Жените мастурбират

60 коментара1/5

Ако все още не знаете, жените мастурбират! Е, може би не толкова често, колкото мъжете, но със сигурност мастурбират по-често, отколкото твърдят. Много жени се срамуват от факта, че мастурбират, но в мастурбацията няма нищо неестествено.

Жените мастурбират
Мастурбацията е дори задължителна за тези жени, които трудно достигат до оргазъм по време на секс. При някои проблемът със „свършването“ е на биологична основа, а при други причината е в партньора. Сексуално незадоволената жена е истинска природна стихия, способна е да вгорчи живота ви само с един поглед. Сексуалното задоволяване е точно толкова необходимо за част от дамите, колкото жизненоважна е храната за организма. Затова много жени си доставят удоволствие като мастурбират. Това е най-сигурният начин за една жена, че ще получи това, което иска – незабравим оргазъм. Мастурбацията дава възможност на жената да удовлетвори сексуалните си желания и да бъде докосвана там, където най-много й харесва.

Жените мастурбиратМастурбацията, особено когато става въпрос за неопитни в сексуално отношение момичета, е начин за жената да опознае тялото си, да научи кои са чувствителните й места и какъв е пътят към постигането на висше удоволствие. А, когато жената познава тялото си и е наясно с желанията си, тя ще знае какво да иска от партньора си в секса. Така тя ще бъде сексуално задоволена, а той ще бъде със самочувствието на перфектния любовник, който си е свършил работата качествено. Лъжа е, че мъжете не обичат да ги напътстват в леглото. Дори тези, които се имат за богове в спалнята, няма да откажат да разберат кое възбужда половинката им, как и къде да я докосват, за да й подарят незабравим оргазъм. Тяхната цел е да ви задоволят, а когато играят на сляпо, невинаги успяват. Затова не се стеснявайте да си кажете открито какво ви се иска, дори и да е най-смелата ви и нетрадиционна сексуална фантазия. Можете да научите половинката си кое ви харесва не само като му казвате какво да прави, но и като го напътствате. Сложете ръката му между краката си и стимулирайте клитора си, като използвате неговите пръсти. Така ще покажете на половинката си къде и как точно да ви докосва, за да се чувствате максимално възбудени.

Жените мастурбират и, ако нямат постоянен партньор, а не са почитателки на секса за една нощ.Ако жената няма намерение да си ляга с когото и да е, а търси сериозна връзка, мастурбацията е най-прекият и лесен път към нейния оргазъм. Мастурбацията  е начинът за жената да задоволи естествените си сексуални нужди. Някои жени мастурбират, защото само така могат да свършат. Те предпочитат сами да си подарят това, което не могат да получат от мъжете, тъй като знаят къде, как, с какъв натиск да се докосват, за да изпитат сексуално удоволствие.Жените мастурбират и, защото търсят разнообразието в сексуалния си живот. Някои изневеряват, а други просто преминават към ръчна стимулация, за да покорят нови върхове в сексуалната възбуда. Трябва обаче да оставите половинката си с впечатлението, че мастурбирането не означава задължително, че има проблем във връзката ви, а просто е начин да я направите още по-перфектна.

Но не всички жени мастурбират.Тези, които често достигат до оргазъм по време на секс по-рядко прибягват до самозадоволяване. Други жени не мастурбират, защото могат да се възбудят единствено от ласките на мъж. Някои жени пък отказват да се самозадоволяват, или поне не признават, че го правят, защото смятат, че мастурбацията е нещо нередно и порнографско.

Колкото по-често достигате до оргазъм чрез мастурбиране обаче, толкова по-често ще се усамотявате в желанието си да си доставите сексуално удоволствие. Но внимавайте да не се озовете в ситуацията на Шарлот от сериала „Сексът и градът“, която се оказа пристрастена към мастурбацията, и особено към вибратора си, до такава степен, че предпочиташе самозадоволяването пред секса с мъже. 

Техники за мастурбацияЖените мастурбират

Както и при секса, така и при мастурбацията можем да говорим за любовна игра. Вместо директно да преминете към стимулирането на клитора и проникването във влагалището с пръст, вибратор или друг предмет (в случай, че искате да експериментирате) може първо да започнете да се докосвате и галите по цялото тяло. Някои жени си фантазират, че получават ласки от мъжа на мечтите си, други си представят сцени от любовен филм или просто някоя от сексуалните си фантазии. Важното е да се усамотите някъде, където ще останете само със собствените си мисли и усещания, след което дайте свобода на въображението си. Част от дамите пък обичат докато мастурбират да си пуснат порно. Докато гледат секс, чуват пъшкане и стенания и мастурбират в същото време се възбуждат двойно повече и чувстват двойно по-голямо удоволствие.

При мастурбация само с ръце е по-вероятно да достигнете до клиторен, но не и до вагинален оргазъм. Ако се стремите към втория тип сексауална възбуда, първо предприемете еднаразходка до сексшопа и се снабдете с някоя секс играчка като вибратор например. Вибраторът ще ви помогне да достигнете до G-точката си и да изпитате разтърсващ вагинален оргазъм.

За да бъде по-екстремно изживяването ви, позволете на партньора си да гледа как мастурбирате.Това ще възбуди и него и, по-важното, ще го научи как следващия път той да е причината да крещите от удоволствие. На мъжете им харесва да гледат как се докосвате, така че може да направите това и по време на любовната игра. След това сексът ще бъде повече от горещ и страстен.

За някои жени идеалното място за мастурбация е банята. Там са сами със себе си и душа. Да оставим настрана факта, че немалък процент жени използват душа като вибратор и да обърнем внимание на струята вода. Стимулирането на клитора с водна струя доставя огромно удоволствие на голям процент дами. Единственото условие е да използвате топла или леко хладка вода. Същият ефект може да постигнете и, ако се възползвате от силните водни струи в джакузито.

14.12.2009/Ели Йорданова
 

60 коментарaДобави коментар »

bobi4ek

От bobi4ek10.01.2016, 10:18 ч.

Аз също обичам да мастурбирам и ще се радвам да намеря жени съмишленички тук.

Виж всички коментари за "Жените мастурбират".

Още от "Секс тайни"

Не ни е необходим секс - как живеят асексуалите?

Не ни е необходим секс - как живеят асексуалите?

Сексът е навсякъде, но има хора, на които не той им е нужен. Всеки човек може да посочи някого, който му е сексуално непривлекателен. За асексуала всички хора са такива. Как живеят асексуалите?

Секс в четири части – “Колянно- лакътна” ІV част

Секс в четири части – “Колянно- лакътна” ІV част

Нови секспози - Колянно- лакътна. Тези, които харесват откровената сексуалност на тази поза, ще ги привлекат и други смели експерименти.

Каква е връзката между секса и щастието?

Каква е връзката между секса и щастието?

Британските жени не правят достатъчно секс и не са особено доволни от този факт.