Огънят на любовната игра

28 коментара0/5

За мъжете любовната игра е също толкова важна, колкото и за жените. Затова момичета - не подценявайте тази част от любовното приключение.

Може да започнете с най-елементарното - сваляйте дрехите на партньора си една по една. И тъй като мъжете се стимулират визуално, нека събличането да бъде пред голямо огледало. Леко изхлузете ризата от раменете му и вместо да я събличате, завържете китките му с ръкавите. Така може да използвате дрехите като допълнително средство за възбуда.

Огънят на любовната игра


Не си мислете, че пълната голота е гаранция за успех. Оставете върху тялото му боксерките например и го погалете през тях.

След като сте пробудили фантазиите му, преминете към същинската част.


 • Целунете го горещо - мъжете си падат по необузданите, парещи целувки.
  Подразнете партньора си, като обходите около устата му с език, леко захапете долната му устна и езика му. Засмучете го смело. Някои мъже го наричат " фелацио на езика".
  Вземете в уста кубче лед преди подобен род целуване, като се опитате да включите цялото си тяло в преживяването. Докато се целувате, погалете лицето на партньора си с едната ръка, а с другата хванете дупето му, като в същото време притиснете към него гърдите и слабините си.

 • Дразнете всичките му сетива - сетивна стимулация може да бъде всичко- тялото на жената, нейният шепот, ароматът на кожата и. Всяко от тях активира онези части от мозъка на мъжа, отговорни за сексуалната възбуда. Може да отключите всички сетива на мъжа с масаж с ароматни масла, приглушена светлина, секси музика и еротично бельо.

 • Поемете инициативата - така не само ще му покажете, че вие сте добра в леглото, но и ще му позволите да се наслади на удоволствието - мъжете също обичат да бъдат прелъстявани, а много от мъжете обичат жената да поема инициативата. Водете го и го насочвайте към нови и нови пози. И ако тръгне надолу, за да ви задоволи орално, вземете нещата в свои ръце и вместо това вие направете за него онова, което заслужава.

 • Бъдете груби - мъжът е по-силен от жената и затова обича, когато тя действа първично.Ощипете зърната на гърдите му, издраскайте с нокти гърба му или масажирайте стомаха.С мачкащи движения на пръстите и дланите се придвижете надолу към кръста и гърба.
  Галете го с върха на ноктите си по гръбначния стълб - много мъже обожават това, както и повечето жени.
  Мъжете знаят, че са силни и им е хубаво да им го показвате и вие.

 • Накарайте го да полудее- след като партньорът ви не може да чака и секунда повече за великия миг, успокоите топката. Колкото повече чака, толкова повече възбудата му се усилва. Просто застанете над него и поклащайте бедрата си, все едно че наистина правите секс, но без да проникване.След това актът ще изглежда като истински триумф!!!

20.08.2003/С.Бинева


28 коментарaДобави коментар »

Колумбиеца

От Колумбиеца06.05.2009, 12:05 ч.

еми значи аз сам момче и много ми харесва някое момиче да ми направи свирка и никога не сам казвал лоша дума за това нито мисля че е курвенско или нещо друго но мисля че това е нещо специално и трябва да се прави само с...

Виж всички коментари за "Огънят на любовната игра".

Още от "Секс тайни"

Повишете градуса в леглото

Повишете градуса в леглото

Поддържането на искрата в спалнята може да е трудна задача за някои двойки, които най-често се обръщат към ролевите игри, за да разнообразят спомените от спалнята.

Всичко, което трябва да знаете за тантричния секс

Всичко, което трябва да знаете за тантричния секс

Какво е тантра и как да я постигнете? В следващите редове ще научите всичко, което ви е необходимо за тантричния секс. Усъвършенстването оставаме на вас!

Сексуален хедонизъм

Сексуален хедонизъм

Хедонизъм е вечният стремеж към удоволствия. За привържениците на хедонизма насладата е висша ценност. Едно от тълкуванията на хедонизма е и постигането на физическо удоволствие чрез секс. Сексуалната наслада е една от целите на хедонистите.