Огънят на любовната игра

28 коментара0/5

За мъжете любовната игра е също толкова важна, колкото и за жените. Затова момичета - не подценявайте тази част от любовното приключение.

Може да започнете с най-елементарното - сваляйте дрехите на партньора си една по една. И тъй като мъжете се стимулират визуално, нека събличането да бъде пред голямо огледало. Леко изхлузете ризата от раменете му и вместо да я събличате, завържете китките му с ръкавите. Така може да използвате дрехите като допълнително средство за възбуда.

Огънят на любовната игра


Не си мислете, че пълната голота е гаранция за успех. Оставете върху тялото му боксерките например и го погалете през тях.

След като сте пробудили фантазиите му, преминете към същинската част.


 • Целунете го горещо - мъжете си падат по необузданите, парещи целувки.
  Подразнете партньора си, като обходите около устата му с език, леко захапете долната му устна и езика му. Засмучете го смело. Някои мъже го наричат " фелацио на езика".
  Вземете в уста кубче лед преди подобен род целуване, като се опитате да включите цялото си тяло в преживяването. Докато се целувате, погалете лицето на партньора си с едната ръка, а с другата хванете дупето му, като в същото време притиснете към него гърдите и слабините си.

 • Дразнете всичките му сетива - сетивна стимулация може да бъде всичко- тялото на жената, нейният шепот, ароматът на кожата и. Всяко от тях активира онези части от мозъка на мъжа, отговорни за сексуалната възбуда. Може да отключите всички сетива на мъжа с масаж с ароматни масла, приглушена светлина, секси музика и еротично бельо.

 • Поемете инициативата - така не само ще му покажете, че вие сте добра в леглото, но и ще му позволите да се наслади на удоволствието - мъжете също обичат да бъдат прелъстявани, а много от мъжете обичат жената да поема инициативата. Водете го и го насочвайте към нови и нови пози. И ако тръгне надолу, за да ви задоволи орално, вземете нещата в свои ръце и вместо това вие направете за него онова, което заслужава.

 • Бъдете груби - мъжът е по-силен от жената и затова обича, когато тя действа първично.Ощипете зърната на гърдите му, издраскайте с нокти гърба му или масажирайте стомаха.С мачкащи движения на пръстите и дланите се придвижете надолу към кръста и гърба.
  Галете го с върха на ноктите си по гръбначния стълб - много мъже обожават това, както и повечето жени.
  Мъжете знаят, че са силни и им е хубаво да им го показвате и вие.

 • Накарайте го да полудее- след като партньорът ви не може да чака и секунда повече за великия миг, успокоите топката. Колкото повече чака, толкова повече възбудата му се усилва. Просто застанете над него и поклащайте бедрата си, все едно че наистина правите секс, но без да проникване.След това актът ще изглежда като истински триумф!!!

20.08.2003/С.Бинева


28 коментарaДобави коментар »

Колумбиеца

От Колумбиеца06.05.2009, 12:05 ч.

еми значи аз сам момче и много ми харесва някое момиче да ми направи свирка и никога не сам казвал лоша дума за това нито мисля че е курвенско или нещо друго но мисля че това е нещо специално и трябва да се прави само с...

Виж всички коментари за "Огънят на любовната игра".

Още от "Секс тайни"

Мъжкото достойнство разделено на групи

Мъжкото достойнство разделено на групи

Всеки пенис сам по себе си е уникален, но всички могат да бъдат групирани в пет групи.

Кои лоши навици водят до развод?

Кои лоши навици водят до развод?

Някои дребни лоши навици са сред основните причини за разпадане на бракове. Това сочат данните на британска адвокатска кантора, която се занимава с по 300 дела за развод годишно, цитирани от "Индипендънт".

6 заблуди за секса

6 заблуди за секса

Вярно ли е, че обрязаните мъже са невероятни в леглото? И още пет подобни твърдения със съмнителна достоверност.