Скарахме се, сега как да се сдобрим?

0 коментара0/5

Споровете са нещо неизбежно за всяка връзка, но за да не бъдат проблем за бъдещето й, трябва да знаете как да се сдобрявате след поредния скандал. Ето 5 златни правила, които трябва да следвате, ако искате да се сдобрите с половинката си.

Скарахме се, сега как да се сдобрим?

Важно е да осъзнавате, че е имало ясна причина за спора

Дори вие да не я виждате, опитайте се да погледнете през призмата на партньора си и да разберете, че той не чувства нещата да са напълно ОК. Осъзнаването на причините за спора са първата крачка към сдобряването. Дори да не сте достигнали до разрешаване на проблема, самият факт, че разбирате половинката си и причините, заради които е започнал спор с вас, е достатъчен, за да постигнете примирие в отношенията си. 

    Златни правила за любовни скандали >>>

 

         Добави описание

 

Излезте от отбранителна позиция

Спорът приключи, време е да се отпуснете. Дайте си 30 минути почивка и продължете разговора със спокоен тон. И си наложете, че ще слушате, няма да прекъсвате партньора си и ще отговаряте, след като сте помислили няколко секунди. И без обвинения кой е прав и кой крив, кой е започнал спора и прочие.

6 неща, които щастливите двойки не правят >>>

 

         Добави описание

Осъзнайте, че не е важно да излезете печеливш от спора

Забравете за идеята, че има жертва и победител в спора. Вие сте двойка, а за да бъде връзката ви стабилна, въпреки споровете, не трябва да се стремите да бъдете победител и да гледате на партньора си като изгубил в спора. Бъдете с идеята, че просто решавате проблем в спора, без да се опитвате на всяка цена да се налагате и да излете печеливш. 

Дайте си време за размишление преди да пристъпите към сдобряване

И за двама ви е необходимо време да помислите над това, което сте си разменили като реплики. Излезте с приятели поотделно, разсейте се и със свежи мисли обсъдете впоследствие какво е подхранило спора ви и кой как се чувства. 

    4 златни правила, когато сте скарани >>>

 

         Добави описание

Не си лягайте сърдити

Колкото и да ви е трудно да продължите комуникацията си до края на деня, направете всичко възможно да заровите томахавките и да не си лягате сърдити. Може да не си говорите, просто се прегърнете. Реално може да не сте се сдобрили, но прегръдката е заявка, че това ще се случи рано или късно. И без спане в различни стаи. 

07.06.2018/Ели Йорданова

Още за: двойка

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Скарахме се, сега как да се сдобрим?".

Още от "Любов"

Флиртът – между секса и любовта

Флиртът – между секса и любовта

Забравете консервативното си мислене и предразсъдъци! Нека не говорим и за голямата, изпепеляваща любов. А в началото на лято нека възкресим и си припомним многозначещите ръкостискания, тръпката по тялото, дългите целувки на пейката в кварталната градинка

3 навика, които „убиват“ връзката

3 навика, които „убиват“ връзката

Дори да не ви се вярва, някои неволни малки неща могат да бъдат много опасни за вашите любовни взаимоотношения. Самите вие вероятно не подозирате колко много щети могат да нанесат вредните навици върху връзката ви. Кои са тези навици-убийци и как да се предпазите от тях?

7 неща в секса говорят за дълга връзка

7 неща в секса говорят за дълга връзка

Има някои неща в секса, които само двойки с много дълга връзка могат да разберат.