Кой е правилният размер презерватив?

0 коментара0/5

Презервативите са като дрехите. Ако не са правилният размер, са неудобни и ви карат да се чувствате зле. Ето как да разберете кой е правилният размер презерватив.

Кой е правилният размер презерватив?

В днешно време няма такова нещо като "универсален размер" презерватив. Както и в текстилната, така и в тази индустрия има размери от S до XL. Е, все пак М е най-разпространеният и "универсален" размер, но ето как да разберете дали той е за вас или не.

Твърде тесен?

Ако поставянето на презерватива се оказва трудоемко и е твърде плътно прилепващ върху кожата, това може да попречи на мъжа да задържи ерекцията си, което да съсипе сексуалното изживяване и за двамата партньори. Ако все пак сексът е бил зашеметяващ, но при свалянето на презерватива забележите, че "ластикът" в горната част се е отпечатал върху кожата, то това е сигурен знак, че презервативът не е точния размер. 

10 мъжки грешки с презерватива >>>

Добави описание

Твърде хлабав?

Ако презервативът е твърде хлабав, той се плъзга нагоре и надолу при всяко приникване и е възможно да се изхлузи. Освен това създава неприятно усещане и за двамата партньори, включително и звукът, който се произвежда при разместването на презерватива, наподобяващ джвакане. Според сексолозите неподходящият размер презерватив , особено по-големите от необходимото, значително пречи на достигането до оргазъм и еякулация, тъй като триенето е особено намалено, съответно и сексуалната стимулация е много малка. 

Интересно от форума: Когато правя секс с презерватив не усещам нищо>>>

Съвсем по мярка

В идеалния случай презервативът:

  • се поставя лесно
  • прилепва плътно и не се мести
  • не оставя следи от прищипване върху кожата
  • не създава неприятни усещания за чуждо тяло

04.01.2018/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Кой е правилният размер презерватив?".

Още от "Секс тайни"

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Мъжете не са наблюдателни? Не и по време на секс! Ето какви винаги ще направи впечатление на мъжете под завивките.

Петте най-често срещани фетиши

Петте най-често срещани фетиши

Почти всеки човек има "слабо място", нещо, към което е особено чувствителен и което го тласка към незабравим секс. Научете, кои са петте най-често срещани фетиша.

Перверзни секс фантазии

Перверзни секс фантазии

Секс фантазии, които е невъзможно да станат реалност. Секс фантазии, които развихрят въображението и освобождават от всички задръжки. Секс фантазии, които разширяват секс мирогледа и отключват най-първичните инстинкти.