Как го правят по света?

70 коментара1/5

Замисляли ли сте се дали сексът е различен с мъжете от различни националности? Как го правят в САЩ, Куба, Франция, Италия, Испания...?

Има редица твърдения за това как климатът, професията или дори колата влияят върху сексуалния живот на мъжете. Произходът също е от значение, що се отнася до навиците в леглото.
 
 
 
 
Напълно сигурно е, че няма как да разберем от собствен опит как го правят мъжете по света, затова нека се опитаме да обобщим всеизвестните факти и популярни твърдения за половата мощ на различните народи.
 
 
 
 
6455_3.jpg
 
За французите се носи славата, че те са царете на френската целувка и френската любов. Все пак произходът на тези названия е неслучаен. Французите са галантни и внимателни и винаги се опитват да дарят партньорката си с нежност и ласки. Счита се, че те искат първо да разпалят и задоволят жената и чак след това мислят за себе си.

Испанцитеспадат към групата „латино тип“. В тази група влизат колумбийците, кубинците, венецуалците, бразилците и всички народи с „гореща кръв“. Те са страстни, изкусителни и разпалват партньорката си така, че тя дълго не може да ги забрави. Този тип мачовци се славят и като най-умелите изкусители, защото съблазняват жената все едно я омагьосват. Трудно може да устоите, ако някой такъв ви се изпречи на пътя.

Холандците се славят като най-разкрепостени и нестандартни. Неслучайно това е страната, в която древната професия на жриците на любовта е и най-разпространена. Холандците обичат да експериментират с техники, пози и места и няма как да не е разнообразен сексът с тях. С подобна слава се ползват и англичаните.
 
 
 
 
 
 
Японците почти винаги започват флирта с питиета. След като жената е достатъчно почерпена, те пристъпват към следващата част. Има противоречиви твърдения за тях – някои казват, че са консервативни, поради строгата им култура. Други са категорични, че японците са експериментатори в леглото и рядко се задоволяват със стандартен секс. Дори техниката със „засмукването“ при оралната любов идва точно от Япония. Любопитен е и фактът, че според техните схващания само вагиналният секс може да се възприеме за проституция.
 
6455_1.jpg

Българите спадат към „балканския тип“ мъже, където се нареждат още македонците, сърбите,6455_2.jpgрумънците и други наши близки държави. За съжаление славата им не е на най-галантни любовници, но за сметка на това са едни от най-опитните. Обикновено за тези народи няма табута в секса и те опитват почти всякакви техники в сексуалния си живот. Интересно е, че почти никой друг типаж освен балканския, няма да тръгне сам да си „проси“ орална любов или по-нестандартни техники. Другите нации изчакват партньорката си сама да поеме инициативата, докато балканците сами ще ви насочат, че дори и инструктират какво да направите с мъжката им гордост. Много жени обаче са категорично против твърдението, че „балканският тип“ мъже са егоисти в леглото, защото остават предоволни от сексуалните си контакти с тях.

Повече от ясно е, че клишетата за това кой как го прави са не достатъчно състоятелни. Колкото и да се пише, колкото и да четете, не може да сте на 100% сигурни дали мъжът, с който сте решили да прекарате нощта, ще отговори на предполагаемите критерии. Затова пробвайте, експериментирайте и надграждайте познанията си. Все пак разнообразието е солта на живота. Така е и в секса.

Питате се с кой мъж сексът ще е най-добър? Бързам да ви дам отговор – с този, който истински обичате. Срещнете ли Мъжа за вас и споделите ли любовта си, няма да искате да погледнете друг. От каквато и националност да е, за вас той ще е перфектният. Защото най-невероятният секс е между двама души, които се обичат и се отдават напълно един на друг. Това е много по-силно от всякакви техники и майсторлък в леглото.

Логично стигнахме до извода - произходът има значение само тогава, когато липсва любовта.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15.11.2007/Деси Великова

70 коментарaДобави коментар »

Иван

От Иван19.02.2012, 16:02 ч.

Ох, пиленце, ти си изредила цялото земно кълбо, докато откриеш неповторимия, а той може и да е на две преки от вас!!!

Виж всички коментари за "Как го правят по света?".

Още от "Секс тайни"

Хомосексуална изневяра

Хомосексуална изневяра

Изневяра ли е, ако изневерите с жена? Или хомосексуалната изневяра си е като всяка друга, причиняваща сътресения във връзката?

4-те правила за секс тройка

4-те правила за секс тройка

Историците твърдят, че груповият секс е бил популярен още в антична Гърция и повече е напомнял оргии с многобройни участници. Съвременните хора са по-консервативни, но това не значи, че не прибягват до този вид сексуално общуване.

Четири сексуални мита за мъжете

Четири сексуални мита за мъжете

Стереотипите не само не съответстват на реалността, но могат да влияят отрицателно между отношенията на двойката. Ето и някои от най-вредните митове за мъжете, засягащи сексуалните им предпочитания.