Ще бъдеш ли третият?

81 коментара5/5

Малко статистика
Кой секс се смята за групов? - Ако една от най-разпространените комбинации се явява тройката, то към какво можем да я причислим?

Дали тройката е групов секс?

Двама мъже и една жена.

Както показват изследванията на сексолозите, 75% от жените си мечтаят именно за такава комбинация. Но да осъществят мечтата си са могли едва 15% от тях. Основната причина за да не се реализира е страха (какво ще си кажат за мене после) и… не могат да си представят гледката.

Втората комбинация – две жени и един мъж, по-мнение на специалистите, се среща често, макар и първата да не е рядкост. Сексолозите считат, че тя преобладава в пропорцията 10:3. Главно защото много жени се притесняват от играта с мъж пред очите на друг, отколкото пред жена.

Сексолозите обърнаха внимание на това, че болшинството от мъжете не намират нищо лошо в това, че две жени се забавляват една с друга, и много от тях се възбуждат силно при мисълта за тях, а камо ли да бъдат допуснати да участват в техните забавления. И в същото време най-малкият намек за физически контакт с друг мъж, ги кара да се обливат в студена пот.

09.01.2003г./РОЗАЛИ

81 коментарaДобави коментар »

Dio

От Dio31.03.2010, 14:24 ч.

Интересна тема аз също бих задоволил едно такова желание на женами за още един мъж но незнам как ще се получи дали да е някои познат или непознат затова искам първо да опитам да съм аз третия на някоя двоика и ако се...

Виж всички коментари за "Ще бъдеш ли третият?".

Още от "Секс тайни"

Множествен оргазъм

Множествен оргазъм

Мит или реалност е множественият оргазъм? Зависи кого попитате! Някои жени никога не са изпитвали оргазъм, други спокойно му се наслаждават при всеки сексуален акт, с малки изключения, а трети редовно се радват на множествен оргазъм.

8 причини да правите секс всеки ден

8 причини да правите секс всеки ден

Защо да не правите секс всеки ден, след като всеки ден пиете кафе, всеки ден ходите на фитнес и всички други неща, които правите всеки ден. Ето 10 основателни причини, които ще ви мотивират да правите секс всеки ден.

За оргазма и after...

За оргазма и after...

Наричат го "малката смърт" и май наистина ще да е нещо такова,дето при добър късмет може да те извади от статистиката на улегналите (разбирай-с мания за безсмъртие) няколко стотици милиона,и да те изстреля право на седмото небе.