4 правила за използването на вибратор

1 коментар0/5

Какво ще правите със своя вибратор зависи само и единствено от вас. Движенията, темпото и моментите на интимност определяте вие. Само трябва да имате предвид следващите 4 правила, които са важни при използването на вибратор.

4 правила за използването на вибратор
 © iStock

Вибраторът е един от приятелите на жената. Той може да ѝ достави удоволствие във всеки един момент – най-вече, когато наблизо няма подходящ партньор за тази цел. Вибраторът обаче не е предназначен само за необвързаните жени. Той може да бъде чудесно допълнение към сексуалната игра на двама души. Най-общо казано вибраторът е нещо, което много дами притежават и което използват с удоволствие. Вижте 4 правила, които са важни при употребата на вибратор:

Не използвайте лубриканти на силиконова основа

Лубрикантите на силиконова основа могат да бъдат вредни за вашия вибратор. Повечето съвременни вибратори са изработени от силикон, но ако ги съчетаете с лубриканти на силиконова основа, това ще направи техният материал прекалено мек. По-добре използвайте лубрикант на водна основа или пък заложете на лубрикант на силиконова основа, но в комбинация с презерватив (който да защитава вибратора).

Прочетете още:

Избор на лубрикант – за какво да внимавате

За анален секс – купете си специален вибратор

Ако сте почитатели на аналния секс и искате да използвате вибратор за тази цел, купете си такъв, който е предназначен специално за тази зона. Обикновено тези вибратори са с по-малки размери и леко извити, за да се чувства жената по-комфортно. Използвайте по-голямо количество лубрикант.

Добави описание

Не използвайте един и същи вибратор за вагинален и анален секс

Както стана ясно, видът на вибратора за дупето се различава от стандартния такъв. Не се препоръчва използването на един и същи вибратор не само заради размера, но и заради увеличения риск от вагинална инфекция.

Вижте също:

Дискретни секси играчки, които не приличат на такива

Не очаквайте всеки път да получавате оргазъм

Не се заблуждавайте, че използването на вибратор автоматично ви гарантира оргазъм. Всъщност достигането на връхната точка зависи от много фактори, точно както при секса с мъж. Най-вече вие трябва да имате подходящата настройка. Използването на вибратор със сигурност обаче ще ви помогне да изследвате нови и непознати усещания, тъй като вие самите знаете най-добре кое точно ви доставя удоволствие.

4 съвета за невероятен вагинален оргазъм >>>

04.09.2017/Милена Алексиева

1 коментарДобави коментар »

sexshoperotika

От sexshoperotika16.03.2018, 14:04 ч.

Също така важно при използването на вибратор е да се подбере правилният модел, който да пасва както като размер, така и като фукнционалност. Има различни модели с дистанционно, които се връзват към телефон, такива със...

Виж всички коментари за "4 правила за използването на вибратор".

Още от "Секс тайни"

“Духова музика”

“Духова музика”

Не бе много отдавна, когато гениталните целувки бяха претекст номер едно и цар на царете сред доказателствата за развод на основание "перверзност", "жестокост" и т.н.

Спалнята не само място за почивка

Спалнята не само място за почивка

Защо след брака сексуалното желание между съпрузите намалява? Защо това става проблем, който превръща спалните в най-обикновени места за почивка.

Домашно порно

Домашно порно

Не е тайна, че и мъжете, и жените гледат порно, харесват порно, мастурбират на порно. А какво ще кажете за едно домашно порно, в което вие сте героите. Много двойки превръщат домашното порно в част от любовната игра.