Ах, този размер...

От 155 коментара1/5

Има ли значение размерът? Този въпрос е толкова банален, тривиален и скучен, че може би въздъхвате от отегчение, когато някой ви го зададе.

Ах, този размер...

И все пак, размерът на мъжката „гордост“ е от съществено значение за всяка жена и макар да премълчаваме, ние жените сериозно се вълнуваме от темата.

Когато не сте били досега с някой мъж и ви предстои да имате сексуален контакт с него, освен това как ще мине всичко ви вълнува и въпросът: „Как изглежда най-интимното му място и какви са размерите му?“

Мъжете дори не подозират колко различни и интересни за нас са интимните им части и че те стават повод на дълги женски разговори. Някои жени дори с любопитство ги разглеждат и откриват „приликите и разликите“ с това, което са свикнали да виждат. След това разказват подробно на приятелките си и активно обменят опит.

Научни проучвания сочат, че мъжете по света се нареждат в следния ред според големина на члена им (от най-надарени към най-скромно надарени): негроидна раса, латиноамериканска раса, европеидна раса и азиатска раса.

Колкото и подробно да искаме да обсъдим и разучим мъжката гордост на половинката ни, най-важната тема си остава „размерът“. От страниците на списанията мъжете, а дори и жените, често биват убеждавани, че размерът няма значение, важен е начинът и вниманието, което получаваме от един мъж. Някои са съгласни, други не.

Да погледнем обективно - има ли значение и доколко размерът на мъжката интимна гордост?

Истината е някъде по средата. Големината на мъжкия член има значение за всяка жена. Почти за всички важи правилото – колкото повече, толкова по-добре.

Когато жената се възбуди, влагалището й се овлажнява, разширява и удължава, за да е в „готовност“ да поеме члена. Когато започне същинската част на акта, колкото по-бурно партньорите правят секс, толкова повече се отпускат женските интимни части. Когато членът на мъжа е малък, реално жената не усеща достатъчно допира с члена на партньора си и това не й носи достатъчно наслада. Колкото по-голям и еректирал е членът, толкова по-голямо е удоволствието за всяка жена. Това се дължи и на факта, че освен по-надълбоко, интимното й място се стимулира и в областта на G-точката, която по последни проучвания се намира в началото на влагалището, в „горната“ му част, когато сте легнала. Накратко – колкото по-дълъг е членът, толкова по-силно усещате сексуално удоволствие в най-дълбоката част на влагалището, а колкото по-дебел е, толкова по-резултатно се стимулира G-точката.

Важно е да отбележим, че големината е субективна величина. За едни жени е голямо едно, за други – друго. Това се дължи не само на факта колко партньори са имали и каква база за сравнение имат, но и на това колко „стегнат“ или „отпуснат“ е мускулът им там.

Статистически нормален еректирал пенис е с големина 15-18 сантиметра. Всичко под тази дължина е малко, а над нея голямо. Това не пречи обаче, нещо, което е в нормата, да бъде възприето като огромно или малко за различните жени. За големината на члена значение има и доколко е възбуден мъжът и от колко време не е правил секс. Колкото по-“сериозно“ е положението и възбуден е партньорът ви, толкова по-голям ще е членът му. Така при един мъж големината може да варира според ситуацията.

Дотук е просто и ясно. Размерът е важен и се оказва, че от много глава не боли. Какво ще кажете обаче за партньор с гигантски член, за когото сексът се изчерпва с движения в стил „напред-назад“. Неприятно, нали? Няма възбуда, няма удоволствие, възможно е дори да ви боли от липсата на овлажняване. Дано той не си въобрази, че е от размера на члена.

8370_1.jpgС некачествен партньор в леглото, може да изпитате болка дори и от малък член. Тук логично затваряме темата – размерът има значение дотолкова, доколкото да допълни удоволствието от секса. Когато сте достатъчно възбудени и партньорът ви се е постарал да изпитате върховно удоволствие, трябва да е нещо наистина микроскопично, за да не се почувствате удовлетворени от сексуалния контакт.

Големият размер не е гаранция за страхотен секс, но е добра предпоставка. Мъжете, които не се радват на големи мъжки атрибути, могат с лекота да компенсират всичко, стига да се постараят да дарят половинката си с удоволствие. По всички всевъзможни начини, които познават. Надарените господа обаче не бива да разчитат само на размера, защото той нищо не означава, когато не е въведен правилно в употреба.

155 коментарaДобави коментар »

реалистката

От реалистката11.10.2012, 01:10 ч.

Да няма никакво значение когато си влюбена и тръпнеш в очакване на срещата с `красавеца от мечтите ти `. Казваш си`с него изпитвам такава страст която до момента не съм познала`. СУПЕР. Само че връзките не след дълго...

Виж всички коментари за "Ах, този размер...".

Още от "Мъжете"

Време за мъже: Благовест Анев

Време за мъже: Благовест Анев

Красив мъж, с чаровна усмивка и обещаващо бъдеще като модел – какво повече би искала една жена от Благовест Анев.

Ако той е твърде бърз...

Ако той е твърде бърз...

Сексуалния живот между двама души е деликатна част от личните им отношения. Понякога всичко е страхотно от самото начало, друг път се нагаждаме с времето, а при трети случаи удовлетворението от сексуалния живот никога не настъпва. 

Перфектна свирка

Перфектна свирка

Искам свирка! Не съм циник, но ми омръзна да каня разни „дами“ на вечеря, когато просто искам свирка. Предпочитам нещата да са ясни от самото начало, за да няма недоразумения. Обичам да ми духат и не ме е срам да си го призная.