Разногласията около празниците водят до раздяла

0 коментара0/5

Коледа е най-неподходящото време да останете сами, но понякога разногласията покрай празниците водят именно до раздяла.

Разногласията около празниците водят до раздяла
 © istockphoto.com

Декември е месецът на най-големите възходи и падения в една връзка, независимо дали сте заедно от месец или от години, независимо дали отношенията ви са повече от прекрасни или връзката ви е нестабилна. Коледа може както да съсипе иначе чудесна връзка, така и да превърне повърхностните отношения между двама в изпепеляваща любов.

Вижте също:Как Коледа може да ви скара? >>>

Причината е, че Коледа носи със себе си много въпроси, водещи понякога до твърде много разногласия.

Сами, у нас или у вас?

Обичайно жените са тези, които държат на семейните събирания по празниците, докато мъжете предпочитат да си починат у дома и да се отдадат на бира, футбол и консумиране на връзката си. Този сценарий, обаче, е почти невъзможен за тях. Обичайно са изправени през избора не дали да са си у дома, а в чие семейство да се отиде на гости – при тъщата или при свекървата. А този въпрос обикновено няма правилен отговор и се стига до неприятни скандали и размяна на грозни думи, които могат да доведат и до раздяла.

Вижте също:Свекърва и тъща - рецепта за семейно щастие >>>

Шопинг терапия за Нея, шопинг кошмар за Него

Мъжете с радост биха минали без традиционното коледно пазаруване. За жените обаче това е ритуал, в който редовно въвличат и половинката си, за да му подскажат какъв подарък искат за Коледа, да разберат какво той иска или просто да прекарат „приятно“ време заедно. Мъжете от своя страна се изнервят, склонни са да вдигнат скандал, със сигурност нищо не са разбрали за коледните желания на половинката си и определено не намират коледния шопинг за приятно време заедно с любимия човек.

Вижте също: Как пазаруват мъжете и жените по Коледа >>>

Добави описание

Неподходящи подаръци или липсващи такива

Ако чуете жена да казва „Не искам подаръци, ти си ми достатъчен!“ не й вярвайте. Любовта никога не е достатъчна, ако не е подплатена и с подходящ подарък на Коледа. Ако такъв липсва или пък е нещо повече от неподходящо, ще запомните тази Коледа.

Любопитно:Какво искат жените за Коледа, а какво получават от мъжете? >>>

Мрънкането и натякването на половинката ви няма да ви позволи да я забравите. От друга страна и мъжете не са по-различни от нежния пол. Дори и да не обичат коледния шопинг, се радват на подаръци под елхата. Ако пък са получили нещо смотано според тях, не се учудвайте, ако са сърдити по празниците.

Вижте също: Влюбена в Сърдитко Петко >>>

Той + Тя + Децата = Коледен кошмар

Някои двойки имат по-сериозни проблеми от подаръците, пазаруването и това къде ще прекарат празниците. Ако добавим и децата в цялата картинка, Коледа може да се превърне в най-кошмарното време от годината за вас и половинката ви.

Любопитно:5 въпроса, които да си зададете, преди да имате деца >>>

22.12.2016/Ели Йорданова

Още от "Раздяла"

Раздялата и социалните мрежи

Раздялата и социалните мрежи

Съвременните раздели са много по-сложни, отколкото бяха при предишните поколения.

Звездните разводи на 2016 г.

Звездните разводи на 2016 г.

Животът на звездите се следи под лупа, но когато става дупа за любов, връзки и особено раздели, интересът е още по-голям. Ето кои са звездните раводи на 2016 година.