Високи токчета за разтърсващ оргазъм

42 коментара3/5

На високи токчета изглеждате не само стройни и сексапилни. Чифт обувки с високи токчета ще ви осигури и разтърсващ оргазъм. Чрез високи токчета ще откриете нови секс пози, ще разнообразите сексуалния си живот и ще изживеете незабравим оргазъм.

Високи токчета за разтърсващ оргазъм
Високи токчета за разтърсващ оргазъм

Високите токчета влияят благоприятно на мускулите, които участват в механизма на оргазма.Когато ходите на високи токчета, стягате именно тези мускули. Това ги прави по-силни и увеличава способността им да се съкращават. Според някои изследвания именно тренирането на мускулатурата на таза  ще подобри сексуалния ви живот, като ви помогне да стигнете по-бързо и лесно до разтърсващ оргазъм. Тренировките, предназначени за мускулите, отговарящи за сексуалната възбуда, са доста трудоемки за повечето жени. Носенето на високи токчета обаче успешно може да реши този проблем. Токчето обаче не трябва да бъде повече от 6-7см. По-високите обувки може имат обратен ефект. Възможно е да предизвикат болки в краката и колената. Прекалено високите токчета пречат и на красивата походка и стройната фигура.

Високи токчета за разтърсващ оргазъмЗа някои жени чифтът обувки с високи токчета е неразделна част от секса. С времето високите токчета са се превърнали в сексуален фетиш за мъжете. Освен, че помагат да изпитате разтърсващ оргазъм, високите токчета са причината да изглеждате още по-сексапилни. Те повдигат дупето и визуално издължават краката, което няма как не завърти главата на мъжете. Тъй като мъжкото съзнание често играе ролята на ерогенна зона, то със сигурност партньорът ви ще изпита сексуално удоволствие само като ви гледа да се поклащате на високи обувки. Първата крачка към постигането на добър секс и разтърсващ оргазъм е именно предварителната сексуална възбуда на психологическо ниво. Когато вие изглеждате секси и се чувствате секси, това със сигурност възбужда както вас, така и половинката ви. Високите токчета, съчетани с предизвикателно бельо са гаранция за незабравим секс, силна възбуда и разтърсващ оргазъм. А надали има жена, която не се радва на бурен оргазъм, и мъж, който да не е щастлив от факта, че е задоволил партньорката си.

Високите токчета дори могат да се приемат за вид секс играчка. Чрез тях може да достигнете до нови измерения в секса, да откриете нови секс пози или да практикувате такива, които преди не сте пробвали.

Високите токчета са изключително удобни и полезни за тези жени, ако обичат да правят секс прави, опряни на стената, масата или какъвто и да било друг предмет. Високите обувки повдигат таза и улесняват проникването. Тази поза е възможно да улесни и стимулацията на G-точката ви. Високите токчета могат да ви накарат да се чувствате дори по-отпуснати, когато практикувате секс в изправено положение, което ще улесни достигането ви до оргазъм. Високите токчета са чудесно допълнение и към секс позата, в която партньорът ви е седнал на стол, а вие сте в скута му с гръб или с лице към него. Обувките ще ви осигурят по-голяма височина, което ще направи движенията ви по-страстни и възбуждащи и за двама ви.

Високи токчета за разтърсващ оргазъм

Разбира се, жените, които не носят обувки на високи токчета, не означава, че ще изпитат по-слабо сексуално удоволствие. И без високи токчета ще достигнат до оргазъм, но пък с тях усещането ще бъде по-различно, а може би и по-хубаво за някои жени.

23.11.2009/Ели Йорданова

 

42 коментарaДобави коментар »

metaxxa

От metaxxa08.12.2017, 12:12 ч.

Харесвам жена на токчета, невероятно изкушаващо, а ако е с обувки леко изрязани отпред да се виждат пръстчетата е божествено, една от фантазиите ми е да ги целувам точно така там...

Виж всички коментари за "Високи токчета за разтърсващ оргазъм".

Още от "Секс тайни"

Будилник-вибратор...за по-приятни сутрини

Будилник-вибратор...за по-приятни сутрини

Британски изобретатели представиха необичайна новост, предназначена специално за дами...уникален будилник- вибратор.

Орална любов за него

Орална любов за него

Оралната любов е нещо, което всеки мъж си умира да получава. Той обожава да ви гледа как се приближавате към интимните му части, докосвате го и след това сладко го целувате...

10 правила за първия секс с нов партньор

10 правила за първия секс с нов партньор

Целокупното човечество винаги е минавало и ще минава през фазата на първия секс с нов партньор, независимо дали той ще се окаже поредният или постоянният партньор.