Ще бъдеш ли третият?

81 коментара5/5

Малко статистика
Кой секс се смята за групов? - Ако една от най-разпространените комбинации се явява тройката, то към какво можем да я причислим?

Дали тройката е групов секс?

Двама мъже и една жена.

Както показват изследванията на сексолозите, 75% от жените си мечтаят именно за такава комбинация. Но да осъществят мечтата си са могли едва 15% от тях. Основната причина за да не се реализира е страха (какво ще си кажат за мене после) и… не могат да си представят гледката.

Втората комбинация – две жени и един мъж, по-мнение на специалистите, се среща често, макар и първата да не е рядкост. Сексолозите считат, че тя преобладава в пропорцията 10:3. Главно защото много жени се притесняват от играта с мъж пред очите на друг, отколкото пред жена.

Сексолозите обърнаха внимание на това, че болшинството от мъжете не намират нищо лошо в това, че две жени се забавляват една с друга, и много от тях се възбуждат силно при мисълта за тях, а камо ли да бъдат допуснати да участват в техните забавления. И в същото време най-малкият намек за физически контакт с друг мъж, ги кара да се обливат в студена пот.

09.01.2003г./РОЗАЛИ

81 коментарaДобави коментар »

Dio

От Dio31.03.2010, 14:24 ч.

Интересна тема аз също бих задоволил едно такова желание на женами за още един мъж но незнам как ще се получи дали да е някои познат или непознат затова искам първо да опитам да съм аз третия на някоя двоика и ако се...

Виж всички коментари за "Ще бъдеш ли третият?".

Още от "Секс тайни"

15 техники за страхотен секс

15 техники за страхотен секс

В секса винаги има какво да се научи. Предлагаме ви няколко съвета дадени от експерти по сексология и полова терапия, които са резултат от продължителни наблюдения и споделен опит.

Как Фън Шуй може да подобри сексуалния ви живот?

Как Фън Шуй може да подобри сексуалния ви живот?

Няколко малки промени ще ви помогнат да се радвате на по-качествен и удовлетворяващ секс. Звучи страхотно, нали? Всичко, от което се нуждаете са само няколко съвета по Фън Шуй.

Какво подсеща мъжа за секс?

Какво подсеща мъжа за секс?

Кои са елементите в облеклото и грима на жената, които дават знак на мъжа за секс?