Оргазмът като ежедневна необходимост

0 коментара0/5

Оргазмът е често пренебрегван под претекст, че по-важни са емоционалната и физическа близост. А всъщност оргазмът е нещо много повече от бонус към сексуалния ви живот. Той има редица положителни ефекти върху жените и много сексолози препоръчват оргазмите да са ежедневни.

Оргазмът като ежедневна необходимост

Оргазмът трябва да се превърне във ваш приоритет, но без да бъде фикс идея, което ще попречи достигането му, поради формирането на психологически натиск от представата, че на всяка цена трябва да достигнете до заветното "О". Но просто е важно да не се примирявате с липсата на оргазми, а да намерите каква е тайната на вашето тяло за достигането им. 

Рецепта за оргазъм >>>

Оргазмите увеличават потока на творческата енергия и допринасят за цялостното физическо здраве. Оргазмите са наистина единственото време, в което мозъците на жените могат да изпитат дълбока релаксация. Всъщност, когато една жена има оргазъм, мозъкът й може да се успокои до нива, съвпадащи само с трансцендентална медитация. 

Оргазмът помага на жените да увеличат тестостерона и естрогена. Те също така помагат за намаляване на стреса, което поддържа нивата на кортизола под контрол. Когато жените се радват на редовни оргазми, те имат по-положителна нагласа, що се отнася до сексуалните си контакти, което пък води до по-голямо удоволствие с партньора.

Добави описание

Оргазмът увеличава и нивата на окситоцин, който пък от своя страна спомага за по-осезаемото усещане за близост с партньора, с когото току-що сте имали оргазъм. Това пък в по-общ план се отразява положително на връзката ви, тъй като изграждате доверие и усещане за близост помежду си. Установено е също, че окситоцинът възстановява мускулната тъкан, буквално правейки ви по-млади.

С аромат на хормони - естествени афродизиаци >>>

Оргазмът кара жените да се чувстват буквално живи и да преоткриват себе си и вътрешната си сила и красота, независимо от възрастта им. Оргазмът акумулира енергия, до която иначе не бихте имали достъп. Той е най-доброто средство за лекуване на депресивни състояния, вземане на трудни решения, достигане до редица отговори в живота на жените.

01.02.2018/Ели Йорданова

 

Още за: оргазъм, секс

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Оргазмът като ежедневна необходимост".

Още от "Секс тайни"

Най-сексапилните части от женското тяло

Най-сексапилните части от женското тяло

Ушите , краката , бедрата, гърдите , интимните зони - всичко това възбужда мъжете, но ще се изненадате, когато разберете коя част от женското тяло е най-секси според мъжете.

Няколко признака, че спешно трябва да правите секс

Няколко признака, че спешно трябва да правите секс

Обикновено не ни е нужно да си обясняваме защо ни се прави секс. Тялото ни понякога го иска и ние усещаме неистово желание да бъдем интимни с определен мъж (понякога дори не е задължително да е определен, а просто мъж).

Секси реклами

Секси реклами

Сексът продава всичко и на всеки. Ето защо едни от най-оригинални и  запомнящи се реклами, които могат да ви пробутат всякакъв продукт, са именно със сексуална тематика. Така ли е наистина? Разгледайте колекцията ни от секс реклами и се убедете са