5-те правила на духовния секс

0 коментара0/5

Що е то духовен секс и каква е тайната за постигането му?

5-те правила на духовния секс

Кристално чиста комуникация

Без завоалирани реплики, недоизказани желания, загатвания и прочие. Духовният секс в голяма степен започва първо от общуването. Ако двама души не са готови да комуникират по темата за секса, то духовният секс е нещо невъзможно за тях. Не забравяйте, че партньора ви не може да чете мислите ви и няма да му е лесно да отгатне, че обожавате да ви целуват по врата или си падате по секса отзад. А вашето очакването той да чете мисли обикновено води до изнервеност, която съсипва секса. 

Защо мъжете искат отзад? >>>

Оставете страничните мисли извън спалнята

Живейте в настоящето, бъдете тук и сега, в леглото в секси поза с партньора ви. Забравете за всичко друго - за домакинстването, за това че трябва да си запазите час за гинеколог, за мейла, който не изпратихте днес, а трябваше. Страничните мисли са най-големия враг, за да бъде секса изведен наистина на едно по-високо ниво, така че да не бъде само физическо усилие, а духовно преживяване. Именно този секс обещава завърпек с разтърсващ оргазъм.

Добави описание

Отпуснете се и се предайте в ръцете му

Забравете за това как трябва или не трябва да се случват нещата. Сексът не трябва да е по сценарий, защото тогава се губи страстта. Отдайте се на момента и се водете от партньора си. Ако ви метне на дивана в хола не мислете за това, че трябва да стигнете до спалнята, защото именно там ви се получава най-добре секса и ви е най-комфортно. Забравете за всички тези привички и извадете непредубеденото си първично Аз на показ. 

8 ползи от добрия секс >>>

Забравете за критиката

Не става въпрос само за критика в леглото, но и въобще за критиката във връзката ви. Тя убива специалната връзка между двама души и съсипва и сексуалния им живот неусетно. Престанете да правите забележка къде си е събул гащите и чорапите, не секвайте ентусиазма му, ако е малко по-непохватен, груб или нещо друго. 

Доверието е с приоритет

Липсва ли доверие сексът може да бъде всякакъв, но не и духове. Трябва да имате доверие помежду си, за да успеете да се отпуснете и да знаете, че краят ще е съвършен. 

12.04.2018/Ели Йорданова

Още за: секс

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5-те правила на духовния секс".

Още от "Секс тайни"

25 въпроса за секса, които не можем да зададем на глас

25 въпроса за секса, които не можем да зададем на глас

Изяснете си ги , за да се радвате на здравословен полов живот.

Предимствата на секса с напредването на възрастта

Предимствата на секса с напредването на възрастта

Не трябва да съжалявате, когато добавяте още една година към възрастта си, поне що се отнася до секса. Всъщност сексът става все по-хубав с годините. Научете кои са предимствата на секса с напредването на възрастта.

Със или без любовна игра?

Със или без любовна игра?

Любовната игра е  прелюдия към същинското удоволствие от секса. Много двойки посвещават значително време на любовната игра, намирайки я дори за по-възбужда от самия секс.