяга ме към услугите му в критични ситуации, че ще се обичаме, на фона на 120 символа, че ще пишем всевъзможни вълнения :-).

Любимият го няма и много ти липсва. А може би е близо, но времето до срещата бавно тече. Искаш да му кажеш, че го обичаш или вече не, но не можеш да го изречеш пред него. Знаеш как. И го правиш винаги, когато нещо те зачовърка.

Когато се влюбваш, когато обичаш, когато флиртуваш, когато се сърдиш, когато се чудиш, когато не знаеш какво чувстваш... Полу изтръпналите пръсти бъркат в джоба или чантата, за да намерят, това което пази толкова тайни в сектора MESSAGES.

Отключваш бутоните на мобилния и започваш да пишеш съдбата си.

Iskam da te vidq, naistina mnogo. Lipsva6 mi.

И остава само едно докосване да клавиатурата – SEND – толкова е просто, но колко рядко го правиш от първия път. Не и когато написания номер е неговия. Още по – нервни и несигурни, пръстите заличават написаните букви. Запълваш екрана с нови символи на иначе същите чувства.

Mislih si da izpiem po edno kafe. Ne nastoqvam, samo ako iska6. mnogo typo se polu4i psledniq pyt I mi se iska da…
тук свършва лимита ти и твоята смелост.

Триеш и пак отначало.

Когато най – после си съчинил мъката си, викаш номера му и драматични изпращаш този SMS. Ако до тук е било лесно, сега вече умираш от ужас.

Трябва да го е получил, но къде го е заварило твоето съобщение.
Ако бях изчакала малко може би той щеше прави да ми пише.
А какво ще стане ако не отговори? Ако няма обхват?
И защо изобщо трябваше да му пиша? Знаеш защо?
Много по - лесно е да кажеш някои неща така. Имаш време да го обмислиш, да го изтриеш, да го обсъдиш с приятелка и така колкото пъти поискаш преди фаталното SEND. После криеш уплашения си поглед в другия край на мобилната връзка.

След няколко минути, които ти се сториха цяла вечност на екрана изниква 1 MESSAGE RECEIRED. Нервите са пред скъсване , сърцето ти ще изкочи. С трепет отваряш кутията... от него е. Толкова бързо. Лошо.

Ni6to ne razbrah. Neka se vidim po-kysno na na6eto mqsto.

Вече дори не си спомняш колко нерви ти костваше. Един простичък SMS ви събра, а той дори не го е разбрал.

Ако някой твърди, че не пише SMS, го заклеймява ме за луд и лъжец. Как иначе е забил гаджето си, как е казал по – късно, че нощта е била най - прекрасната в живота му, как въобще е живял до сега.

07.11.2005/Пламена

127 коментарaДобави коментар »

Beboka

От Beboka02.02.2008, 02:23 ч.

еми яко е написано но не всеки сваля гаджетата си със смс ..

Виж всички коментари за "SMS любов".

Още от "Любов"

Само приятели?

Само приятели?

"Нека бъдем само приятели..." Колко пъти Ви се е случвало да Ви кажат това?

На зимна среща според зодията

На зимна среща според зодията

Струва ви се, че е навън е адски студено и по-разумното решение е да си останете вкъщи, но пък зимните срещи са понякога много по-забавни и разгорещяващи, отколкото може да предположите. Ето как си представят своята зимна среща отделните зодии.

Феноменът - голяма любов

Феноменът - голяма любов

Любовта има много лица. Лиз Тейлър и Ричард Бъртън намираха удоволствие в запоите. Катрин Хепбърн бе за Спенсър Трейси и любовница, и майка. Принцеса Даяна години наред се примиряваше със "сянката" на Камила в брака й с Чарлз.