Кой е правилният размер презерватив?

0 коментара0/5

Презервативите са като дрехите. Ако не са правилният размер, са неудобни и ви карат да се чувствате зле. Ето как да разберете кой е правилният размер презерватив.

Кой е правилният размер презерватив?

В днешно време няма такова нещо като "универсален размер" презерватив. Както и в текстилната, така и в тази индустрия има размери от S до XL. Е, все пак М е най-разпространеният и "универсален" размер, но ето как да разберете дали той е за вас или не.

Твърде тесен?

Ако поставянето на презерватива се оказва трудоемко и е твърде плътно прилепващ върху кожата, това може да попречи на мъжа да задържи ерекцията си, което да съсипе сексуалното изживяване и за двамата партньори. Ако все пак сексът е бил зашеметяващ, но при свалянето на презерватива забележите, че "ластикът" в горната част се е отпечатал върху кожата, то това е сигурен знак, че презервативът не е точния размер. 

10 мъжки грешки с презерватива >>>

Добави описание

Твърде хлабав?

Ако презервативът е твърде хлабав, той се плъзга нагоре и надолу при всяко приникване и е възможно да се изхлузи. Освен това създава неприятно усещане и за двамата партньори, включително и звукът, който се произвежда при разместването на презерватива, наподобяващ джвакане. Според сексолозите неподходящият размер презерватив , особено по-големите от необходимото, значително пречи на достигането до оргазъм и еякулация, тъй като триенето е особено намалено, съответно и сексуалната стимулация е много малка. 

Интересно от форума: Когато правя секс с презерватив не усещам нищо>>>

Съвсем по мярка

В идеалния случай презервативът:

  • се поставя лесно
  • прилепва плътно и не се мести
  • не оставя следи от прищипване върху кожата
  • не създава неприятни усещания за чуждо тяло

04.01.2018/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Кой е правилният размер презерватив?".

Още от "Секс тайни"

Секс в четири части - “Жената отгоре” ІІ част

Секс в четири части - “Жената отгоре” ІІ част

Нови секспози - жената отгоре. Вариантите на тази поза ти позволяват да държиш ситуацията под свой контрол.

Всичко, което трябва да знаете за тантричния секс

Всичко, което трябва да знаете за тантричния секс

Какво е тантра и как да я постигнете? В следващите редове ще научите всичко, което ви е необходимо за тантричния секс. Усъвършенстването оставаме на вас!

Мокрите сънища

Мокрите сънища

Случвало ли ви се е да се събудите точно след като изпитали върховно удоволствие по време на сън? Еротичните (мокрите) сънища са нещо напълно нормално и са се случвали на всеки.