Фелациото - екстрата в секса

92 коментара5/5

Сексолозите казват, че оралният секс носи еднакво удоволствие и за мъжа, и за жената, но каквото и да говорят, на мъжа в случая се пада по-голямото парче от пая.

Защото онзи Х-сантиметров обект, върху който са съсредоточени всички нежни ласки и милувки (с устни, език, ръце и даже... мигли), е най-специалната част от неговото тяло. Затова дамите използващи тази свръхвъзбуждаща сексуална техника кара всеки мъж да се чувства суперспециален.

 


Фелациото е екстра в секса и само тези, които го практикуват с вещина, желание и страст, са в състояние да достигнат до божествените усещания. Съществуват много техники, които, ако се разучат, биха могли да умножат по хиляда удоволствието и на двамата.

Истинските специалистки по орален секс знаят, че фелациото е като поезията: без вдъхновение, въображение и талант е немислимо.
Дамите, които вече са изпробвали (еднократно или многократно) „сладоледовото" чудо, нямат нужда от убеждаване, че това е възможно най-добрият начин да накарат партньора си да полети високо в облаците. За тези обаче, които все още са във фаза на колебание, размисъл или пък измъчване от чисто технически въпроси, предлагаме (без претенции за изчерпателност) няколко принципни разяснения и указания по темата.

Правило номер едно: орален секс се прави само тогава, когато и двамата партньори желаят това с еднаква сила.
Много важно условие за отличен резултат е вие самата да сте инициаторка на „мероприятието", а не да се чувствате задължена, защото приятелят (или съпругът ви) настоява за това. Това, че всички ваши приятелки са минали този „урок", също не е достатъчна мотивация, за да решите в полза на оралния секс. Ако не се чувствате готова и избързате, рискувате да превърнете това чудесно преживяване в лош спомен.

Позата също е важна.
Най-добре е да изберете поза, която позволява свобода на движенията ви. Тя трябва да създава условия да контролирате процеса, да „обработвате материала" на воля и на спокойствие. Трябва така да се разположите, че да държите юздите във ваши ръце. Защото мъжът не бива да знае предварително къде води пътят, по който и двамата сте поели. Изненадата е част от удоволствието. Затова е препоръчително вие да настаните партньора си така, както на вас ви е удобно.

Хубавите работи стават бавно.
Не бързайте... Предварително обмислете кога точно да насочите главата си към слабините на любимия. Удоволствието ще е двойно, ако вече и двамата сте възбудени достатъчно. За да сте сигурна, че и партньорът ви иска това, което ви се върти в главата, тествайте желанието му с плахи, неуверени докосвания на пениса му с устни и пръсти. Същевременно след всяко такова уж неволно докосване, вдигайте глава нагоре към лицето му. Ако прочетете в очите му съгласие (проявява се като нега(желание) в погледа), можете да сте сигурна, че моментът да започнете е настъпил.

Мярката
Има жени, за които не е никакъв проблем да лапнат целия член, но има и такива, които се затрудняват да го погълнат целия. Това обаче в никакъв случай не означава, че едните правят фелацио по-добре от другите. Вие трябва да решите колко може да поемете. Не бива да се насилвате. В противен случай тази самоцел ще възпрепятства другите удоволствия от оралния секс, ще попречи на свободните движения на най-важния орган - езика.

И ръцете трябва да работят
Оралният секс е много по-вълнуващо преживяване, когато освен езика в „мероприятието" взема дейно участие и ръката (ръцете) ви. Едновременно с устната стимулация по върха на пениса можете да приложите и ръчна такава (но задължително в същия ритъм) в основата му. Движенията, които трябва да правите с ръка (ръце), са много близки и приличат на движенията, които се правят по време на вагинален секс (напред-назад, на тласъци).

Някои правила при фелациото

 

 • Скрийте зъбките
  Много е важно в нито един момент той да не почувства зъбите ви върху пениса си. Мъжете изпитват страх и напрежение само при мисълта, че съществува потенциална опасност да изпитат болка, ако случайно или съзнателно ги одраскате със зъби по мъжкото достойнство. Тези притеснения могат да унищожат удоволствието за миг.
   
 • Повече любопитство
  Представете си, че пенисът на мъжа е непознат за вас предмет, който трябва да разучите с най-малките детайли.
  Не се срамувайте да го огледате от всички страни, да го опипвате, да го изследвате с език, дори да го докосвате с мигли.
  Всичко това действа изключително възбуждащо на мъжете.
   
 • Еднакво темпо до финала
  Крайната цел на всяко фелацио е онзи вулкан от бяла лепкава течност, в който изригва голямото Аз на мъжа. Затова, когато усетите, че идва този момент, повече от всякога е важно да не променяте ритъма, да продължите в установеното темпо. В противен случай набраната с толкова усилие инерция отива по дяволите.
  Много жени правят груба грешка, като прекъсват удоволствието в сюблимния момент. Най-често причина за този неочакван срив е притеснението им, че вулканът ще изригне в устата им. Затова е добре подробностите по финала (свършването) да бъдат уточнени предварително, за да не се получат недоразумения. Ако не желаете той да свърши в устата ви, предупредете го да ви направи знак, кога да се отстраните. Трябва да го направите майсторски, без да прекъсвате стимулацията на члена му с ръце в постигнатия вече ритъм. Така и той, и вие ще останете доволни.
  Ако сте решили да гълтате семенната течност, трябва да сте сигурни обаче, че той не е болен от СПИН или от някое друго венерическо (а и всякакво друго) заболяване, от което може да се заразите и вие при този акт.03.05.2005/Rozali 

92 коментарaДобави коментар »

BgWoman

От BgWoman08.09.2009, 21:50 ч.

Мисля че тази статия е адски безмислена.Не казва нищо съществено за фелациото.Мисля че всичко е въпрос на опит и да питате партньора си как му харесва или наи добре да ви казва как иска да го правите.Това е най сигурният...

Виж всички коментари за "Фелациото - екстрата в секса".

Още от "Секс тайни"

Стриптийз – мечтаният подарък

Стриптийз – мечтаният подарък

Кой е най-ценният подарък за вас ? Такъв въпрос задали социолози в една анкета на 1000 мъжете, участващи в изследването. Какво са отговорили те, моля ви не гадайте, защото може би ще сгрешите, защото мъжете поставили на първо място секса.

Как да върнете желанието за секс?

Как да върнете желанието за секс?

Когато стане дума за секс, винаги имате куп извинения, с които да убиете сексуалното желание на половинката ви. Често ли ви се случва?

"Внезапната страст удря като мълния и изчезва като сапунен мехур." Жан Жироду

Как да върна страстта във връзката ни?

От край време спалнята и леглото вече не са сцена за щуро сексуално представление, а само място за почивка?