Връзка с по-млад мъж

0 коментара0/5

Не всяка жена е готова да влезе във връзка с по-млад от нея мъж. Но любовта е сляпа и едва ли има човек, който може да планира къде и как тя ще му се стовари върху главата. Разликата във възрастта ви е години, и то не в твоя полза. Това не е болка за умиране и има своите преимущества

Връзка с по-млад мъж
 © Сн.: iStock.com

Ако това те е застигнало, не бързай да потушаваш нахлулите чувства и да се обвиняваш във всички смъртни грехове. Не си мисли, че нищо няма да се получи, а извлечи изгода от разликата в годините. 

 

Нивото на неговата зрялост

Каквато и да е разликата във възрастта – 3 или 13 години, мъжът не винаги може да разбере същността на възникналия проблем и да се отнесе към него със сериозността, с която ще го стори жената. Прояви съпричастност, че на него му е необходимо време за размисъл и за взимане на решение.
Не акцентирай всеки път върху възрастта му, неопитността и несериозността му, защото дълбоко в съзнанието си той се стреми да е лидер, макар и все още да не съзнава как точно да го постигне.
Внимателно го насочи към правилния изход на ситуацията, но го направи по начин, който да накара половинката ти да повярва, че той сам е открил решението.

 

Учител или съветник?

Недостигът на опит може да се компенсира с възможност бързо да моделираш по-младия си партньор според своите желания. Споделяй жизнения си опит, разказвай му за ситуации, но в никакъв случай не му показвай, че го обучаваш. Отношения тип „учител-ученик“ или „майка и син“ само ще го раздразнят.
Задължително е той да почувства, че до него стои жена, която има своите цели и желания, и че той може да съдейства за осъществяването им. Бъди честна с него – казвай му какво ти харесва и кое не и би искала да се промени. 

 

Умението да се весели

Това, което вероятно няма да намериш в зрелия мъж, е да го видиш да се държи като дете, да се весели безпричинно и да се радва на дреболии. А младият мъж още не е загубил духа на авантюризма и желанието за приключения и е способен да се поддава на детски забавления, които в живота на възрастния няма как да намерят място. Най-доброто, което можеш да направиш в тази ситуация, е да се отпуснеш и се се отдадеш на лежерно безхаберие. Това не само ще те доближи до твоя мъж, но и ще те откъсне от лошото настроение, умората и потиснатостта.
Танци до припадък, бой с възглавници, игра в снега и други подобни занимания ще ти подарят различни от познатите ти преживявания, а и позитивни емоции.

10 причини да се срещате с по-млад мъж

10 причини да се срещате с по-млад мъж

Това, че сте на 50 не означава, че може и е редно да излизате само с набори. Ето ви 10 причини да се срещате и с 20-годишни.

 

Отговорността не е шега

Не забравяй обаче да подкрепяш безгрижните си игри с откровени разговори, за да не се превърнат отношенията ви в лековата забава без правила и ограничения. В такива ситуации често се взимат импулсивни решения, чиито последствия невинаги са приемливи. Трябва да се научите  да разсъждавате заедно и да поемате отговорност един за друг.

 

Търпението е злато

Всички отношения се нуждаят от желязно търпение и разбиране, но когато мъжът е по-млад от теб, тези качества са необходими в двойни дози. Партньорът ти задължително ще се постарае да стане за теб най-добрият – надеждна опора, горещ любовник, истински кавалер. Но по пътя към съвършенството със сигурност ще допуска грешки, които ще се налага да поправяш ти. Запаси се с търпение и вярвай, че двамата заедно ще успеете да построите здрави и топли отношения.

 

 

Най-добрата козметика

Най-качественото подмладяващо средство е да повярваш в чувствата на любимия мъж. Е, разбира се, не бива да захвърляш козметичната чантичка и спорта изцяло. Фитнес, правилно хранене, грим и чувството за стил – това са неща, които изискват да им обърнеш внимание, за да ти обърнат такова и на теб. Не пренебрегвай модните и козметични новини – мъжете ценят жени, които се грижат за себе си и се поддържат във форма.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Връзка с по-млад мъж".

Още от "Любов"

Познаваме ли, добре човека до себе си?

Познаваме ли, добре човека до себе си?

Познаваме ли се взаимно така добре, че да може съвместният ни живот да бъде спокоен и щастлив? Това е въпрос, на който всички влюбени търсят отговор, когато искат да разберат дали са подходящи един за друг.

6-те най-често срещани типа връзки

6-те най-често срещани типа връзки

Повечето хора имат изградена представа за това каква трябва да е „подходящата“ връзка за тях. Сляпото следване на нечии правила e безмислено, тъй като връзките са строго индивидуални и в крайна сметка зависят основно от самите вас.

Притеснителен или необходим е спорът в една връзка?

Притеснителен или необходим е спорът в една връзка?

Спорът е начин да изясните проблемите във любовната си връзка и да възвърнете хармонията в нея. Със сигурност е по-добре да спорите с половинката си, отколкото да си мълчите и да се сърдите, което не води до нищо градивно.