Пробвали ли сте 69?

99 коментара0/5

69 е една от най-скандалните сексуални позиции в любовния акт. Много хора смятат, че тази поза е определяща за максимално силни сексуални усещания.

Всеки обича да получава орална стимулация по време на любовния акт. А какво по-хубаво от това да си доставяте взаимно удоволствие с партньора си? Това разчупва сексуалните задръжки, прави секса по пикантен и допълнително увеличава емоционалната ви близост.

sex691.jpg

Самата позиция, предполагам, ви е добре позната, ако не от личен опит, то поне от масовата й популяризация, както във филмови продукции, така и в медийни издания.

Названието си носи от самото разположение на двойката участници. Единият участник е обърнат към гениталиите на другия. Обикновено жената е отгоре, нейните интимни части са разположени над лицето на мъжа, а главата й - непосредствено над неговия член.

69-main.jpgМного хора намират тази поза за доста незадоволителна и по-скоро изтощителна. Затова повечето двойки се отказват, без дори да я пробват, констатирайки, че е прекалено голяма играчка и предпочитат да си го карат по стария изпитан начин, без допълнителни иновации. Голяма грешка! Тази поза внася голяма доза разнообразие в сексуалния живот и лесно може да се нагодите към нея така, че максимално да се възползвате от преимуществата й.

Разположението на жената докато правите 69 е максимално облагодетелстващо за нея, тъй като тя излага на любовни ласки всяка една част от интимната й област (от клитора до ануса). На много мъже тази поза им действа прекалено възбуждащо и те може да достигнат до оргазъм значително по-бързо от жените. Затова хубаво е той да започне да отдава орална любов на момичето значително преди това.

При жените, достигането до оргазъм е малко по-деликатен процес. При нас се изисква значителна доза концентрация, както от наша страна така и от страна на тези, които ни отдават удоволствие. И, съответно, ако той осуети действията си точно в момента на „Продължавай, защото ако спреш, ще те убия!“, с нашия оргазъм е свършено. Естествено, повече от нормално е да се разконцентрираш, когато започне да ти става хубаво. И тук е момента да вметна, драги дами, че има нещо, което трябва да съобразите. А именно, когато се усещате на върха, отдръпнете устните си от мъжката му гордост. Ако усещаш да те обливат вълните на удоволствието, трудно може в същия момент да контролираш действията си. Много жени имат навика инстиктивно да стискат зъбите си по време на оргазъм, а това предвид факта колко чувствителен е мъжкия полов орган, определено може да доведе до неприятни ситуации.

sex692.jpg

За да координирате движенията си с тези на партньора си, се изисква време. Но, повярвайте, струва си. Оптималният начин да не се изтощите прекалено и същевремнно да ви е максимално удобно, е да използвате ръцете си. Това носи наслада и на него, и на вас.
Едно допълнително удобство за него, пък, би било да поставите възглавница под главата му, така че да не напряга врата си прекалено много, когато отдава нужното внимание на интимните ви части.

Изпробвайте да направите 69 настрани. Как ли? Ами позата е същата, но просто лягате така, че главата на всеки от партньорите да лежи на бедрото на другия. Така, когато и двамата сте легнали, разполагате с цялото време на света, за да си играете колкото ви душа иска.

 

08.11.2007 / Радостина Пеева

99 коментарaДобави коментар »

Seamen

От Seamen13.07.2012, 15:43 ч.

Не знам какви са страховете ти Дали ти не си готова да направиш фелациото или как да го накараш да засмуче клитора ти Лично при мен се получи когато дамата която ми направи фелацио приближи прекалено близо котенцето си...

Виж всички коментари за "Пробвали ли сте 69?".

Още от "Секс тайни"

Порното диктува интимните отношения на младите

С аромат на хормони – естествени афродизиаци

Лятото е сезонът, в който въздухът е пренаситен от хормони, които се отделят непрекъснато през кожата ви под въздействието на горещото време. А ароматът на хормони действа като естествен афродизиак. Ето защо лятото е сезонът на любовта и секса.

Цветни мисли за секса

Цветни мисли за секса

Мислите за секса ни спохождат обикновено точно тогава, когато не трябва... и най-вече по време на секс. А ето и кои са най-натрапчивите и цветущи мисли за секса на жените и мъжете.

Секс палитра в 13 цвята

Секс палитра в 13 цвята

Защо правите секс? Само от любов ли? Съвсем не! Причините, подбуждащи секса, са достатъчно много, за да се заформи една колоритна секс палитра. Ето някои от тях: