5-те правила на духовния секс

0 коментара0/5

Що е то духовен секс и каква е тайната за постигането му?

5-те правила на духовния секс

Кристално чиста комуникация

Без завоалирани реплики, недоизказани желания, загатвания и прочие. Духовният секс в голяма степен започва първо от общуването. Ако двама души не са готови да комуникират по темата за секса, то духовният секс е нещо невъзможно за тях. Не забравяйте, че партньора ви не може да чете мислите ви и няма да му е лесно да отгатне, че обожавате да ви целуват по врата или си падате по секса отзад. А вашето очакването той да чете мисли обикновено води до изнервеност, която съсипва секса. 

Защо мъжете искат отзад? >>>

Оставете страничните мисли извън спалнята

Живейте в настоящето, бъдете тук и сега, в леглото в секси поза с партньора ви. Забравете за всичко друго - за домакинстването, за това че трябва да си запазите час за гинеколог, за мейла, който не изпратихте днес, а трябваше. Страничните мисли са най-големия враг, за да бъде секса изведен наистина на едно по-високо ниво, така че да не бъде само физическо усилие, а духовно преживяване. Именно този секс обещава завърпек с разтърсващ оргазъм.

Добави описание

Отпуснете се и се предайте в ръцете му

Забравете за това как трябва или не трябва да се случват нещата. Сексът не трябва да е по сценарий, защото тогава се губи страстта. Отдайте се на момента и се водете от партньора си. Ако ви метне на дивана в хола не мислете за това, че трябва да стигнете до спалнята, защото именно там ви се получава най-добре секса и ви е най-комфортно. Забравете за всички тези привички и извадете непредубеденото си първично Аз на показ. 

8 ползи от добрия секс >>>

Забравете за критиката

Не става въпрос само за критика в леглото, но и въобще за критиката във връзката ви. Тя убива специалната връзка между двама души и съсипва и сексуалния им живот неусетно. Престанете да правите забележка къде си е събул гащите и чорапите, не секвайте ентусиазма му, ако е малко по-непохватен, груб или нещо друго. 

Доверието е с приоритет

Липсва ли доверие сексът може да бъде всякакъв, но не и духове. Трябва да имате доверие помежду си, за да успеете да се отпуснете и да знаете, че краят ще е съвършен. 

12.04.2018/Ели Йорданова

Още за: секс

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5-те правила на духовния секс".

Още от "Секс тайни"

8 начина да разнообразите мисионерската поза

8 начина да разнообразите мисионерската поза

Подсладете сексуалния си живот с няколко лесни трика. Мисионерската поза вече има много лица и всички те са повече от горещи!

15 техники за страхотен секс

15 техники за страхотен секс

В секса винаги има какво да се научи. Предлагаме ви няколко съвета дадени от експерти по сексология и полова терапия, които са резултат от продължителни наблюдения и споделен опит.

Любов с кукла

Любов с кукла

Наред с всички секс играчки се подреждат и куклите. Сега навярно си представяте грозна надуваема кукла с отворена уста и червено червило. Но не, ще си говорим за секс кукла от ново поколение, която прилича повече на жив човек, а не на кукла.