Ах, този размер...

От 155 коментара1/5

Има ли значение размерът? Този въпрос е толкова банален, тривиален и скучен, че може би въздъхвате от отегчение, когато някой ви го зададе.

Ах, този размер...

И все пак, размерът на мъжката „гордост“ е от съществено значение за всяка жена и макар да премълчаваме, ние жените сериозно се вълнуваме от темата.

Когато не сте били досега с някой мъж и ви предстои да имате сексуален контакт с него, освен това как ще мине всичко ви вълнува и въпросът: „Как изглежда най-интимното му място и какви са размерите му?“

Мъжете дори не подозират колко различни и интересни за нас са интимните им части и че те стават повод на дълги женски разговори. Някои жени дори с любопитство ги разглеждат и откриват „приликите и разликите“ с това, което са свикнали да виждат. След това разказват подробно на приятелките си и активно обменят опит.

Научни проучвания сочат, че мъжете по света се нареждат в следния ред според големина на члена им (от най-надарени към най-скромно надарени): негроидна раса, латиноамериканска раса, европеидна раса и азиатска раса.

Колкото и подробно да искаме да обсъдим и разучим мъжката гордост на половинката ни, най-важната тема си остава „размерът“. От страниците на списанията мъжете, а дори и жените, често биват убеждавани, че размерът няма значение, важен е начинът и вниманието, което получаваме от един мъж. Някои са съгласни, други не.

Да погледнем обективно - има ли значение и доколко размерът на мъжката интимна гордост?

Истината е някъде по средата. Големината на мъжкия член има значение за всяка жена. Почти за всички важи правилото – колкото повече, толкова по-добре.

Когато жената се възбуди, влагалището й се овлажнява, разширява и удължава, за да е в „готовност“ да поеме члена. Когато започне същинската част на акта, колкото по-бурно партньорите правят секс, толкова повече се отпускат женските интимни части. Когато членът на мъжа е малък, реално жената не усеща достатъчно допира с члена на партньора си и това не й носи достатъчно наслада. Колкото по-голям и еректирал е членът, толкова по-голямо е удоволствието за всяка жена. Това се дължи и на факта, че освен по-надълбоко, интимното й място се стимулира и в областта на G-точката, която по последни проучвания се намира в началото на влагалището, в „горната“ му част, когато сте легнала. Накратко – колкото по-дълъг е членът, толкова по-силно усещате сексуално удоволствие в най-дълбоката част на влагалището, а колкото по-дебел е, толкова по-резултатно се стимулира G-точката.

Важно е да отбележим, че големината е субективна величина. За едни жени е голямо едно, за други – друго. Това се дължи не само на факта колко партньори са имали и каква база за сравнение имат, но и на това колко „стегнат“ или „отпуснат“ е мускулът им там.

Статистически нормален еректирал пенис е с големина 15-18 сантиметра. Всичко под тази дължина е малко, а над нея голямо. Това не пречи обаче, нещо, което е в нормата, да бъде възприето като огромно или малко за различните жени. За големината на члена значение има и доколко е възбуден мъжът и от колко време не е правил секс. Колкото по-“сериозно“ е положението и възбуден е партньорът ви, толкова по-голям ще е членът му. Така при един мъж големината може да варира според ситуацията.

Дотук е просто и ясно. Размерът е важен и се оказва, че от много глава не боли. Какво ще кажете обаче за партньор с гигантски член, за когото сексът се изчерпва с движения в стил „напред-назад“. Неприятно, нали? Няма възбуда, няма удоволствие, възможно е дори да ви боли от липсата на овлажняване. Дано той не си въобрази, че е от размера на члена.

8370_1.jpgС некачествен партньор в леглото, може да изпитате болка дори и от малък член. Тук логично затваряме темата – размерът има значение дотолкова, доколкото да допълни удоволствието от секса. Когато сте достатъчно възбудени и партньорът ви се е постарал да изпитате върховно удоволствие, трябва да е нещо наистина микроскопично, за да не се почувствате удовлетворени от сексуалния контакт.

Големият размер не е гаранция за страхотен секс, но е добра предпоставка. Мъжете, които не се радват на големи мъжки атрибути, могат с лекота да компенсират всичко, стига да се постараят да дарят половинката си с удоволствие. По всички всевъзможни начини, които познават. Надарените господа обаче не бива да разчитат само на размера, защото той нищо не означава, когато не е въведен правилно в употреба.

155 коментарaДобави коментар »

реалистката

От реалистката11.10.2012, 01:10 ч.

Да няма никакво значение когато си влюбена и тръпнеш в очакване на срещата с `красавеца от мечтите ти `. Казваш си`с него изпитвам такава страст която до момента не съм познала`. СУПЕР. Само че връзките не след дълго...

Виж всички коментари за "Ах, този размер...".

Още от "Мъжете"

Време за мъже: Витомир Саръиванов

Време за мъже: Витомир Саръиванов

Витомир Саръиванов е български коментатор, репортер, телевизионен водещ и продуцент. В момента Витомир Саръиванов, известен и с невероятната си прилика с Фродо от „Властелинът на пръстените“, е лице на „Здравей България“.

Послание до вас, мъже!

Послание до вас, мъже!

Жените, както и мъжете, имат със сигурност преки физически реакции, при които не би могло да се получи "късо съединение", но се различават и са устроени по особено - моля ви, първо гърдите и кожата, а не директно сграбчване на клитора.

Мъжете и нощните заведения

Мъжете и нощните заведения

Падне ли нощта, на мъжете хич не ни се прибира. Обичаме да си поскитаме по нощните барове и дискотеки. Всеки разпуска, където и както му „душа иска“. Пич, кажи какво правиш по нощните заведения, за да ти кажа какъв си!